Broken thoughts. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Broken thoughts.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Broken thoughts.   zo 10 sep 2017 - 17:28

Er was een ziekte uitgebroken. Hoe kon het ook anders? Ze zaten met zo veel katten op elkaar en bovendien leefde er ook nog een andere kattengroep in de buurt, dus op een gegeven moment moest dat wel misgaan toch? In elk geval waren er al een paar katten ziek geworden, maar daar viel hij niet onder. Natuurlijk niet. Telkens als hij StarClan smeekte om hem te komen halen, leken ze hem nieuwe kansen te geven om toch op deze ellendige wereld te blijven leven, wetende dat hij zelf niks durfde te ondernemen om dood te gaan. Hij had gek genoeg een soort van nieuwe vriend gemaakt binnen zijn eigen Clan en was laatst een ShadowClanner tegengekomen die hij had geholpen. Zijn hele wereld stond op zijn kop en hij had het gevoel alsof hij kwetsbaarder dan ooit was. En hij had geen idee wat hij daar aan moest doen. Hij kon natuurlijk met Smokegaze praten, maar de tom had een nieuwe apprentice gekregen en als hij de geruchten moest geloven, was het een apprentice waar hij zijn poten aan vol had. Hij had het geluk dat hij zijn eigen apprentice kon delen met Outrage – ook al was hij daar in het begin niet zo heel blij mee geweest – en dat hij dus, als het even niet met hem ging, de training kon overlaten aan Butterstar’s zoon. Hoewel hij nog steeds niet begreep waarom Butterstar hem een apprentice zou geven, was hij blij met de afleiding. Hij zuchtte en keek naar beneden, naar de duizelingwekkende afgrond die zich voor hem bevond. Een verkeerde pootstap en hij zou naar beneden donderen. Een bewuste stap naar voren en het zou voorbij zijn. En ook al klonk het idee om naar StarClan te gaan en eindelijk verlost te zijn van deze wereld aannemelijk, toch voelde hij een enorme angst door zijn binnenste gaan bij het idee om die stap te zetten. En dus bleef hij, met uitgestoken klauwen, netjes aan de zijkant staan wachten terwijl de zon steeds lager zakte in de lucht.


+ Eerste post voor Talon •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Broken thoughts.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: