Sanctuary [1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sanctuary [1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chimepaw
Member
Sanctuary [1] 168an9w
A
177
Actief
Twilight fades
Night approaches

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Chimepaw
BerichtOnderwerp: Sanctuary [1]   Sanctuary [1] Icon_minitimema 11 sep 2017 - 20:47

Met vluchtige passen liep Chimepaw richting de rand van de grot. Daar zou, als het goed was, haar nieuwe mentor op haar wachten. Dit was de eerste training die ze met hem zou hebben. De eerste training sinds moons. Haar vorige mentor was achtergebleven in Riverclan gebied. Daar kwam ze pas op de tweede dag van de Journey achter, de dag dat ze van alles was gaan navragen. Tijdens de Journey zelf was er weinig gekomen van trainen, daar was simpelweg te weinig tijd voor. Bij de Cave aangekomen had het ook een tijdje geduurd voor er eindelijk weer een ceremonie kwam. In die ceremonie was Warhound aangewezen als haar mentor. Nu was haar eerste training. Het was weer moons geleden. Enkel op het jagen had ze een beetje kunnen oefenen. Dat was tijdens haar trainingen met Sagefeather ook het beste gegaan. Het vechten was niet haar sterkste punt. Het zwemmen... dat weigerde ze. Warhound kon doen wat hij wilde maar het water in zou hij haar niet krijgen. Maar goed, dat zou ze allemaal nog wel zien. De ingang van de grot naderde.

[Training met Warhound]


Sanctuary [1] Chimep11
Resonating sound:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sanctuary [1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: