For all of the sparks that I've stomped out 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 For all of the sparks that I've stomped out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: For all of the sparks that I've stomped out   di 12 sep 2017 - 10:01

My past has tasted bitter for years now

Het was weer zo'n periode. En de gevoelens werden alleen maar versterkt door de ziekte die door zijn aderen heen raasde. Tigergaze was een sterke kater, wat de verklaring was voor het feit dat hij nog niet bij de andere zieke lag. Je zag niet meteen aan hem dat hij ziek was. Hij voelde zich bagger de laatste weken, maar hij was nu eenmaal een kater die door bleef gaan met ploeteren totdat hij ooit dood neer zou vallen. Het was zijn geest die steeds verder af begon te zwakken. Het lichtje wat drie poezen al die manen brandende hadden gehouden was langzaam aan het doven. Duisternis begon zich binnen in hem te vormen, een duisternis die opgesloten had gezeten, maar nooit volledig weg was geweest. Hij zou altijd blijven wie hij was, een kater met een slechte start, en die slechte start kon niet meer teruggedraaid worden.

Hij werd gek van de andere clans, van het feit dat hij zoveel katten had waar hij naar om moest kijken terwijl zijn moordlustige halfbroer altijd vanuit de schaduwen leek te kijken om te zien wanneer de bengaal niet oplette. Hij vertrouwde de zilveren kater niet, hij was bang dat hij iemand die hem dierbaar was iets aan zou doen. Zijn kittens, zijn partner, zijn beste vriendin. Niemand was veilig. En dat gevoel van onmacht was de grootste marteling die hij ooit had gekend.

De grote kater keek naar het hoopje dode vogel aan zijn poten. Het was weer eens gebeurd, tijdens het jagen had hij zijn frustraties iets te veel uitgeleefd en had het beest vermoord met een lichtelijke overkill. Hij likte het bloed van zijn lippen en keek naar de veren die overal om hem heen leken te liggen. In zijn ogen was een lege blik te zien, die zich richtte op iemand die vlak voor hem verscheen.
But the blood on my hands scares me to death
with Routpaw


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2548
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Routpaw
BerichtOnderwerp: Re: For all of the sparks that I've stomped out   vr 15 sep 2017 - 22:44

Het was een choas.
De ziekte was langzaam opgekomen, als een klein gekuch en een zacht gemompel, maar snel genoeg had het zich geworteld in ieder van de clans. De zwakken kwamen altijd eerst, ze moest machteloos toezien hoe elders en kittens getroffen werden, maar nu waren ook de sterkere aan de beurt. Ze zag het bij haar mentor gebeuren, bij haar vrienden, bij Tigergaze; en ze kon er helemaal niets aan doen. De ziekte waar ze niet eens een naam aan konden geven leek geen remedie te hebben. Hopeloos hadden ze zo'n beetje alle kruiden gebruikt, maar niets hielp, ze bleven ziek, ze bleven dood gaan. Nu haar mentor ook nog eens symptomen begon te vertonen, moest ze zo'n beetje alles zelf doen. Het was vermoeiden en ze voelde zich zo verdomd machteloos. De poes deed alles wat ze kon, maar het deed niets, het hielp voor geen meter. Zelfs haar zieke katten binnen houden, kon ze niet eens; Tigergaze was weg. Gestrest zocht ze een Windclan warrior die ze vroeg een oogje op haar zieken te houden. Tigergaze was sterk, maar ook hij leek ziek. Hij moest juist nu zijn krachten sparen, zodat hij ze kon gebruiken om tegen de ziekte te vechten.De poes spurtte de grot uit en volgde zijn geurspoor. Gelukkig was zijn geur makkelijk te volgen. "Tigergaze!" riep ze geëmotioneerd terwijl ze door de bergen heen rende. De paniek en stress en al die emoties zaten haar zo hoog, waarom kon niets gaan zoals ze wilde? Zoals ze zouden moeten gaan?
Starclanzijdank vond ze de gevlekte kater aan de rand van de klif. De poes was buiten adem en een brok zat in haar keel toen ze zag hoe hij opnieuw een prooidier had verscheurd. "Tigergaze, stop nou, alsjeblieft," smeekte ze hem, vermoeid en bezorgd. "We hebben eten nodig, en jij bent ziek en en en... Kom mee naar de grot met mij, je moet rusten," ze stapte dichterbij en merkte amper zijn lege blik op. Kort streek ze met haar neus langs zijn vlak, in de hoop hem zo aan te sporen terug te keren met haar.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: For all of the sparks that I've stomped out   vr 15 sep 2017 - 23:46

My past has tasted bitter for years now

Hij zou niet toegeven dat hij ook getroffen was door de ziekte. Natuurlijk kon elke kat die een beetje goed keek zien dat hij bepaalde symptomen ervan had, maar het leek wel alsof er niemand was die tegen hem durfde te zeggen dat hij rustig aan moest doen. Dat wilde hij ook niet, hij wilde niet zwak zijn. Hij wilde niet toegeven, dat zou alleen maar een signaal zijn aan zijn halfbroer dat deze vrij spel kreeg wat betreft de dierbaren van de bengaal. Hij had de kater moeten vermoorden toen hij de kans had. Hij had hem van deze klif af moeten flikkeren zodat hij nooit nog last zou hebben van dat zilveren stuk mormel. Dan had hij nooit meer moeten leven met het constante over zijn schouder kijken.

Met dezelfde lege blik in zijn ogen keek hij op toen er opeens een kleinere gestalte aan zijn flank stond. Zijn hersenen filterden de meeste woorden weg, ze kwamen niet bij hem binnen. Enkel de woorden die hij niet wilde horen. mauwde hij met een lage, brommende stem. Het was overduidelijk dat hij niet de oude was, misschien kon je de ziekte de schuld geven. "Ziek zeg je?" grauwde hij haar nu zowat toe. "Ik. Ben. Niet. Ziek." Zijn stem klonk dreigend en zijn oren lagen plat op zijn brede kop. "Laat me met rust," grauwde hij lichtelijk waarschuwend, terwijl hij haar met zijn kille goudkleurige ogen aanstaarde.
But the blood on my hands scares me to death
with Routpaw


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2548
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Routpaw
BerichtOnderwerp: Re: For all of the sparks that I've stomped out   za 16 sep 2017 - 13:35

Zijn houding was anders dan anders, zijn blik stond leeg en zonder teken van herkenning. Routpaw had het pas door toen ze naast hem stond en ergens borrelde die angst weer op in haar borst. De gedachte aan zijn bekentenis kwam weer naar boven drijven, hoe hard ze ook probeerde om het te vergeten. Nee, nee ze mocht niet aan hem twijfelen. De poes stapte dan ook alsnog dichterbij en keek hem een zachte, bezorgde blik aan. De ziekte had hem in zijn greep, oh Starclan, waarom ook nog hem. "Ziek zeg je?" zijn grauwende stem lieten haar oren in haar nek zakken en even deinsde ze wat achteruit. "Ik. Ben. Niet. Ziek." een brok vormde zich in haar keel, die ze wanhopig weg probeerde te slikken. Kort wendde de poes haar blik van hem af. "Laat me met rust," het was de ziekte die sprak, de vermoeidheid van zijn lichaam die door zijn aderen stroomde. Routpaw keek hem hopeloos aan, zijn kille blik negerend. Nee, hield ze vol, ze was niet bang voor hem. Ze was niet bang voor haar beste vriend. "Tigergaze, toe, gebruik je verstand," smeekte ze hem haast. "Je bent ziek, je vertoond alle symptomen. Oh bij Starclan, spaar je energie en kom met mij terug," haar ogen werden vochtig en ze knipperde ze haastig weg. "We zijn Magpiehowler al verloren, ik wil niet dat jij de volgende bent..." murmelde ze zachtjes met een gebroken stem. Ze zou het niet kunnen verdragen als de ziekte ook hem zou nemen. Dat kon ze niet. De poes stapte naar voren en duwde haar neusje tegen zijn schouder, hem proberend zo terug richting de grot te neuzen.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member

Daan
1108
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: For all of the sparks that I've stomped out   za 16 sep 2017 - 14:40

My past has tasted bitter for years now

Met zijn grauwende woorden liet hij haar achteruit deinzen. Dat was voor hem alleen maar een aansporing om verder te gaan. Het was niet Tigergaze die hier stond. Het was eerder Tigerkit die geen moeite had om prooien te verscheuren voor zijn plezier, een kater met een lege blik in zijn ogen, een kater met een zowat uitgedoofde en na smeulende vlam in zich. Deze verrotte ziekte had zijn tol geeist. Hij kon haar angst zowat ruiken, het straalde van de onzekere medicine cat apprentice af. Daar genoot de kater nu alleen maar van, want zijn besef was compleet uitgevallen. En dat besef was wat het kwaad in hem aan de ketting hield.

"Leugenaar!" schreeuwde de kater tegen de smekende kattin, die hem vertelde dat hij wel ziek was en dat hij terug moest naar de cave. "Ik ga niet meer terug naar dat rottende nest," grauwde hij haar toe terwijl hij zijn ogen een beetje samen kneep. "Ik was al dood op het moment dat ik geboren werd," grauwde hij op haar laatste zinnen. Ze kwam naar voren en drukte zijn neus tegen zijn schouder, wat ervoor zorgde dat hij zachtjes gromde en haar met een minachtende blik aankeek. "Leugenaar.." mompelde hij met zijn lage stem en deed een dreigende stap naar haar toe. Hij was veel groter, veel sterker, hij had veel meer ervaring. Daarbij stonden ze ook nog eens gevaarlijk dicht bij het ravijn. In elk geval, Routpaw was het enige tussen hem en dat ravijn in. Met zijn klauw haalde hij naar haar uit, niet om te raken, maar om haar achteruit te dwingen.
But the blood on my hands scares me to death
with Routpaw only


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS

ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2548
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Routpaw
BerichtOnderwerp: Re: For all of the sparks that I've stomped out   wo 27 sep 2017 - 20:30

Toen ze hem in zijn ambere ogen aan keek, herkende ze Tigergaze niet. Het leek alsof hij haar ook helemaal niet herkende. Routpaw slikte een brok in haar keel weg en deinsde achteruit door zijn gesnauwde woorden. "Leugenaar!" ze hapte naar adem en dook ineen. Ze had nooit goed gekund tegen katten die hun stemmen verheven tegenover haar, het maakte haar angstig en paniekerig, al helemaal nu het van haar vriend kwam. Had ze iets verkeerds gezegd? Waarom vond hij dat ze loog? "S-sorry," stamelde ze uit voorzorg, zonder precies te weten waarom. "Ik ga niet meer terug naar dat rottende nest," zijn stem was rauw en koud en zijn ogen waren samen geknepen tot kwade spleetjes. "Ik was al dood op het moment dat ik geboren werd," zijn woorden sneden haar hart doormidden. Ondanks zijn verwilderde blik en kwade woorden stapte ze dichterbij, weigerend te geloven dat hij daadwerkelijk kwaad in zin had. Ze zette haar angst aan de kant en wist dat ze haar vriend moest vertrouwen dat hij haar juist nu, in deze momenten dat ze het nog zo lastig vond, nodig had. Tenminste... dat dacht ze."Tiger-"ze wilde hem troosten, of op welke manier dan ook blijk geven van haar steun. De kater stapte echter van haar weg en de minachtende blik in zijn ogen brak iets in haar. "Leugenaar.." Toen hij een dreigende stap vooruit deed, deed zij een angstige achteruit, dichter naar de afgrond die ze zo vreesde. Maar op het moment vond ze zijn lege ogen enger dan de hoogtes waar zij normaal zo bang voor was. "T-T-Tiger, l-luister naar me, ik, ik-" voordat ze iets kon doen haalde hij naar haar uit. Ze had hem makkelijk kunnen ontwijken, maar in plaats daarvan was ze zo verrast dat ze niet bewoog, in plaats daarvan trok ze enkel haar ogen dicht en voordat ze het wist werd ze geraakt door zijn massieve poot. Tigergaze was groot en sterk en Routpaw was zwak en onvoorbereid. Daarom had zijn klap meer impact dan bij een ander kat, waardoor ze haar evenwicht verloor en op de grond ketste, nu nog dichterbij de rand. Routpaw krabbelde overeind, een pijnlijke schaafwond op haar wang en tranen in haar ogen, terwijl ze angstig bleef staan, niet naar achter durven kijkend. "N-nee! Tiger, Tiger stop, a-alsjeblieft, j-je maakt me bang,"jammerde ze. Routpaw was geen held, ze was niet moedig, ze was angstig en niet in staat om ook maar iets zinnigs te zeggen of te doen.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For all of the sparks that I've stomped out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: