Where are you now? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 10° - 18° C
De dagen worden langzaam maar zeker weer korter en kouder. Prooi maakt zich klaar voor een lange leafbare en is moeilijker vindbaar. Hierdoor kunnen spanningen hoog oplopen.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Where are you now?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Zuko
Member

Freedje
217
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Where are you now?   di 12 sep 2017 - 14:26

Zuko liet een zachte zucht varen. Hij dacht dat hij het eerst wel makkelijk achter zich had kunnen laten, maar nu de Clans daadwerkelijk vertrokken waren, was het weer zo hard als eerst teruggekomen. Het was eerst begonnen met nachtmerries en vage herinneringen, maar daarna was het erger geworden en hunkerde hij bijna elke dag ernaar om een kijkje te gaan nemen in RiverClan territory, ook al wist hij dat hij niets zou vinden. Hij zou gewoon zo graag willen weten wie zijn echte moeder was. Naar zijn vader was hij niet zo heel erg benieuwd. Hij wist dat zijn vader niet in dezelfde Clan zat. Zijn voormalige mentor had het hem misschien niet gezegd, maar Zuko was niet dom. Welke queen nam haar kittens nu mee naar buiten in slecht weer, wetende dat haar kittens er niet tegen konden? De enige mogelijkheid bleef over dat zijn vader in een andere Clan had gezeten en dat ze de kittens aan hem had willen laten zien. Zijn mentor had hem verteld dat hij echt nog maar een paar dagen oud was toen hij gevonden werd. Zuko vroeg zich af in welke Clan zijn vader had gezeten. Hij zuchtte. Zou zijn moeder hem verteld hebben dat hun zoon zogenaamd was gestorven tijdens haar terugreis? Hij schudde zijn kopje. Hij wilde niks van zijn vader weten. Het was de bedoeling dat hij een RiverClanner was geworden als zijn moeder hem niet verkeerd voor dood had verklaard en welk ander Clanbloed hij door zijn aderen had stromen, maakte hem niks uit. De tom ademde de geur in en merkte dat de RiverClangeur die in het RiverClan territory hing steeds zwakker werd. De Clans waren nu ook wel enige tijd weg en er gingen geruchten rond dat BloodClan deze plek over wilde nemen. Iets in hem, iets dat dat neutrale gevoel onderdrukte, zei hem dat hij daar iets aan moest doen. Hij schudde zijn hoofd. Wie hield hij voor de gek? Hij zou het echt niet op kunnen nemen tegen de BloodClan en bovendien had hij nu andere prioriteiten. Maar toch… Hij werd uit zijn dagdroom gehaald toen hij pootstappen hoorde en een mengeling van BloodClan en een vage geur van ThunderClan rook. Nieuwsgierig zijnde keek hij op en draaide zijn lichaam een kwartslag om te zien wie daar was.


+ Eerste post voor Thora
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Thora
Member

Nath
752
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Where are you now?   vr 15 sep 2017 - 19:14


Zoals Thora wel meer deed was ze veel op verkenning uit, iets waar ze toestemming voor had gekregen van Hellhound. Ze leefde haar leven en genoot van de vrijheid die Bloodclan haar bood naast haar taken en haar trainingen. Ze had geen moment spijt van het verlaten van de Thunderclan en hoe vervelend het ook was geweest om die moon als rogue te moeten leven, haalde ze daar nu toch meer positieve punten uit. De trainingen met Hellhound maakte haar ook harder en ze begon nu ook een Elite uitstraling met zich mee te dragen. De halsband ontbrak echter nog, maar daar zal ze snel genoeg voor strijden. Thora wilde zich omhoog gaan werken binnen de Elite en zou daar hard haar best voordoen. Want mocht ze Firedance weer eens tegen komen, of Rowanflight, dan wilde ze indruk maken. Ze wilde hun geschokte gezichten zien en daar goed wat littekens op zetten. Misschien zelfs wel gewoon doden. Met die gedachten liep ze door, waarbij er een grijns op haar gelaat geplakt zat. Haar poten brachten haar naar de Waterfall in Riverclan territorium. Ze had ze Waterfal al wel eens willen zien, dus liep ze door en daar trof ze een rogue. "Wat zit jij hier alleen," merkte ze op, verder geen emotie in haar stem toelatend. Ze kende de regels, maar met een beetje contact was niks mis en zolang ze duidelijk bleef laten zien dat zij loyaal was aan de Elite was er al helemaal niks mis mee.
Laatst aangepast door Thora op wo 20 sep 2017 - 19:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Zuko
Member

Freedje
217
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Where are you now?   wo 20 sep 2017 - 14:55

Zuko trok kort met zijn oortje toen hij zag dat het om een jonge BloodClanner ging. De ThunderClangeur moest vast afkomstig zijn van het ThunderClan territory waar ze doorheen was gelopen en niet omdat ze een ThunderClanner was die toevallig de grens van BloodClan was gepasseerd. Nee, daar was de BloodClangeur te duidelijk voor en de ThunderClangeur te vaag. Bovendien rook hij nu ook waarschijnlijk vaag naar RiverClan omdat hij ten eerste voor Sagefeather had gezorgd en ten tweede de laatste tijd voor rondhing in het RiverClan territory. En terwijl hij rondkeek en de verschillende onderdelen van het territory inspecteerde, vroeg hij zich af hoe een groep katten zo wanhopig kon zijn dat ze ervoor hadden gekozen om deze plek te verlaten. Als hij hier had geleefd, had hij hier echt niet weg willen gaan. En dus kon hij misschien wel begrijpen waarom Sagefeather liever hier was gebleven dan dat ze zomaar de horde RiverClanners was gevolgd naar een gebied waarvan ze de eindbestemming niet eens kende. “Ik ben een rogue, ik ben altijd alleen,” sprak hij op een droge toon tegen haar, maar niet per se onvriendelijk. Zijn normale vriendelijke ondertoon was echter niet te bespeuren en hij kon het niet laten om een redelijk defensieve houding te hebben. Het was nog maar een apprentice of misschien wel net een warrior, maar Zuko kon zich niet voorstellen dat BloodClanners hier zomaar rondliepen. “En wat doe jij hier?” vroeg hij lichtelijk achterdochtig. “Alvast het gebied verkennen om aan je leader te vertellen hoe het er ongeveer uitziet?” Hij snoof zachtjes. “Is het echt de bedoeling dat jullie alle Clan territories over gaan nemen? Jullie territory is nu al groter dan die van de rogues. Wat winnen jullie ermee om deze territories ook nog eens over te nemen?”


Heet die TC'er waar Thora het over heeft niet Rowanflight?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Where are you now?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Waterfall-
Ga naar: