Oh, come on, I have better things to do 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Oh, come on, I have better things to do

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornface
Deputy

Femke
1361
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Oh, come on, I have better things to do   wo 13 sep 2017 - 16:04

Zijn hele omgeving begon te draaien zodra Thornface op zijn poten stond, en het misselijke gevoel wat daarbij naar boven kwam dwong hem om weer te gaan liggen. De bruine kater kreunde van ellende en frustratie. Het was nu wel duidelijk dat hij de ziekte had opgelopen die nu al zo veel Clankatten kwelde. Eigenlijk waren zijn symptomen de vorige dag ook al naar boven gekomen, maar hij had nog net de energie gehad om een ceremonie te houden. Nu was staan hem al te veel. De zieke Deputy legde zijn hoofd op zijn voorpoten en krulde zijn staart om zijn lichaam heen. Hij wilde niet slapen, maar het leek erop dat dat zijn enige tijdverdrijf zou zijn als hij niet snel wat afleiding zou krijgen.

Eerste post voor Jinglepaw!IC post count: 111
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Jacqueline
515
Actief
what is done is done
now that i'm the only one

CAT'S PROFILE
Age: Sixteen moons young ☼
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh, come on, I have better things to do   vr 15 sep 2017 - 5:47

Ook bij deze dame waren al een paar symptomen te voorschijn gekomen, maar deze waren nog lang niet zo erg als de anderen. De ene dag voelde de jonge poes zich miserabel en kon niets anders doen dan in haar nest liggen, terwijl op andere dagen ze zich veel beter voelde en tenminste nog genoeg energie had om dingen te doen. Vandaag was het zo'n gelukkige dag voor Jingle. Met een aangename glimlach op haar snoet was de tabby bezig met een prooi uitkiezen uit de prooistapel, maar die glimlach verdween als sneeuw voor de zon toen haar tweekleurige ogen dwaalden naar een ellendig hoopje vacht wat haar adoptieve vader voorstelde. Met een bezorgde blik in haar ogen nam ze zijn houding op, koos een vette eekhoorn uit, en trippelde naar Thornface toe en plofte naast hem neer. "Eet." Miauwde ze ferm tegen de Deputy, terwijl Jingle haar tong over zijn wang haalde. Het boeide haar niet dat zij ook zo een grote kans had om ziek te worden, of dat Thorn een Deputy was en dat het niet de bedoeling was dat zij hem commandeerde. Haar vader was ziek en dat betekend dat iemand ook hem gezelschap moet houden, iets wat Jingle met liefde deed.


i know you so well, so well. i've been pretty patient, i've been pretty baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1361
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Oh, come on, I have better things to do   zo 22 okt 2017 - 10:04

Thornface lag op dit moment maar wat voor zich uit te staren en was zich niet meer helemaal bewust van zijn omgeving, waardoor hij geschrokken opkeek toen er schijnbaar uit het niets een eekhoorn voor zijn neus werd neergelegd. Hij keek wat verward naar de kat naast hem die hem de opdracht had gegeven om te eten. Jinglepaw. Thornface kreeg het voor elkaar om kort naar haar te glimlachen, waarna hij weer naar de eekhoorn keek die voor hem was neergelegd. Ergens knaagde de honger aan hem, maar tegelijkertijd had hij het gevoel dat een hap er meteen weer uit zou komen. De kater schudde dan ook lichtjes zijn hoofd. "Ik denk niet dat ik het binnen kan houden," gaf hij schor toe. Hij was Jingle ontzettend dankbaar dat ze voor hem leek te willen zorgen, maar dit zou verspilling zijn van een goede prooi.IC post count: 111
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh, come on, I have better things to do
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: