Bored. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Bored.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Razor
Member

Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Bored.   do 14 sep 2017 - 15:31

Een geïrriteerde houding was te zien terwijl Razor haar ogen samenkneep naar een paar kittens die vrolijk met elkaar aan het spelen waren. Jeetje. Ze kon echt niet wachten tot ze ouder zou worden en een mentor zou krijgen zodat ze weg kon zijn van deze achterlijke kittens. Wat was er om vrolijk over te zijn als je ook kil kon zijn en je vrolijke emoties niet kon laten merken? Vrolijkheid was een zwakke emotie en van zwakke emoties konden anderen gebruik maken. Het was veel beter als je gewoon inwendig lachte als je iets dan toch heel erg grappig vond. Maar nee, deze kittens lachten alsof ze nooit meer konden lachen. Als ze dadelijk hun bek niet hielden, zou hun grootste angst nog wel eens werkelijkheid kunnen worden. Met een geïrriteerde grom probeerde Razor van hun weg te lopen, maar haar weg werd geblokkeerd door twee queens die met elkaar aan het praten waren. Ze wierpen beiden een strakke blik op Razor en de kitten wist dat ze deze keer niet zo makkelijk uit hun onderkomen zou kunnen geraken. En dus stampte ze weer terug naar waar ze eerst zat. Jim was aan het slapen en haar moeder was nergens te bekennen. Ugh! Waar was Yoka? Ze draaide haar kopje heen en weer, maar vond de grijze pluizige kitten niet. Misschien was Yoka wel door de barrière geraakt en was ze buiten aan het spelen. Het idee dat Yoka wel midden in het camp mocht spelen en zij niet frustreerde haar enorm. En dus trapte ze wat geïrriteerd met één van haar achterpoten naar achteren, recht tegen wat vacht aan. Razor draaide zich niet om en nam zich niet de moeite om zichzelf te verontschuldigen.


+ Eerste post voor Hellhound
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member

It's a nouk
4833
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

597 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 50 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Bored.   wo 27 dec 2017 - 14:34

Een beetje bewaker spelen voor de Mothercats en Kittens. Niet iets waar hij zijn poot voor omdraaide. Aangezien dit de Elite was stonden de kattinnen er op dat ze zelf ook de buurt in de gaten hielden. Hij had dan ook met een stelletje de afspraak gemaakt dat hij er gewoon bij zou gaan liggen en dat zij hem wel zouden waarschuwen als dat nodig was. Niet dat zoiets ooit gebeurde. Er waren maar weinig katten gek genoeg om het Elite kamp binnen te wandelen. De meeste kwamen er niet levend vanaf. Gek stel vechtersbazen. En toch lag hij er tussen, waarschijnlijk nog wel als een van de meest vreedzame katten die de Elite kende. Daarnaast ook weer de enige Member met alle twaalf hondentanden. Achja er viel niets aan te doen, zo lang ze hem maar met rust lieten het grootste deel van de tijd. Al moest die wens natuurlijk recht weer verbroken worden. Een klein pootje gaf een 'flinke' trap in zijn rug. Niet echt iets dat hij op prijs stelde. De grote kater hief zijn kop en keek naar wat er zich achter hem bevond. Een zwart witte kitten, ze heette Razor als hij het goed wist. De kitten stond met haar rug naar hem toegedraaid en leek geen aanstalten te maken om ook maar een verontschuldiging aan te bieden. De rosse kater schraapte zijn keel een keer. Eens kijken of dit genoeg aanzet was.Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor
Member

Freedje
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Bored.   di 2 jan 2018 - 13:55

Er klonk een hard geluid achter haar, als het schrapen van een keel. Het klonk niet als haar vader en ook niet als oom Shark, dus nam Razor de tijd om zich om te draaien. Ze trok met haar oortje toen ze zag dat het een tom was en geen queen. Hè? Wat deed die nu hier? Was hij soms op bezoek bij één van zijn eigen kittens? Maar nee, er waren geen kittens bij hem in de buurt en niemand leek echt op hem te letten. Razor bestudeerde hem eens goed en kwam erachter dat hij al twaalf hondentanden had. Whoah. Hij leek ouder dan Shark te zijn, maar jonger dan haar vader. Of misschien was hij net iets jonger dan Shark, dat kon ook natuurlijk. Ze zag dat hij op een reactie van haar aan het wachten was en herinnerde zich dat ze hem geschopt had, maar met zijn dikke vacht zou hij dat waarschijnlijk toch niet gevoeld hebben. Hij moest zich gewoon niet zo aanstellen. Nee, ze ging zich niet verontschuldigen. Maar een gesprek aanknopen kon altijd, want anders was het ook maar zo saai hier. “Wat doe jij hier?” vroeg ze aan hem met een nieuwsgierige toon in haar stem, haar groene kittenogen onschuldig opgezet. Hij moest eens weten. “Ben jij soms van de vader van één van de kittens hier of de partner van één van de queens?” Dat laatste kon natuurlijk ook wel. Haar vader kwam hier ook wel eens bezoek en dat kwam omdat zij zijn kittens waren, maar ook omdat haar moeder zijn partner was. Misschien waren zijn kittens al wel oud genoeg om young one te zijn en was hij hier enkel nog om bij zijn partner te zijn. Maar ze rook geen geur van een she-cat aan zijn vacht, noch waren er she-cats in de buurt die interesse in hem toonden. “Ik heb later geen partner nodig,” vervolgde ze vervolgens stoer tegen hem. “Ik blijf voor altijd alleen. Alleen ben je veel sterker.” Ze zette fier haar borst op en wachtte op zijn reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member

It's a nouk
4833
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

597 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 50 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Bored.   vr 26 jan 2018 - 17:33

“Wat doe jij hier?” vroeg de zwart witte kitten hem. Dat was geen verontschuldiging, sterker nog het was enorm brutaal. Dat beviel de rosse kater dus niet. De toon mocht misschien wel nieuwsgierig geweest zijn maar dat nam niet weg dat de opmerking niet een van de juiste opties was. “Ben jij soms van de vader van één van de kittens hier of de partner van één van de queens?” vroeg de kitten hem vervolgens. Nog voor Hellhound zijn bek kon openen om te reageren sprak de kattin opnieuw. “Ik heb later geen partner nodig,” sprak ze op een haast trotse manier. “Ik blijf voor altijd alleen. Alleen ben je veel sterker.” Terwijl de kitten haar borst vooruit zette draaide de rosse kater een keer verward met zijn oren. Hij snapte niet waar de opmerking vandaan kwam, maar goed, zo zaten kittens nou eenmaal in elkaar. "Volgens mij hoor jij eerst iets anders te zeggen voor ik op jouw vragen en opmerkingen reageer."Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bored.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: