You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.   vr 15 sep 2017 - 19:45

Crowfur voelde zijn spieren in zijn lijf aanspannen terwijl hij met een behoedzame blik naar het konijn keek dat zich verderop bevond. Hij zou niet de eerste keer zijn dat hij een konijn tegenkwam en dat hij die per ongeluk liet ontsnappen omdat hij er niet helemaal bij was met zijn gedachten. Maar niet deze keer. Deze keer zou hij dat verdomde beest vangen. Een geërgerde blik verscheen in zijn ogen terwijl hij naar het beestje keek en het verachtte omdat het zo makkelijk kon ontsnappen aan hongerige klauwen. Hij dacht aan alle WindClanners die op dit moment ziek waren en die wel wat prooi konden gebruiken en richtte zijn blauwe blik strak op het beest. Hij zou dat konijn vangen en hij zou het vandaag doen. Zijn spieren spanden zich opnieuw aan en plotseling zette hij kracht met zijn achterpoten zodat hij naar voren schoot. Het konijn had hem duidelijk niet horen aankomen en dat was een voordeel. Toen het konijn hem in de gaten had, was Crowfur al bijna bij hem. Hij wist dat het konijn richting de klif zou rennen en dan ergens in een inkeping zou duiken om van zijn vijand af te komen, maar deze keer zou hij dat niet toelaten. Met kracht sprong hij naar voren en belandde op het konijn. Zijn klauwen zette hij stevig in de huid van het konijn en met een snelle beet wist hij het beest te doden. Hij had zijn voorpoot wat geschaafd aan de harde stenen onder hem, maar dat maakte niks uit. Hij keek tevreden zijnde naar zijn vangst en merkte op dat het best wel een dik konijn was. Ach. Hij had het konijn liever gevangen dan dat een Tribe cat dat had gedaan of dat een roofdier het konijn uit de lucht had geplukt. Hoe dan ook, het konijn was sowieso ten dode opgeschreven in deze wereld. Crowfur pakte het beest op in zijn bek en wilde teruggaan, maar bleef staan toen hij een kat verderop zag staan die naar hem keek. Crowfur liet het konijn vallen en zette zijn poot erop. “Bevalt het uitzicht je?” vroeg hij redelijk snerend aan de ShadowClanner, niet vergetend hoe ze WindClan een paar moons geleden uitgedaagd hadden tot een border fight.


+ Eerste post voor Blackbear


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member

Wolf
469
Actief
funny how everything changes
old feelings, new faces

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.   zo 17 sep 2017 - 17:53JUS DREIN JUS DAUN
De ziekte leek hem voor nu niet te treffen, maar hij had besloten om maar zo ver mogelijk uit de buurt van de Cavern te blijven zolang dat mogelijk bleef. Natuurlijk sliep hij wel binnen, maar hij vermeed katten die liepen te kuchen. Hij wilde niet besmet raken. Zijn gekneusde schouder had hem al genoeg last bezorgd, nu nog ziek worden? Daar had hij geen zin in. Stilzitten was sowieso niks voor hem, en met twee apprentices onder zij hoede bleef hij beter gewoon fit en klaar voor actie. Hij had hen beide meegenomen naar de Highlands om hun sluiptechnieken te trainen, geen gemakkelijk opgave gezien er niet veel struiken of bomen aanwezig waren.

Blackbear liep nu zelf heen en weer, om zijn apprentices te spotten en hen terug te sturen naar het beginpunt als hij hen ontdekte. Voor nu was hij echter aan het genieten van een WindClanner die een konijn achterna zat. Waren die geen zogenaamde experts in dit soort zaken? Een geamuseerde grijns kwam om zijn lippen, die breder werd toen de tomcat hem geïrriteerd aan sprak. “Bevalt het uitzicht je?” Sneerde hij. De grote ShadowClanner ging rustig zitten, niet onder de indruk van de ander. ”Ik heb al spectaculairdere dingen gezien dan dat”, Zei hij, waarbij hij lichtjes zijn schouders op haalde en zijn oranje ogen in die van de WindClanner boorde.they say home is where you make it
resided in you, now it's vacant。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.   vr 22 sep 2017 - 15:17

Natuurlijk was het weer zo’n arrogante ShadowClanner die hem erop moest wijzen dat zijn manier van jagen niet iets was om “u” tegen te zeggen. Ja, dat wist hijzelf ook wel, maar dit was een totaal andere territory en hij was er niet aan gewend dat stukjes steen in zijn poten prikten wanneer hij zo snel mogelijk over de niet bepaald egale stenen rende om zijn prooi te vangen. Gelukkig waren er nog grasgedeeltes op de rotsen waardoor het niet een volledig onmogelijke opgave was. Toch irriteerde het hem verschrikkelijk dat hij beoordeeld werd op zijn jachtvermogen terwijl deze normaal gezien perfect in orde was. “Beoordeel me niet op iets wat je zelf totaal niet kunt, stuk vossenstront.” Dat laatste sprak hij wat zachter omdat hij kon zien dat dit een ShadowClanner was die de leeftijd van een senior warrior had behaald en dus praktisch gezien meer ervaring dan hem had. Er waren nog altijd spanningen tussen WindClan en ShadowClan en het was niet zijn beste zet als hij hier in een gevecht zou belanden met iemand die niet alleen groter gebouwd was dan hem, maar ook nog eens meer ervaring had in vechten. Hij kende zelf wel wat trucjes om een kat onderuit te halen, maar hij had een dochter in de grot die verwachtte dat hij heelhuids terug zou keren en dat was voor hem reden genoeg om zich nu wat in te houden. “Alsof jij geen moeite hebt met het nieuwe territory om te jagen. Iedereen moet zich aanpassen aan de nieuwe situatie, dus zet je trots eens opzij en geef toe dat dat voor jou niet anders is.” Gefrustreerd boog hij zich naar voren om zijn prooi op te pakken en ergens neer te leggen waar het wat meer beschut was. Hij wilde immers niet dat een vogel ervandoor zou gaan met zijn prooi en deze ShadowClanner nog meer een reden geven om hem te bespotten. Daar zou hij niet echt mee kunnen leven namelijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member

Wolf
469
Actief
funny how everything changes
old feelings, new faces

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.   za 14 okt 2017 - 11:17JUS DREIN JUS DAUN
Natuurlijk was de WindClanner op zijn tere teentjes getrapt. Snapte hij humor niet? Misschien was die iets te donker, maar hé, pech voor hem. Het was wel grappig hoe hij zich aan het irriteren was en alles persoonlijk opvatte. Bear deed nog niet eens z’n best om hem echt te beledigen. Misschien moest hij dat maar eens proberen, de kans zat er dik in dat hij deze nog tot een hoopje huilende misérie kon krijgen. “Beoordeel me niet op iets wat je zelf totaal niet kunt, stuk vossenstront.” Reageerde de zwarte tom op zijn droge opmerking. Blackbear trok zijn mondhoek op in een scheef grijnsje. ”Ik ben blij dat ik niet weet hoe ik op konijnen moet jagen, eerlijk gezegd. Ze smaken verschrikkelijk”, Bromde hij met zijn zware stem, al zat er wel een toon van amusement in.

“Alsof jij geen moeite hebt met het nieuwe territory om te jagen. Iedereen moet zich aanpassen aan de nieuwe situatie, dus zet je trots eens opzij en geef toe dat dat voor jou niet anders is.” Besloot de WindClanner hem nog te zegenen met een wijze les. Nu schoot hij toch echt in de lach. ”Je vraagt een ShadowClanner om zijn trots opzij te zetten? Please”, Grinnikte hij nog na. ”En eigenlijk is ’t niet zo moeilijk voor ons. Redwood lijkt redelijk op ons oude territorium”, Merkte hij op. Maar hij had wel een punt. Adapt to survive. Daar waren ShadowClanners nu eenmaal goed in.
they say home is where you make it
resided in you, now it's vacant。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.   di 31 okt 2017 - 15:42

“Jullie prooi zou ik anders ook nooit aan mijn kittens geven, hoor,” zei hij kalmpjes. Hij kon nog steeds amper geloven dat ShadowClanners in tijden van nood en soms zelfs vrijwillig ertoe zetten om kikkers te eten. Tallshadow had het hem aan willen leren om dat soort prooi te eten, maar Crowfur had vriendelijk geweigerd. Hij vond konijnen veel beter smaken en bovendien ging hij er bijna van over zijn nek hoe de slijmerige huid van een kikker aanvoelde op zijn tong. Hij zette zijn kaken op de binnenkanten van zijn wangen toen de ShadowClanner een droog grapje maakte. Niet omdat hij gefrustreerd was, maar omdat hij het best wel een grappige opmerking vond en dit niet al te duidelijk wilde laten merken. Hij mocht misschien een soort van vrienden zijn met Tallshadow op hun eigen speciale manier, maar dat wilde nog niet zeggen dat hij elke ShadowClanner leuk hoefde te vinden. Toch had deze senior warrior nog altijd niet geprobeerd om hem echt heel erg te beledigen. Hij vermoedde dat dat wel anders zou zijn als hij te weten zou komen dat Leopardpaw RiverClanbloed door haar aderen had stromen. “Hier lijkt Highlands op ons eigen territory,” sprak hij. Hij keek om zich heen, even vergetend dat hij ook alweer geïrriteerd was door de ShadowClanner en eigenlijk geen vriendelijke gesprekken wilde hebben met hem. “Het is vreemd dat sommige gedeelten van de mountain territory te vergelijken zijn met onze oude territories, maar er nooit een manier zal bestaan waarop we hier voor altijd kunnen blijven leven.” Nee, hij zou niet willen dat Leopardpaw hier grootgebracht zou worden. Deze omgeving was niet veilig voor haar, voor geen enkele kat trouwens. “Er zit maar beter achter die berg een nieuwe territory voor ons, want anders is deze lange reis voor niets geweest en hebben we nog meer katten om geen reden verloren.” Hij vocht liever tegen een hele bende BloodClanners dan dat ze nog meer katten zouden verliezen, van welke Clan die katten dan ook mochten zijn.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You ain't never caught a rabbit and you ain't no friend of mine.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: