Relief 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Relief

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leo
Member
Rebecca / Lion
217
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♚25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Relief    za 16 sep 2017 - 9:30


De rode kater was zijn weg aan het maken door de stille straten. Hij had ergens nog een hond gezien, maar daar was er niet veel aan. Leo wist wel dat honden hier hen amper wat aan wouden doen. Hij rook al naar zijn twolegs, dus veel honden zullen weten dat hij geen wilde kat was - of een dreigement was voor hun 'territoria' in deze plek. Bovendien, als er wel een geval was van een té speelse hond of gewoon echt gek, zou Leo de tijd hebben om een schutting op te springen en veilig aan de andere kant komen. Helaas was vandaag wel zo'n geval. Het was geen grote hond, ongeveer net zo groot als Leo zelf - misschien ietsjes groter. Een kop groter, schatte hij. Al had de kittypet weinig tijd on te zien hoe de hond eruitzag. Want hij moest al meteen wegrennen met zijn staart tussen zijn achterpoten. Zulke actieve dagen waren nooit leuk.

+Tag Shark


you’re happier

aren’t you?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Relief    di 19 sep 2017 - 20:53

Shark keek geërgerd naar de Twolegnesten die zich voor hem bevonden. Hij was ze allemaal al wel twintig keer afgegaan de afgelopen moons en in geen enkele bevond zich zijn zus. Zijn broer had zich waarschijnlijk al wel bij de Clan cats gevoegd en moest nu ver weg zijn. Of misschien hadden de Clans hem niet geaccepteerd en was hij rogue geworden. In elk geval was hij weggegaan van zijn Twolegnest en had hij geprobeerd om Shark ook achter zich te laten, dus Shark betwijfelde dat de tom terug was gekomen om hier te blijven. Of hij moest aan zijn ouders gedacht hebben en ze toch nog één keer bezocht hebben. Shark hoopte dat hij geschrokken was door wat de andere kittypets hem destijds verteld hadden en dat hij ervoor had gekozen om zijn broer te zoeken om wraak op hem te nemen. Maar als zijn broer dat had gedaan, dan was daar ondertussen wel iets van gekomen. Shark en hij hadden het altijd over het woud gehad en het was niet moeilijk om te raden waar Shark’s toekomst lag tijdens die gesprekken. Hij wilde niet naar de Clan cats gaan, maar wilde rogue worden of zich bij één of andere gevaarlijke Clan voegen. En veel andere gevaarlijke Clans waren er niet. Hij zou waarschijnlijk voor ShadowClan hebben gekozen mocht hij een Clan cat geworden zijn, maar hij was bij met zijn positie binnen de Elite. Shark werd uit zijn gedachten gehaald door poten die zacht weerklonken op de grond en hij draaide zich om. Hij zag een kittypet hard wegrennen en rook een ferme angstgeur. Hij snoof spottend en zette zich af waarna hij een andere weg koos dan de kittypet. Omdat hij meer ervaring had in het woud dan de kittypet en veel meer spiermassa was hij zo bij de kittypet en niet veel later beukte hij met geweld zijn schouder tegen het lichaam van de kittypet. “Wel wel, kijk eens wat we hier hebben,” zei hij spottend. “Wat is er, kittypet? Was de Twoleg die je oppakte niet je eigen baasje?” Hij keek de tom kil aan met zijn groengele blik.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Relief
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: