Hopeless 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hopeless

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leo
Member

♚ queen bee
215
Actief
Too good to be good for me

Too bad that that's all I need

CAT'S PROFILE
Age: ♚25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Hopeless   za 16 sep 2017 - 16:49


Hij was zijn weg naar het park aan het maken. Zijn belletje een irritant rinkelend geluid makend terwijl hij in snelle passen richting de drukke plek liep. Het was een zonnige dag, nou ja... Soms her en der een beetje regen maar het weer was mooi genoeg om naar buiten te gaan.
Bovendien was dit de plek waar hij was geboren. Toen zijn moeder plotseling zwanger was geworden van hem en zijn andere siblings, waar hij tenslotte amper de kans kreeg ze echt te leren kennen. Want al snel werd hij naar een twolegnest gebracht. Een halsband om en meer dan een jaar later was hij hier. Het bankje dat nu... leeg was? Hij spitste verward met zijn oren. Hij wist heel zeker dat ze hier was geen 6 manen geleden. Hij had haar ontmoet, met haar gepraat en nu... Waar was ze? Een zachte miauw ontsnapte. Alsof dat zijn moeder plotseling liet verschijnen. Was ze oké? Leefde ze nog? Leo zwiepte even met zijn staart. Jawel, ze leefde wel. Dat wist hij zeker. Maar hij wou alleen weten waar ze nu was. Ver weg? Dichtbij? Waar?

+Tags Jinx


you’re happier

aren’t you?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hopeless
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: