We need to talk about the mistakes that I made. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We need to talk about the mistakes that I made.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: We need to talk about the mistakes that I made.   zo 17 sep 2017 - 22:08

Butterpact voelde een krop in zijn keel terwijl hij opstond en zichzelf uitrekte. Vroeger zou hij zichzelf helemaal uitgerekt hebben en Breakingpoint nog expres een zachte trap na hebben gegeven als deze niet uit zijn nest wilde komen, maar nu werd het hem nogmaals pijnlijk duidelijk gemaakt dat hij dit soort routines niet voort kon zetten. Het leek net alsof het elke dag moeilijker werd om te ademen, alsof elke dag weer een andere kat te weten kwam wat hij had gedaan en daarvoor boos op hem was. Hij snapte niet dat RiverClan hem nog steeds respecteerde en dat Butterstar hem niet allang uit de Clan had geschopt. Het was immers zijn schuld geweest dat hij zijn broer niet had kunnen redden en dat hij zijn broer als eerste had laten gaan. Als hij nu als eerste van die rots was gesprongen, was hij misschien door die steen geraakt en niet zijn broer. Of misschien had hij de stroming beter aangevoeld en zijn koers op tijd kunnen veranderen zodat hij recht naar de nursery was gegaan in plaats van tegen de rots. Hij zuchtte. Hij spendeerde de meeste dagen door na te denken over wat had kunnen zijn en over dingen die hij niet meer kon veranderen. Hij deelde zijn apprentice met Outrage en hoewel dat aan de ene kant wel goed was, vond hij het aan de andere kant verschrikkelijk omdat dit betekende dat hij sommige trainingen over moest laten aan iemand die hij niet eens moest. Maar er was niets aan te veranderen. Net zoals dat er niks te veranderen was aan het feit dat zijn moeder waarschijnlijk niets meer van hem moest weten. Na Breakingpoint’s dood hadden ze niet meer veel tegen elkaar gezegd en Butterpact moest eerlijk toegeven dat hij zijn moeder in het begin had proberen te ontlopen om haar verafschuwde blik te ontwijken. Hij wist dat hij haar binnenkort toch eens moest spreken over de afgelopen gebeurtenissen, maar wat als ze hem zou haten? Die gedachte zorgde ervoor dat er tranen in zijn ogen verschenen en niet veel later merkte hij dat zijn lichaam aan het schokken was en dat er zachte snikken zijn bek ontsnapten.


+ Alleen voor Futuresong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We need to talk about the mistakes that I made.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: