Wie studeert wat? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Wie studeert wat?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thora
Deputy

Nath
1089
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 22:15

Oké, ik studeer dan nog niet, maar zit wel op school & ben benieuwd naar wat anderen studeren/voor scholing doen. En wat ze misschien hebben gedaan voor hun huidige studie. En zo kunnen we misschien ook wat uitleggen over onze scholing (zodat de Belgen de Nl'ers begrijpen en de NL'ers de Belgen haha).

Ik zit momenteel op het VAVO (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs), waar ik nu ga voor mijn HAVO (hoger algemeen voorgezet onderwijs) diploma (NG, natuur&gezondheid, profiel). Ik heb dit jaar de vakken; Wiskunde A, Natuurkunde, Scheikunde, Rekenen en Maatschappijleer (de laatste twee vakken zijn geen eind-examenvakken). Hiervoor zat ik ook op t VAVO, en heb dus vorig schooljaar mijn MAVO (VMBO-tl) diploma gehad. Daarvoor zat ik op MBO 1 én daarvoor op VMBO-basis.
Zoals je ziet een jump door niveaus en scholen heen, haha.

Uiteindelijk wil ik iets medisch/psychologisch doen, ben ik nog niet helemaal over uit.

Dus, hoe zit dat met jullie? c:

x Nath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 22:29

Dit jaar ben ik begonnen aan mijn lerarenopleiding Nederlands! Hiervoor heb ik de havo gedaan, ben begonnen op mavo in de eerste maar ik was goed genoeg om naar 2 havo te gaan wat ik vervolgens netjes heb afgerond.

Als ik deze succesvol weet af te ronden ga ik waarschijnlijk nog iets geschiedenis-related doen, gewoon omdat ik van geschiedenis houd ahha.

Verder heb ik vakken zoals spelling (goh verrassend) en onderwijskunde, om maar even snel twee voorbeelden te geven x3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Weaselcry
Member

40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 22:32

Ik ben nu begonnen met de opleiding Juridische Administratieve Medewerker, wat dus inhoudt veel met wetten en regels bezig zijn. Hierna wil ik misschien door naar HBO rechten.

De vakken zijn dus voornamelijk op onze samenleving gebaseerd


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Medicine cat

Jamie
4281
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 23:01

Super nice idee :"D

Maar ik doe Mediavormgeving en dan de interactieve vormgeving richting. Wat dus betekend dat ik meer rond de websites, interactieve publicaties, apps en andere dingen hang. Al ben ik ook vrij comfortabel met grafische vormgeving. Ik weet nog niet wat ik hierna ga doen, al twijfel ik tot nu toe tussen een kunstacademie of verder studeren richting interactief xD No idea en ik studeer dit jaar hopelijk af :"D Hiervoor deed ik MAVO~


ONCE MORE INTO THE FRAY, INTO THE LAST GOOD FIGHT I'LL EVER KNOW. LIVE AND DIE ON THIS DAY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member

Kip
2225
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 5,5 years {66 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 23:17

Oh leuk idee idd <3

Ik doe nu 5VWO Gymnasium met een E&M vakkenpakket en wat extra vakken, wat betekend dat ik Nederlands, Engels, Wiskunde A, Economie, Geschiedenis, Tekenen(+kunstgeschiedenis), Frans, Grieks, Latijn en KCV(Klassieke culturele vormgeving) als vakken heb.
Ik ben weggestuurd van mn basisschool met een HAVO/VWO advies waardoor ik eerst atheneum deed. In de tweede ben ik door gestroomd naar Gymnasium en als alles even mee zit kan ik volgend jaar mn VWO Gymnasium diploma halen :>
Wat ik daarna ga doen is nog n groot raadsel haha"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Esmee
1895
Actief
In the end the only thing what's left for us is death.

CAT'S PROFILE
Age: 8 years
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   ma 18 sep 2017 - 23:29

Ik doe 5 VWO, en heb net zoals Kipje ook E&M maar met iets andere vakken aangezien ik geen gymnasium doe enzooo. Ik heb Nederlands, Frans, Economie, Wiskunde A, Geschiedenis, Filosofie, Aardrijkskunde, Engels ofc, Maatschappijleer en Levensbeschouwing (helaas), en mijn 'favoriete' vak LO aka gym. Hierna wil ik misschien zoiets als Journalistiek gaan doen maar eigenlijk weet ik het nog niet echt xP Als ik maar mijn diploma haal volgend jaar ben ik al blij whaha.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acorndust
Deputy

Cynthia
1261
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 0:37

Ik doe op het moment een bestuursjaar bij een stichting op de uni, waarvoor de wissel officieel aankomende vrijdag is. Ik hoop het jaar erna mijn 3e jaar van de bachelor Technische Geneeskunde af te ronden en daarmee mijn bachelordiploma ervan binnen te slepen. Daarna ga ik dan beginnen aan een van de twee masteropleidingen die er zijn, wat nog eens drie jaar zal gaan duren.

Ik heb hiervoor ook al drie jaar Technische Geneeskunde gestudeerd en had eigenlijk iets anders tussendoor nodig en heb daarom voor een bestuursjaar gekozen. Voor Technische Geneeskunde heb ik 6 jaar VWO gedaan met de profielen N&T en N&G.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11864
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 0:55

Ik studeer (nog even) aan Universiteit Leiden, waar ik de bachelor opleiding Archeologie volg. Begin volgend jaar zal ik hiervoor mijn diploma ontvangen, aangezien ik toch wel plan af te studeren voor het eind van dit jaar. Dan zit er 3 jaar op en zal ik nog een master gaan volgen. Qua keuzes heb ik een specialisatie gevolgd van Archaeology of the Americas en Osteoarchaeology. In de tweede lagen mijn keuzes bij World Archaeology en Bioarchaeology, dat sluit allemaal op elkaar in. Wat het inhoudt is dat ik mii specialiseer in de Amerikas als regio (voornamelijk zuid, midden en caribisch gebied) en daarnaast n specialisatie heb in het onderzoeken van menselijk botmateriaal.

Voor mijn studie heb ik 1 jaartje havo/vwo gedaan, waarna k in 1 jaar doorstroomde naar VWO vanwege een hoog genoeg gemiddelde en motivatie. Erna heb ik VWO afgemaakt in 6 jaar, in de 5e door omstandigheden een keer blijven zitten. Oorspronkelijk had ik een N&G profiel met wiskunde A, biologie en scheikunde, maar toen ik bleef zitten heb ik dit veranderd naar C&M met de keuzevakken: geschiedenis, wiskunde A/C, aardrijkskunde, biologie, Duits en Kunst (naast alle algemene vakken natuurlijk).Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1354
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 8:36

Ik studeer nu in het Centrum voor Volwassenenonderwijs, waar ik nu in het tweede en laatste jaar van de richting Webdesign zit. Dit houdt in dat ik dus tegen het einde van dit schooljaar in staat zou moeten zijn om in HTML-websites in elkaar te zetten. Ik heb 6 uur in de week les die met websites te maken hebben, en verder nog wat andere vakken die nodig zijn voor mijn diploma.

Hierna wil ik animatiefilm gaan studeren, maar dat zal voor volgend jaar zijn :')IC post count: 107
Posts are loading

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor

Kiki
1414
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 9:08

Ik studeer momenteel voor mediavormgever! Dit houd in dat ik grafische producten ontwikkel zoals posters, brochures, logo's en huisstijlen. Maar ook kan ik kinderboeken ect. maken! Ik ben na mijn studie instaat om allemaal drukwerk te maken, maar ook om een website te kunnen ontwikkelen. Dit is niet de focus van mijn studie maar door mijn vorige opleiding als Media- en Applicatieontwikkelaar kan ik wel me uit de voeten maken met website's en verschillende programmeertalen.

Ik heb vakken als kleurenleer, kunstbeschouwing, HTML/CSS en natuurlijk lekker basis rekenen, Nederlands en Engels.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke B)
915
Actief
looking for coyoteberries all the way

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 9:59

Oh, leuk idee! c:
Ik doe 4 havo met N&G (natuur en gezondheid ghehehe), met Nederlands, Engels, Wiskunde A, Rekenen, CKV(Culturele en Kunstzinnige vorming), Maatschappijleer, Sport(lmao), KunstAlgemeen, Drama, Biologie, Scheikunde en Aardrijkskunde c:
Ik heb voor hierna nog geen idee wat ik wil gaan doen tbh. Mijn doel is atm om over te gaan met hoge cijfers ghahahah.

she is beauty,                          she is grace,

she will punch you in the faceNiet zo actief atm!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member

Floriske
2553
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 10:18

Op school deed ik VWO met profiel NT/NG (natuur&techniek/natuur&gezondheid) met natuurkunde, scheikunde, biologie, Frans, Engels, Nederlands, Wiskunde B, tekenen, Latijn, KCV (klassieke culturele vorming... denk ik?) en gym (bah).

En nu studeer ik net als Waz archeologie. Ik zit nu in het derde jaar van de bachelor, met als specialisaties osteologie (mensenbotten), waar ik ook mijn scriptie voor ga schrijven, en archeologie van het Nabije Oosten (oftewel Jordanië, Syrië, Arabisch schiereiland, dat gebied). Ik heb nog geen idee wat ik hierna ga doen.


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror


*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member

Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 13:18

Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de Bachelor Psychologie in het Engels aan de Rijksuniversiteit Groningen c: Ik heb een beetje een studieachterstand opgelopen oeps, dus waarschijnlijk studeer ik halverwege volgend jaar ergens af. Daarna wil ik, denk ik, een Master gaan doen in klinische psychologie of forensische psychologie en slachtofferhulp, maar dit moet ik allemaal nog even bekijken B)

Hiervoor heb ik VWO gedaan met een E&M-profiel, waar ik zeven jaar over gedaan heb, gezien ik in de vierde klas ben blijven zitten. Ik had de vakken wiskunde A, Nederlands, Engels, economie, Duits, management & organisatie en aardrijkskunde.a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bear •
Member

»Quinty«
312
Actief
Manners Maketh Man

CAT'S PROFILE
Age: 59 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 19 sep 2017 - 15:03

Ik kwam dit topic tegen en moest er toch wel op reageren xD

Ik ben momenteel 2e jaars Visuele Communicatie Grafisch student aan Zuyd Hogeschool/Kunstacademie in Maastricht. Hiervoor heb ik 3 jaar lang Communication & MultiMedia Design gedaan, hiervoor ook m'n P gehaald, maar ben gestopt door complicaties C:

Daarvoor heb ik 7 jaar op 't HAVO gezeten met een N&G profiel. Hierbij had ik de extra vakken NLT (Natuur, leven & techniek) en Filmkunde. Ik ben in de 4e en 5e blijven zitten, vandaar dat 't wat langer duurde :')


"Manners maketh man." Do you know what that means? Then let me teach you a lesson.

<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2349
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   wo 20 sep 2017 - 13:06

Belg hier rip
Ik zit momenteel in mijn laatste jaar ASO Latijn-wiskunde met extra wiskunde. Ik heb dus als vakken alles (zoals nederlands, frans, LO, geschiedenis, godsdienst, etc etc etc) + latijn en dan twee extra uren wiskunde tegenover de andere latijnse xD
Ik weet nog niet wat ik volgend jaar ga doen, maar waarschijnlijk oftewel Wiskunde aan de unief oftewel iets met grafische vormgeving/webdesign/etc, waarschijnlijk dat dan aan de hogeschool. Hangt er een beetje vanaf :')


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bo~
826
Actief
She's been beaten, bruised and broken
She's felt pain instead of love
Inside she was an angel
But she never knew she was

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   za 23 sep 2017 - 11:40

oeh nice dit

Ik heb in mijn eerste jaar Havo/vwo gedaan, ben toen naar de havo gegaan~ heb de havo in 4 jaar gedaan met het pakket NG (natuur en gezondheid) met de vakken Wiskunde B, Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde en Duits. En de standaard vakken ofc. (NL, engels, LO, Maatschappijleer)

Ik zit nu in mn examen jaar van MBO-4+ Paraveterinair Internationaal op het Groenhorst in Barneveld (naam is dit jaar opeens veranderd naar AERES Barneveld maar oke). Dit was een speciale opleiding voor havisten die ipv 4 jaar en nederlands, in 2 jaar gedaan wordt en deels in het engels c: Ik heb daardoor ook een keer in het jaar voor vier weken les in Engeland en sommige stages worden ook in Engeland gedaan c: Maar ja ik zit dus weer in mn examenjaar hahaha help.

Hierna ben ik van plan om Fysiotherapie te gaan doen op het HBO, waar ben ik nog niet helemaal uit. Op de HAN in Nijmegen of Hogeschool Utrecht. Daarna ga ik Dierenfysiotherapie doen in Barneveld om te eindigen met wss cursussen voor kattengedragstherapeut (a)" Wilde plannen dus xD. Als ik in één keer alles zou halen enzo dan ben ik rond mijn 25e jaar klaar en dat vind ik prima om te beginnen met werken (a)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member

It's a nouk
4831
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

597 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 50 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   za 23 sep 2017 - 16:02

Op het moment zit ik in VWO 6 (atheneum) lang leven examenjaar kuch kuch kuch en heb het profiel N&G, wat inhoud dat ik de volgende vakken heb: Nederlands, Engels, Frans, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Wiskunde A en Natuur, Leven en Gezondheid (NLT) heb. Ik ben met een HAVO/VWO advies van de basisschool gegaan maar mijn directrice zei dat ik MAVO moest gaan doen omdat ik 'te dom was voor HAVO' dus ben ik HAVO gaan doen. Heterogene brugklas, dus dat het makkelijker zou zijn om door te stromen naar de andere niveau's. So ik ben een koppig kind en heb mezelf helemaal kapot geleerd voor een 8 gemiddeld om naar de tweede klas VWO te gaan. So... nu zit ik hier dus doodleuk in m'n examenjaar en stress nu al om m'n examens X"D

Als ik slaag even hopen van wel natuurlijk ga ik hoogstwaarschijnlijk Dierwetenschappen of Diergeneeskunde doen. Omdat m'n punten van vorig jaar afgerond niet zo geweldig waren is de kans op Diergeneeskunde vrij klein eigenlijk maar ja... Met m'n profiel kan ik echt veel kanten op maar het lijkt me toch wel het leukst om iets met dieren te doen. Of iets in de richting van design maar daar zijn vrij weinig universitaire studies van.Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Zoébeest
2341
Actief
My love for you is like a tree, full in bloom, so I hope the summer never ends

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   zo 24 sep 2017 - 17:28

Als Belg snap ik niet veel van die studierichtingen hier :')
Ik ben in het middelbaar begonnen met moderne aso, en dan verder gegaan naar humane wetenschappen, waar ik nu zit ((:
Ik heb alle vakken ook (geschiedenis, engels, nederlands, frans etc.) dan 1 uurtje economie nog, 2 uur cultuurwetenschappen extra en 2 uur gedragswetenschappen extra
en nog 2 uurtjes godsdienst hahaCredits to Buns
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mudpuddle
Member

Daniëlle
174
Actief
Be proud of all the scars, they make you who you are

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Wie studeert wat?   di 2 jan 2018 - 13:04

Ik doe 2 VWOMudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogkit | Marshfire | Stonekit

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wie studeert wat?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Cattalk-
Ga naar: