Crawling on this road 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Crawling on this road

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member

Daan
2951
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Crawling on this road   ma 18 sep 2017 - 22:33

i desire the things  
that will destroy me in the end
In de ochtend was ze teruggekeerd van de jacht met twee prooidieren, een redelijk goede vangst voor de tijd van het jaar. Sommige katten zouden dan complimentjes krijgen, maar de zwarte kattin hing nog altijd een beetje in het grijze gebied. Katten wisten niet goed wat ze met haar aan moesten, dat hadden ze nooit geweten ook. Veel kende haar alleen maar als een huilebalk, tegenwoordig misschien ook nog wel als een moordenaar. Er waren maar weinig katten die ze beschouwde als haar vrienden, want die zagen haar niet op die manier. Die zagen ook het goede, die zagen de dingen van haar moeder terug in haar, al moest je daarvoor wel goed kijken.
"Acefray," begroette ze de kater terwijl ze met een prooi tussen haar kaken verder zijn den in liep. Hij had het druk met de ziekte die de clans terroriseerde, dus ze vond het wel een goed idee om hem wat eten te brengen. Immers stond hij erom bekend dat hij van eten hield. Ze legde de grote muis voor zijn neus neer en trok kort met haar mondhoek, om een lichte glimlach te tonen. "Gaat het een beetje?" vroeg ze toen, hij had het vast druk.
Acefray | CLAN CAVERN


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crawling on this road
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: