Birds [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Birds [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Merlinkit
Member

Yanthe
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Birds [Open]   do 21 sep 2017 - 15:27

Merlinkit was ondertussen oud genoeg om het nest af en toe eens te verlaten. Nu hij ouder was, kwam zijn karakter ook meer naar boven. Het was nu ook duidelijk dat hij één bom enthousiasme was en dat hij altijd op zoek ging naar spanning en avontuur. Een typische kitten dus. Natuurlijk had hij ook zo zijn persoonlijke kantjes. Hij was een levensgenieter, hielp anderen enorm graag, maar hij was ook niet altijd even handig. Merlinkit huppelde half en half het nest uit. Zijn tocht bracht hem bij de uitgang, die een verassende koude wind door zich heen liet gaan. Zijn vachtje ging rechtop staan om zich warm te houden, maar ondanks de frisse wind, stonden zijn oogjes groot van verbazing. Er was nog een andere wereld dan de grot! Hij kon niet wachten om die te gaan ontdekken! Even draaide de kitten zijn kopje om. Het leek wel alsof hij zocht naar toestemming, toestemming om naar buiten te stappen.

OPEN


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Birds [Open]   do 21 sep 2017 - 15:55

Zoekend trippelde Homekit door de grot. Ergens moest toch wel iemand te vinden zijn die met haar wilde spelen? Alle grote katten leken het echter heel druk te hebben met allerlei belangrijke grotekattendingen, en de meeste kittens leken te slapen. Maar hé, daar was een kitten die duidelijk wakker was! En het was er ook nog eens eentje die ze nog niet zo goed kende, oftewel een potentiele nieuwe vriend! Enthousiast trippelde ze naar hem toe. Hij stond bij de uitgang van de grot. Wilde hij soms ook naar buiten? Het leek wel alsof alle kittens de hele tijd naar buiten wilden. Lionkit, Auwkit... Homekit wist dat het niet mocht, maar ze wilde zelf ook wel de grot uit als ze op die manier vriendjes kon worden met deze kat. "Hoi!" piepte ze vrolijk ter begroeting. "Wat doe je?"


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Merlinkit
Member

Yanthe
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Birds [Open]   vr 22 sep 2017 - 23:26

Hij zag een witte kitten opdoemen achter hem, Homekit. Hij kende haar wel. Ze was ook een kitten van Windclan, haar nest lag niet zo ver dan dat van hem, toch had hij haar nog niet eerder gesproken. Hij was zelf nogal op zichzelf geweest de afgelopen week, terwijl zijn siblings juist contact begonnen te leggen met andere kittens. Hij was ondersteboven geweest van de Cave en had tijd nodig gehad om eraan te wennen. Maar nu was hij klaar, klaar om ook contacten te leggen, vriendjes te maken, net zoals zijn siblings al hadden gedaan. "Hé!" mauwde hij dan ook enthousiast en trok even met zijn oortje. Hij probeerde haar wat te imiteren, niet goed wetend hoe hij haar anders moest aanspreken. Zijn blik ging kort naar de uitgang van de Cave toen ze vroeg wat hij aan het doen was. Tja, wat was hij aan het doen. Niet veel toch? "Aan het kijken." was dan ook zijn simpel antwoord. Hij had gehoord van haar moeder dat kittens vroeger, in het oudere territorium wél buiten mochten onder begeleiding. Dat waren natuurlijk verhalen uit het onbekende, want dat leek onmogelijk hier. Er waren natuurlijk redenen voor, maar zover kon Merlinkit nog niet nadenken. Zijn blik ging even naar Homekit. "Binnenkort gaan we buiten, dan zijn we groot genoeg om de gevaren te trotseren!" mauwde de kater enthousiast.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Birds [Open]   ma 2 okt 2017 - 16:21

Homekit hield haar kopje een beetje scheef en keek daarna ook naar buiten. "Waarnaar?" vroeg ze terwijl haar ogen zoekend langs het uitzicht gingen. Had hij iets leuks gezien? Waar was het leuke ding? Misschien was het wel een vlinder! Had hij een vlinder gezien? Het katertje leek enthousiast te zijn over het idee dat ze later naar buiten zouden mogen. "Ja!" piepte Homekit met eenzelfde vrolijkheid terug. Daarna keek ze even moeilijk. "Maar hoe gloot moeten we dan zijn?" vroeg ze nadenkend. Want zij was al heel groot, toch? Ze was al groter dan eerst!


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Birds [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: