Love is colorblind ☼ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Love is colorblind ☼

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

spookje
25
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☼ 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Love is colorblind ☼   do 21 sep 2017 - 18:30

De wind was gaan liggen na een hevige bui. De helft van de cavern was nat geregend omdat de regen schuin was binnengekomen. Het was nog steeds wel grijs. Een saaie kleur grijs. Ik mocht van geluk spreken dat ik bruin was. Met een ongeïnteresseerde blik in mijn groenblauwe ogen keek in naar de ingang. Ik volde elke warrior, beschreef hem in mijn hoofd en probeerde deze te memoriseren. Vooral als het een pezige poes was of een gigantische kater. Later nog de namen, hoewel ik niet echt streefde naar alle namen te kennen. Want dat waren er heel veel. Een ritseling achter mij liet mijn oor draaien. Ik bleef heel stil zitten. Het was 8 kansen op 10 dat het een kitten was die mij aan het besluipen was. Ik sloot mijn mooie grote ogen om me te concentreren op het geluid. Iedereen had een eigen stap. Ze herkende vooral die van haar tante en mama. "Seakit?", gokte ik. Niet beseffend dat het een andere sibling was.

+ Homekit


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Love is colorblind ☼   vr 22 sep 2017 - 14:28

Homekit kon al heel stil sluipen. Dacht ze zelf, tenminste. Om haar uitmuntende kwaliteiten aan iedereen te tonen, sloop ze nu voorzichtig naar een oudere, bruine kitten. Niet dat er iemand op haar lette, de grote katten hadden het allemaal veel te druk. Zou de kitten haar al opgemerkt hebben? Misschien zou ze wel vrienden willen worden. Hoe heette ze? Homekit vond namen erg leuk, maar naarmate ze meer katten leerde kennen vond ze het wel steeds lastiger om ze goed te onthouden, zeker als je de kat in kwestie nog niet echt had gesproken.
Ze schrok zich een hoedje toen de kitten opeens begon te praten. Homekit liet haar pogingen tot sluipen varen en trippelde vrolijk naar de ander toe. "Ken jij Seakit?" vroeg ze nieuwsgierig. Was deze kitten soms vrienden met haar zusje?


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Love is colorblind ☼
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: