Stray Cat Blues 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Stray Cat Blues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mazikeen
Member

Elfje
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5,5 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Mazikeen
BerichtOnderwerp: Stray Cat Blues   do 21 sep 2017 - 8:31

De jonge kattin liep door het niemandsland. Het was hier niet saai, want hoewel het niemandsland was, leefden er alle soorten katten. Allemaal Rogues, maar toch allemaal verschillend. Haar nieuwsgierige aard zorgde er dan ook voor dat ze ze allemaal wilde onmoeten. Ze stapte flink door, alhoewel, zo voelde het dan. Maar doordat ze nog zo klein was maakte ze redelijk langzaam een voortgang. Haar groene oogjes scanden de omgeving, en ze wonderde wat ze hier allemaal kon vinden. Mazikeen liet nu de geuren van haar omgeving haar neusje binnenkruipen en al was ze niet goed in geuren onderscheiden, ze wist zeker dat een ervan een kat was. Eentje die bij haar in de buurt was. Nieuwsgierig, en opgetogen voor een nieuwe ontmoeting zette ze uit om de kat aan wie de geur behoorde te vinden. Ze volgde het spoor zo goed ze kon, zo nu en dan de veerkeerde kant op gaande. Maar uiteindelijk zag ze dan toch een kattin staan. Met een vrolijk huppeltje ging ze erop af. "Hya!" Groette ze de ander vrolijk en ging zitten.


+Lexa 1stA N D    L E T    T H I S   P R O M I S E    I N    M E    S T A R T

L I K E    A N    A N T H E M    I N    M Y    H E A R T


IC POSTS: 18
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stray Cat Blues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: