Hello. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hello.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Hello.   vr 22 sep 2017 - 14:46

Crowfur voelde zich sinds zijn gesprek met Oceanbreeze echt ontzettend onrustig. Hij had Leopardpaw nog niet verteld dat hij er met de WindClanleader over had gepraat en hij had het Tallshadow ook nog niet verteld. Hij wilde zijn gedachten ook even voor zichzelf houden en eerst tot rust komen voordat hij ook maar iemand zou vertellen dat zijn rustige leven binnenkort wel eens voorbij kon zijn. Aan de ene kant wilde hij weten wat Oceanbreeze en Butterstar zouden beslissen als het ging om Leopardpaw’s toekomst en aan de andere kant wilde hij dat hij gezwegen had, wilde hij dat hij zijn woorden terug kon nemen zodat hij deze zorgen nu niet had. Hij had zelfs Crowcall nog niet verteld dat hij het nieuws aan Tallshadow had verteld, maar voelde zich wel lichtelijk gerustgesteld door het feit dat de ShadowClanleader hem wilde helpen. Alleen dan moest de tom natuurlijk wel weten dat Oceanbreeze en de RiverClanleader er een gesprek over zouden hebben. Misschien moest hij binnenkort toch maar eens opzoek gaan naar de tabby tom zodat ze konden bespreken wat hun volgende plan zou zijn. Voor nu moest hij zijn gedachten gedeisd houden en verdergaan met zijn taken voordat katten in de gaten begonnen te krijgen dat hij zich onrustig voelde en vragen begonnen te stellen. Hij hoopte dat zowel Oceanbreeze als Butterstar het nieuws niet openbaar met RiverClan en WindClan zouden delen. Hij was er niet zo bang voor om zelf scheef aangekeken te worden, maar hij wilde dat Leopardpaw buiten heel dit gedoe zou blijven, ook al ging het praktisch gezien om haar en was het onmogelijk om haar niet op de hoogte te houden van alles wat er momenteel gebeurde. Crowfur was zo ernstig in gedachten geraakt dat hij niet echt uitkeek waar hij liep en bijna tegen een kitten knalde. “Oh, sorry hoor, Prayingkit,” sprak hij en hij keek de kitten met een zachte blik aan. “Ik heb je toch niet te hard laten schrikken, hoop ik?”


+ Eerste post voor Prayingkit


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: