One day I'll be bigger! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 One day I'll be bigger!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rookkit
Member

Kip
101
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 4 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: One day I'll be bigger!    za 23 sep 2017 - 21:05

Gedver, ze voelde zich zwakjes en vies. Haar oogjes waren inmiddels open en hoewel ze even nieuwsgierig was als haar broertjes en zusjes, had ze niet de energie om er ook opuit te gaan. Het was super frustrerend dat ze telkens in een hoestbui uitbarstte als ze mee ravotte. Ze voelde zich misselijk en zwak en gewoon bah! Maar hey, Rookkit was niet iemand die zich snel van haar goede humeur liet afbrengen. Immers moest ze zich er gewoon een beetje overheen zetten! Het was vast normaal, het was vast zo over. De poes was nog veel te jong om de bezorgde gezichten van haar ouders te zien, de fluisteringen over de ziekte, háár ziekte, te horen, noch om te weten van de dood. Het leven was gewoon leuk, ook al voelde ze zich slecht! Toch moest ze wel veel rusten en dat was ook wat ze nu aan het doen was, vlakbij haar moeder. Ze mocht niet veel met de anderen spelen of weggaan, dat vond ze jammer. Dit keer sliep mama echter en toen Rookkit haar papa zag, zag ze haar kans schoon en drentelde ze halsoverkop naar haar vader toe. Helemaal buiten adem over een stukje dat een normale kitten zonder moeite had kunnen rennen, drukte ze zich tegen haar vaders poten aan. "Oof!" ze moest even zitten omdat ze duizelig werd en keek haar vader lachend aan. "Hey Papa! Hihi, alles draait!" Het voelde niet fijn, maar ze was blij haar papa te zien!


[Eerste post Panthergrowl]


Icarus flew too close to the sun

but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One day I'll be bigger!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: