. horseflowers . 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 . horseflowers .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
. horseflowers . XQXA7Xt
Sean
1997
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: . horseflowers .   . horseflowers . Icon_minitimeza 23 sep 2017 - 21:42


Rustig wandelde de jonge poes verder over de rotsen. In haar hoofd een storm, ongetemd, onbevreesd, maar wetende waar het heen wilde gaan. Op welke manier het ook kon. Ze was niet langer haarzelf meer en dat wrat haar elke dag meer op. Met elke seconde tikte een druppel van haar geduld uit het lek dat zich had gevormd in haar hart. Ze had geen zorgzaamheid meer over om compasie te voelen met de medekat. Haar simpele pretentie van geest was te eenduidig om van simpele gebaren en woorden een verhaal te vinden. In zekere zin maakte haar dat dom... of... was dit gewoon een stapje van de jeugd? Stilletjes schopte ze zacht vloekend een steen van de lichtgrijze rotsen af. Het geluid weerkaatste door het dal van grijze keien waar ze voor stond. Een wonderbaarlijk paleis van kiezels. En wie was zij...? enkel de princes der keitjes. Het afbroksel, afval, van iets dat ooit iets groters had moeten zijn dan deze ene mislukte kei, genaamd zij.

-Mistpaw


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable
. horseflowers . PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistpaw'
Member
. horseflowers . Tumblr10
Kip
138
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Mistpaw'
BerichtOnderwerp: Re: . horseflowers .   . horseflowers . Icon_minitimeza 23 sep 2017 - 22:01

Waar de andere katten zonder enige gedachten nog de clan cavern uitstapten, kostte het Mistpaw de allergrootste moeite. De laatste keer dat ze dit in haar eentje had gedaan, was ze hopeloos verdwaald geraakt en had ze daar een break down gehad. Als het niet voor haar vader en pleeg moeder was geweest, hadden de vogels haar verscheurd. Alleen de gedachte al liet haar huiveren. Oceanbreeze en Routpaw hadden haar gezegd een tijdje in de Clan Cavern te blijven, te herstellen van de wonden zowel mentaal als fysiek. Nu was dat ontzegd en was ze gedwongen weer haar taken op zich te nemen en weer door te gaan zoals een normale apprentice dat zou kunnen doen. Helaas voor Mist had ze een angststoornis, en alles was veel moeilijker voor haar. Ze was dan ook doodsbang vastgenageld aan de rand van het kamp, maar sloot toen haar ogen en beet door de angst heen. Haar hart klopte in haar keel, maar het lukte. Het lukte! De jonge poes keek vol opluchting rond, pas enkele stappen buiten de clan cavern. De angst klemde haar keel vast, maar ze wist dat ze dit moest doen. Ze moest bewijzen dat ze een apprentice kon blijven. Het kleine, grijze poesje ging het enige pad dat ze kende af en hoewel haar angstgeur over verspreid raakte, lukte het haar wel. Ze joeg meerdere prooien weg, maar uiteindelijk kwam ze één muisje tegen. De jonge poes sloop, nerveus zoals altijd maar zo goed mogelijk de tactieken van Crowfur volgend. En toen het moment kwam... Sprong ze! De poes raakte het muisje en wat onhandig eindigde ze zijn leven. Het kostte haar een volle 5 minuten voordat ze besefte wat ze had gedaan; ze had haar eerste prooi gevangen! Ongeveer 3 maanden later dan iedereen, maar ze had het gedaan. Tranen van blijdschap vormden zich in haar ogen terwijl ze Starclan, en haar moeder in het bijzonder, bedankte. De geur van een andere kat werd haar bekend en met een ruk draaide ze zich op, te blij om helder te denken. "Ik heb het gedaan! I-ik heb zelf prooi gevangen!" piepte ze als een trotse kitten, met het lulligste, kleinste muisje in haar bek. Pas toen herkende ze de geur en al haar blijdschap en korte momentje van zelfvertrouwen verdween als sneeuw voor de zon. Het was Burnetpaw. Die enge. "O-o-oh, h-het, uh, het spijt me, B-Burnetpaw," stamelde ze meteen, struikelend over haar woorden.Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams
. horseflowers . Crow1_by_chickenofthevalley-dcdm9rv . horseflowers . Mistos. horseflowers . Crow2_by_chickenofthevalley-dcdma3g
Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
. horseflowers . XQXA7Xt
Sean
1997
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: . horseflowers .   . horseflowers . Icon_minitimeza 23 sep 2017 - 22:24

Het getik van haar eenzame kiezel stierf weg in de verte tot zwaartekracht het spelletje had gewonnen en het object stevig bleef liggen. Kalm staarde de roestkleurige poes naar de steen die met een onstabiele positie bleef liggen. Hij kon elk moment kantelen en verder vallen. Het hoefde zelfs niet zoveel kracht te zijn. Even rolde de poes met haar ogen waarna ze even haar helblik richtte op de horizon, die boven haar uit rees. Ze had een lager lopend pad bewandelt en was nu hier beland. Kalm wandelde de jonge poes verder, de klim deze keer inzettende. Gedachten en filosofie tolden door haar kop heen. Het was een one way gedachte die niet snel omgevormd kon worden. Zelfs een lichte buiging zou het al niet doen. Niks kon haar nog veranderen. Toen een nieuwe aanval in ha a hoofd een laaiend gevoel opwekte sprong ze als een gek op. Al haar pijn tegenwerkende terwijl ze krijste en neerkwam. Wiebelend, onstabiel begon ze te krassen over de grond terwijl ze boos grommend haar poten op haar kop legde. Een hels gevoel had haar betreden eerder deze week. Het begon als wat stijfheid in de ochtend maar het begon zeker als pijn te zien. Haar hele lijf spande zich op bij dit en iets veroorzaakte daarbij ook een helse koppijn. Eentje die haar nog meer prikkelbaar maakte dan ze al was. Toen ze na enkele tellen weer wat rust kon vinden, elke ademteug met meer overtuiging brengende, kon ze een stem horen. Het brande in haar oren en verschroeide haar hersenpan. Niet eens de context in zich opnemende keek ze woest op. Haar lijf trillend van pijn en inspanning terwijl ze met een fel meisjes gegil naar voren sprong en met een stevige uithaal de prooi, en misschien een deel van de snuit, raakte. Ze gromde even woest terwijl haar haren omhoog gerezen stonden. Pluizig als ze was maakte haar dat zo een imposant iets van wat ze normaal was. "SHUT UP I DONT Mousedung CARE!" Gromde ze woest naar de apprentice. "You're useless! Stop wasting energy on nothing!" Blies ze boos naar de poes. Haar kop stond op barsten.


She was the one rose with iron thorns and diamond petals ; unbreakable
. horseflowers . PRJiASTt_o

THEME I, II, III, IV, V

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
. horseflowers .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: