When will I run out of luck{Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 When will I run out of luck{Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Weaselcry
Member

40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: When will I run out of luck{Open}   za 23 sep 2017 - 22:17


Met een voldane glimlach verorberde de Warrior een eekhoorn. Hij had een rustige en prima dag gehad vandaag, ondanks de rotzooi waar ze wel eens inzaten en hij vond dat hij niet mocht klagen. Hij had een goede jacht gehad vandaag,had met een paar poezen gepraat en was er veilig vandaan gekomen. Natuurlijk had het hem niks opgeleverd. Het leven ging nog goed voor hem, al wist hij niet hoelang dat nog zo zou blijven gaan.Weaselcry wist prima van de katten die opeens ziek werden en de stijgende angst. Hij was geen Medicine Cat en hij kon er enkel op vertrouwen dat zij er verstand van hadden en hopen dat hij natuurlijk gezond bleef. Ah wel, de kater kon moeilijk zich ergens zorgen over maken waar hij toch niks aan kon doen. Bovendien, lag dat helemaal niet in zijn aard. Hij was liever in het nu en een klein beetje in de toekomst. Hij wou liever niet nadenken over de zware dingen die het leven meebracht,als je teveel ging piekeren kon dat je leven overnemen. Dat wou hij niet, hij wou gelukkig blijven zolang dat nog kon. Dus, nu verzette hij dus ook deze stomme gedachtes uit zijn kop en concentreerde zich weer op zijn eekhoorn, die bovendien uitstekend smaakte. Het was niet zijn eigen prooi geweest, dat waren drie muisjes en een spreeuw geweest vandaag, maar daarom smaakte het niet slechter op. Weaselcry was er bijna klaar mee en dan zat hij alweer vol, maar hij kon altijd nog even hier blijven zitten. Rond deze tijd kwamen vaak meer katten naar de prooistapel om een hapje te halen, wie weet kon hij een gesprekje aanknopen met eentje. Dat zou wel eens gezellig kunnen zijn, als hij dan tenminste niet meteen een stuk chagrijn aan de haak sloeg.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When will I run out of luck{Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: