Smelling Raindrops (Amberstorm) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Smelling Raindrops (Amberstorm)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 24 sep 2017 - 19:43

Amberstorm was een pittige tante. Iets dat ze waarschijnlijk van haar ervaringen en familie had. Het leven was niet makkelijk voor haar geweest, iets waar Oceanbreeze zich ook bewust van was. Dus had ze besloten de kattin een oppepper te geven. Normaal gesproken verbleef de kattin in de Clan Cavern om alle zaken te regelen die geregeld diende te worden maar af en toe kwam ze naar buiten toe om Mistpaw te trainen of om haar poten te strekken. Haar kittens werden al groot en wat was ze toch trots op hen. Natuurlijk was ze ook trots op haar al wat oudere kittens die inmiddels zeven Moons waren, het was een aparte realisatie, zeven Moons. Al Apprentice en in staat om Warrior te worden. Ze hadden de moeilijke eerste Moons overleeft en ze was trots op elk van hen. Haar blauwe ogen gleden naar de bekende vacht van de Young Warrior waarna ze op haar af stapte. Een serene blik stond in haar ogen, zodat de ander wist dat ze niet in de problemen was. "Amberstorm, zin om wat met me te jagen?" Mauwde ze rustig, op een vriendelijke toon. Natuurlijk was ze er van bewust dat de ander dit waarschijnlijk als te vrolijk op zou vangen. Immers was haar leven overhoop gegooid toen ze 5 Moons oud was. Amberstorm wist niet veel van haar, ook zij had een lastig leven gehad. Had het zelfs nog steeds maar in tegenstelling van Amberstorm was ze er niet zozeer wispelturig van geworden. Haar staart zwiepte ze een keer heen en weer waarna ze rustig op het antwoord wachtte. Natuurlijk kon ze geduld op brengen. Ze zou af moeten wachtten of het wel voldoende was in de omgang met de jonge kattin.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   za 7 okt 2017 - 16:32

De slanke kattin keek op naar de deputy - nee, naar de clanleidster - toen die vroeg of ze zin had om met haar te gaan jagen. De blik in haar groene ogen was bijna sarcastisch toen ze terug keek in de serene blauwe ogen van de andere kattin. Wat een vraag. Amberstorm draaide zich volledig om naar de poes, haar houding nét niet vijandig maar allesbehalve vriendelijk en duidelijk geforceerd respectvol. "Natuurlijk, leader.", mompelde ze tussen haar opeengeklemde kaken door. Haar staart zwaaide heen en weer uit irritatie en uit ongemakkelijkheid. Dat verzorgde ze zelf natuurlijk. De intenties van Oceanbreeze waren alleen maar goed maar daar geloofde de jonge warrior niet in. Ze was niet gemakkelijk van vertrouwen en de kersverse leidster had haar alleen maar last bezorgd in haar ogen. Door zich met alles te moeien, schijnbaar de kant van haar moeder te kiezen, door te doen alsof ze haar moeder was ook al scheelden ze eigenlijk maar tien manen van leeftijd. Het irriteerde Amberstorm mateloos en ergens zocht ze ook gewoon naar een figuur om die frustratie in uit te werken; een figuur die ze vond in zowel Oceanbreeze als Bronzemask, niet toevallig de twee leidsters van de clan en niet toevallig aangewoekerd door haar mentor toen ze apprentice was.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 16:05

De slanke kattin, haar vroegere mentors kitten, had zich omgedraaid naar de jonge Leader. De blik in diens ogen was bijna sarcastisch, ergens wist Oceanbreeze ook wel dat Amberstorm zich richting haar en Bronzemask afzette, niet omdat de kattin een slecht hart bezat maar gewoon omdat de kattin Brindleleaf niet had vergeven en wellicht niet kon vergeven.Hoewel de houding niet zozeer vijandelijk was, was het alles behalve vriendelijk. Waarschijnlijk had ze er geen zin in om met de jonge Leader om te gaan. Zeker omdat er relatief weinig leeftijdsverschil tussen de twee kattinnen zat en Oceanbreeze al vanaf het moment dat ze in de Nursery lag en Brindleleaf was verdwenen een beetje de zorg had overgenomen. Zover ze dat op dat moment kon. "Natuurlijk, leader." Klonk het geforceerd, op een onnatuurlijke respectvolle manier. Amberstorm's staart zwiepte onrustig heen en weer, waarna Oceanbreeze in alle geduld de houding af las. Hierna neeg ze haar kop waarna ze in de richting van de Redwood wandelde. Misschien dat ze later de High Lands op konden zoeken. Maar eerst wou ze een stukje door het bos heen lopen om zo er zeker van te zijn dat de omgeving rondom de Clan Cavern veilig genoeg was voor de zwakkere, zieke en jonge katten. "Zullen we richting the Highlands?" Stelde ze de ander voor, hiermee poogde ze de houding van de iets jongere bruine tabby te negeren. Immers was het meer dan duidelijk dat Amberstorm haar en Bronzemask niet de juiste Leader figuren vond. Ze had altijd wel geweten dat er bij elke Leader voor en tegenstanders konden zijn maar meestal spraken ze zich niet zo duidelijk uit als de jongere kattin die ze uit jagen had gevraagd.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 16:24

Amberstorm haalde ongeïnteresseerd haar schouders op als antwoord. Ze kon zeer koppig zijn en Oceanbreeze wist dat ook, al van vroeger. Ze was altijd koppig geweest; wat veranderd was, was de bitterheid in haar ogen. Vroeger was ze vrolijk geweest. Toen had ze nog een lichtje in haar ogen gehad, een glans, een schittering. Nu keken haar groene ogen geïrriteerd naar alles wat bewoog en op hele slechte dagen zelfs boos naar alles wat niet bewoog ook. Dan was geen steen veilig. Als een brave warrior van de windclan volgde ze haar leider door het onbekend gebied dat niet eens van hen was - trouw, maar niet van harte. Ze zou de clan nooit verraden maar het was niet zo dat ze blind in hun leiders zou geloven. Of leidsters moest ze eigenlijk zeggen. Oceanbreeze en Bronzemask leken wel een mega-nursery uit te baten, met zij en alle andere warriors als de kittens.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 19:15

De bruine tabby haalde ongeïnteresseerd haar schouders op, waarschijnlijk wou ze overal zijn behalve bij de jonge Leader. De kattin die haar tante had benoemd tot Deputy, de kattin die de leiding over de Clan had ondanks haar jonge leeftijd. De kattin wie al vele kittens had verzorgd en wellicht nog voor vele zou zorgen. Immers bleven de kittens die ze had altijd in haar gedachten, ze kwam tijd te kort, maar was nog steeds altijd te bereiken door haar kittens en de kittens die ze onder haar zorg had genomen. Tigergaze, die had beloofd te helpen leek minder rond haar en de kittens te hangen en hoewel ze zich zorgen maakte om hem, wou ze het liefste eerst met Amberstorm spreken en kijken of ze haar iets kon geruststellen en een soort rust kon geven die die kattin niet leek te kennen. Ze was echt een wervelwind, een storm. Ze was koppig en boos op alles en iedereen, behalve misschien zichzelf. "Oke op naar the Highlands dan." Mauwde ze rustig alsof ze nog niet doorhad dat de ander zich langzaam enkel meer zou opfokken. Haar stappen waren rustig en zelfverzekerd, ze nam het niet persoonlijk het was geen aanval op haar, tenminste dat hoopte ze. "Blijf je altijd boos op alles en iedereen, Amberstorm?" Mauwde ze rustig en kalm. Haar vader had ze ook nooit gekend en hoewel hij niet bekend stond als de Medicine Cat en was overleden kort voor haar geboorte, betekende het niet dat ze wist hoe katten konden zijn. Immers bleek Whitelion haar familielid, haar halfbroer en surrogaat vader ook een kat met meerdere kanten te zijn, niet allen even positief.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:00

Amberstorm volgde haar leidster dan maar met de snelle pas die karakteristiek was aan Windclanners. Dat moest ze haar ouders ergens nog: in ieder geval was ze volbloed Windclan. Of nja, daar viel nu wel aan te twijfelen - moest ze zichzelf half tribe noemen nu Brindleleaf daarin zat? Maar haar bloed was niet veranderd. Haar door Starclan vervloekte bloed stroomde nog steeds door dezelfde aders, voortgeduwd door het hart dat ze al had gehad toen ze als kleine en hulpeloze kitten op de wereld gezet werd, dat aan een razend tempo had geklopt toen ze iets minder klein maar nog altijd even hulpeloos achtergelaten werd en dat een vuur door haar aderen stuwt wanneer ze weer een driftbui had. "Niet altijd.", mauwde ze als antwoord tegen Oceanbreeze. "Ik ben niet boos wanneer..." Haar stem haperde terwijl ze zocht naar een voorbeeld van een moment dat ze nog echt blij was geweest. Dat vond ze niet - toch niet recent. ".. Wanneer ik met rust gelaten wordt.", vervolgde ze haar zin dan maar, kiezend voor de passief-agressieve aanpak. Daarvoor stond ze bekend. Daarmee verborg ze haar onzekerheden, zelfs voor zichzelf.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:16

De bruine tabby volgde de Leader met de snelle pas die ze zich eigen hadden gemaakt in het eeuwige winderige territorium. Een territorium die de jongste katten niet eens meer kenden. De harde winden die ze gehard hadden, kwamen enkel nog voor in verhalen, dit onbekende territorium van de Tribe was nu misschien wel hun tijdelijk thuis, maar niet de plek waar haar hart lag. Die lag namelijk bij haar Clan en ondanks dat de gehele Clan hier was, min de katten die waren overleden, betekende het niet dat ze geen eigen thuis wou hebben. Als ze goed zouden willen overleven hadden ze een eigen territorium nodig en konden ze niet blijven leven van de gastvrijheid die de Tribe hen had gegeven. Zeker niet nu de tijden kouder werden en het jagen moeilijker. Al helemaal nu er zoveel ziekte was, vele katten zouden nog niet verder kunnen reizen en er waren er vast enkele bij die dat niet wouden. "Niet altijd." Mauwde de kattin als antwoord op haar vraag. "Ik ben niet boos wanneer..." De stem van de bruine tabby haperde, terwijl ze duidelijk nadacht over de driftigheid en de boosheid die ze nog bezat. Haar verleden was niet te veranderen, maar de toekomst was wel in haar poten. Oceanbreeze was vastbesloten dat de kattin te helpen inzien. ".. Wanneer ik met rust gelaten wordt." Echter wist de Leader dat ze zelfs dan nukkig of misschien zelfs pissig kon zijn. Het leven was oneerlijk, maar een kat moest er mee leren leven. Zich voorbereiden op het slechte en werken naar het goede. Doorzetten en Oceanbreeze wist zeker dat Amberstorm zich door kon zetten, mits ze het wou. Het plan om te gaan jagen liet ze even voor zich waarna ze zich omdraaide naar de andere kattin. "Je zult nooit geheel met rust gelaten worden. Je woont in een Clan, leeft in een Clan en hebt familie, of je het wilt of niet in de Clan. Er zullen altijd katten zijn die je aandacht vragen en waarmee je samen moet werken. Ik mag een Leader zijn, maar dat betekend niet dat ik het alleen kan. Het gaat niet altijd om de rang en de woorden, het gaat om de daden. Waar sta je voor Amberstorm?" Mauwde ze terwijl ze haar poten stevig op de grond plantte. "Waar vecht je voor als het nodig is? Je verleden is niet door jou gekozen, maar het heden is jouw keuze. Wat ga je doen?" Mauwde ze waarna ze stil viel en de ander met haar priemende blauwe blik aankeek. "Laat de boosheid er uit, vroeger of later doet het je enkel meer pijn. Stoot je katten af die er voor je kunnen zijn." Mauwde ze waarna ze in elkaar dook en daarmee de aandacht op haar trok. "Een vechttraining is wel op zijn plaats. Val aan." Commandeerde ze bijna, op een strenge maar rustige toon. Haar stem was nog warm maar had een harder randje aangenomen, er was geen discussie mogelijk en hoewel de bomen van the Redwood niet het vrije terrein gaven als de Highlands, zou het een goede uitdaging zijn voor de twee Windclanners.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:26


Amberstorm keek de poes aan met een licht geïrriteerde maar vooral gesloten blik. Ze snoof even toen Oceanbreeze het woord 'familie' liet vallen. Alsof die haar aandacht vroegen. Ze wouden niets met haar te maken hebben en dat was maar al te duidelijk. Haar moeder was zich bij de tribe gaan voegen, in Starclansnaam. En ze voelde zich schuldig, want het was haar schuld - haar starclanverdoemde bestaan had al dit leed met zich meebracht. De bruine tabby voelde haar spieren aanspannen. Ze was een tikkende tijdbom. De woorden van de leider maakten haar boos. Waar stond ze voor? Voor.. Ze wist het niet, in Starclan's naam! Waarom moest ze haar leven uitgevogeld hebben? Ze was in Starclanverdomme maar 15 manen oud en nu niet in de beste positie om alles al te weten. Hoe graag ze zich ook zelfzeker voordeed. Wat ging ze doen? Wat ze altijd deed. Ze deed gewoon voort, ze zette de ene poot voor de anderen - zoals ze al 10 manen lang deed. Verdergaan, altijd maar verdergaan, nooit terugkijken om haar jeugd te verwerken. Of in tegendeel, te lang blijven stilstaan, niet meer verder kunnen gaan, haar blik gericht op het verleden. Dat beschreef haar eerder; maar ze voelde zich alsof ze aan een razend tempo door de manen heen sprintte. Ze had niets dat haar aandacht vasthield, niets dat haar forceerde om te stoppen en na te denken. Ze had enkel haar eeuwige woede, het enige dat ze wist over zichzelf, het enige dat haar karakteriseerde - en omdat ze altijd zo genoemd was, zo bekend geworden was, omdat het zelfs de oorzaak was voor haar warriornaam, was dat het enige dat ze nog kon tonen. Tot ze een karikatuur van zichzelf geworden was, die geen enkele emotie kende behalve woede. Ze wist niet meer hoe het was om vrolijk te zijn, ze kende geen angst en zelfs echt verdriet niet meer. Toen Oceanbreeze haar commandeerde om aan te vallen deed ze dat instinctief, zes manen lang getraind door Sweetheart die geen medelijden kende. Ze sprong op, razendsnel, als een opgespannen veer, en met uitgeslagen klauwen stortte ze zich op de leidster, haar lange poten tot haar voordeel gebruikend om niet te dichtbij te moeten komen.  


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:38

De gesloten en licht geïrriteerde blik van de tabby zei haar dat ze met haar woorden en daden haar toch wel geraakt had. Immers leek de bruine tabby steeds feller te worden, ook al deed ze haar best het niet te uitten. Ze wou er waarschijnlijk niet bij stilstaan en zou waarschijnlijk de keuze van Brindleleaf niet bevatten. Het was een breek die door de gebeurtenissen was ontstaan, het was vast niet makkelijk om oog in oog met je moeder te komen nadat ze de kittens had verlaten. Niet eens had meegekregen hoe Amberpaw, een Apprentice en daarna Warrior werd en niet met de kittens had gesproken die waren overleden. Leopardpaw en Mousewish, dat was dan ook de reden geweest dat beide Bronzemask en Oceanbreeze zo goed en kwaad als ze het konden de kittens en jongeren hadden proberen op te vangen, echter was de vraag of het goed genoeg was. Mousewish's kittens waren de halfsiblings van haar jongste nestje, het was echt een grote familie geworden en ergens hoorde Amberstorm daar ook bij. Hoewel de desbetreffende kattin haar werk goed deed en nooit eens aandacht vroeg, betekende dat niet dat ze het niet wou. Waarschijnlijk wou ze liever dan ooit haar moeder bij zich hebben om haar te steunen door zware tijden heen. Niet zoals zijzelf had, met Icecloud. Hoewel toen ze ontvoerd was geweest door twee Rogues, had ze er ook bijna alleen voor gestaan. Ze herinnerde zich er aan dat het niet zo heel lang geleden was geweest. Zodra ze de ander commandeerde haar aan te vallen, reageerde de kattin meteen, waarschijnlijk was ze beter in vechten getraind dan de Leader had verwacht, Amberstorm had haar klauwen niet ingetrokken waardoor ze een prikkende sensatie op een van haar schouders voelde. Ze stapte vlug achteruit en keek de ander aan. "Zonder klauwen," Mauwde ze rustig, immers wou ze het liefst Amberstorm niet verwonden en zelf ook niet te ernstig gewond raken. Ze zwiepte haar staart voordat ze razendsnel, zoals enkel een Windclanner dat kon op de ander afsprong en een poot onder haar voorpoot door haalde, om zo Amberstorm uit blans te halen, hierna wende ze af en bleef ze enkele seconde staan, de jongere kattin de kans gevende om te reageren en zo haar woede er uit te laten. "Laat je woede er uit, zonder klauwen of tanden te gebruiken." Mauwde ze streng haar stem klonk hard door het torenhoge bos heen en ergens leek het wel alsof de katten alleen waren, enkel met elkaar. Hoewel haar schouder iets drupte van het kleine beetje bloed dat opwelde zou ze daar later Lizardpath of Routpaw naar kunnen laten kijken. Het was niet ernstig, zou haar niet stoppen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:46


Ergens schrok Amberstorm zelf van haar agressiviteit, maar ze liet zich daar niet door tegenhouden. Ze sloeg haar klauwen over de schouder van de leidster voor die achteruit stapte, uit haar bereik. De bruine poes wou alweer op haar afspringen toen de rustige maar autoritaire stem van de leidster haar deed verstijven. Ze trok haar klauwen. Ze schaamde zich; ze had gewoon de poes aangevallen, een lid van de clan (de leidster nota bene) met klauwen en alles, als een agressieve rogue, een bloodclanner. Ze ademde zwaar, ook al had ze nog niet veel inspanningen gedaan; het was van de woede die kolkte in haar lijf, de woede die ze nooit deftig verwerkt had en die in plaats van te verdwijnen enkel maar meer ophoopte. Ze was boos op de oneerlijkheid, haar lafheid, haar woede, de manier waarop iedereen haar alleen maar leek te zien als een karikatuur van zichzelf, om haar eenzaamheid en de manier waarop ze iedereen steeds maar weer wegduwde; om alles maar vooral op zichzelf. Oceanbreeze liet er geen gras overgroeien en viel meteen weer aan, met de klassieke Windclanaanvalstechniek; de poten onder het slachtoffer uittrekken. Amberstorm was erop getraind maar niet op voorzien; ze viel met een slag op de grond maar gebruikte haar momentum om door te rollen, zodat ze in geen tijd weer op haar poten stond. Een enkele hartslag later veerde ze recht, voor een moment haar kwetsbare buik tonend, om met een snelle beweging naar beneden te duiken, van links en dan naar rechts, een wervelwind, een storm, steeds uithalend met haar voorpoten - maar zonder klauwen deze keer.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2959
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 7 jan 2018 - 20:57

De rustige en autoritaire stem die Oceanbreeze had gebruikt om de ander te laten luisteren, deed de jongere kattin verstijven. Hiervan had de Leader dan ook meteen gebruik gemaakt, door de ander haar poten onder haar lichaam vandaan te trekken. Een van de standaard Windclan vechttechnieken, maar die wel werkte. Zeker als de ander er niet geheel op bedacht was of afgeleid was geweest. Iets dat de reactie van Amberstorm beaamde. Het licht prikkende gevoel in haar schouder, leidde haar niet al te veel af. In werkelijkheid zou ze met wondjes door moeten kunnen vechten en al helemaal op dit moment. Tegen een clangenoot die haar woede er eens goed uit moest gooien. Ook al was haar conditie niet optimaal, was het ook zeker niet slecht. Immers had ze veel in de Nursery gezeten maar nog steeds voldoende beweging gehad om haar conditie op orde te houden. De ander ademde zwaar, waarschijnlijk niet omdat ze moe was maar meer om de kolkende woede die ze in zich droeg. Misschien begreep Amberstorm het niet maar Oceanbreeze gaf om haar. Ondanks het relatief kleine leeftijdsverschil, kon ze niet anders dan voor haar willen zorgen. Immers had ze meer ervaring en was ze een Leader. Was en voelde ze zich verantwoordelijk voor de katten in haar Clan. Ze kon Amberstorm niet langer dan nodig als een tikkende tijdbom rond laten lopen en de enige oplossing was samen vechten. Zonder klauwen en tanden natuurlijk, maar nog steeds het verbranden van energie, energie die op een gegeven moment er uit gelaten moest worden. Amberstorm was slim genoeg om door te rollen en hierna overeind te springen. Voordat ze het wist, stoof de jongere Warrior weer op haar af waarna ze van link naar rechts naar de kattin uithaalde. Oceanbreeze moest zich nu goed concentreren om niet al te veel klappen te krijgen en wist af en toe ook een goede uithaal naar Amberstorm's gezicht te doen. Al raakte enkele klappen haar wel op haar schouders of kop. Oceanbreeze dook in elkaar, bij een van de snellere klappen waarna ze omhoog sprong en Amberstorm ontweek om vervolgens een klap tegen diens flank uit te delen. "Pas techniek toe. Daag me uit." Mauwde ze kort en bondig. Steeds dezelfde klappen lieten haar de acties van Amberstorm doorzien, maar andere soort tactieken zouden het haar moeilijker maken. Als ze dan toch vochten, konden ze er net zo goed wat van opsteken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
973
Actief
In one hand, I hold a picture of you; in the other, the pieces of my heart.

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   ma 8 jan 2018 - 20:03

Amberstorm knarste haar kaken op elkaar in frustratie. Ze had blauwe plekken van de slagen van de leidster, dat voelde ze wel - maar zo'n kleine pijnen konden haar niet tegenhouden. Ze had voor hetere vuren gestaan. Tactiek, hoe kon ze nu tactiek toepassen? Er was een storm in haar hoofd en dat maakte het denken niet bepaald makkelijk, zeker niet terwijl ze furieus aanvallen uitdeelde en ontweek. Wat zou ze in een echt gevecht doen? Wat ze nu deed, waarschijnlijk. De tegenstander uitputten en zelf de klappen incasseren. Het deed er niet toe. Niemand zou verdrietig zijn als ze stierf, toch niet écht, en ze kon haar clan dienen in ieder geval. Techniek was nooit echt noodzakelijk geweest in haar manier van denken. Ze probeerde het toch. De slanke poes wierp even een snelle blik om zich heen, naar de omgeving, temidden van het gevecht. Het gebied was open. Geen obstakels maar ook niets om zich aan af te zetten, zoals ze katten van een andere clan wel eens zag doen bij oefengevechten. De apprentices van clans als Thunderclan gebruikten de rotswand van de grot om zich tegen af te zetten; Windclanners waren zo niet opgezet. Ze besloot dan ook om het op een Windclan manier aan te pakken, in dit Windclan-achtige gebied dat toch niet hélemaal als thuis aanvoelde. Plotseling draaide ze zich om en sprintte ze verder, hopend dat Oceanbreeze haar zou volgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Smelling Raindrops (Amberstorm)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: