Smelling Raindrops (Amberstorm) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 10° - 18° C
De dagen worden langzaam maar zeker weer korter en kouder. Prooi maakt zich klaar voor een lange leafbare en is moeilijker vindbaar. Hierdoor kunnen spanningen hoog oplopen.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Smelling Raindrops (Amberstorm)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2252
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~25 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Smelling Raindrops (Amberstorm)   zo 24 sep 2017 - 19:43

Amberstorm was een pittige tante. Iets dat ze waarschijnlijk van haar ervaringen en familie had. Het leven was niet makkelijk voor haar geweest, iets waar Oceanbreeze zich ook bewust van was. Dus had ze besloten de kattin een oppepper te geven. Normaal gesproken verbleef de kattin in de Clan Cavern om alle zaken te regelen die geregeld diende te worden maar af en toe kwam ze naar buiten toe om Mistpaw te trainen of om haar poten te strekken. Haar kittens werden al groot en wat was ze toch trots op hen. Natuurlijk was ze ook trots op haar al wat oudere kittens die inmiddels zeven Moons waren, het was een aparte realisatie, zeven Moons. Al Apprentice en in staat om Warrior te worden. Ze hadden de moeilijke eerste Moons overleeft en ze was trots op elk van hen. Haar blauwe ogen gleden naar de bekende vacht van de Young Warrior waarna ze op haar af stapte. Een serene blik stond in haar ogen, zodat de ander wist dat ze niet in de problemen was. "Amberstorm, zin om wat met me te jagen?" Mauwde ze rustig, op een vriendelijke toon. Natuurlijk was ze er van bewust dat de ander dit waarschijnlijk als te vrolijk op zou vangen. Immers was haar leven overhoop gegooid toen ze 5 Moons oud was. Amberstorm wist niet veel van haar, ook zij had een lastig leven gehad. Had het zelfs nog steeds maar in tegenstelling van Amberstorm was ze er niet zozeer wispelturig van geworden. Haar staart zwiepte ze een keer heen en weer waarna ze rustig op het antwoord wachtte. Natuurlijk kon ze geduld op brengen. Ze zou af moeten wachtten of het wel voldoende was in de omgang met de jonge kattin.


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken

Bunny
763
Actief
"what if I know, what if I see
There is a crack run right down the front of me?"

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Smelling Raindrops (Amberstorm)   za 7 okt 2017 - 16:32

De slanke kattin keek op naar de deputy - nee, naar de clanleidster - toen die vroeg of ze zin had om met haar te gaan jagen. De blik in haar groene ogen was bijna sarcastisch toen ze terug keek in de serene blauwe ogen van de andere kattin. Wat een vraag. Amberstorm draaide zich volledig om naar de poes, haar houding nét niet vijandig maar allesbehalve vriendelijk en duidelijk geforceerd respectvol. "Natuurlijk, leader.", mompelde ze tussen haar opeengeklemde kaken door. Haar staart zwaaide heen en weer uit irritatie en uit ongemakkelijkheid. Dat verzorgde ze zelf natuurlijk. De intenties van Oceanbreeze waren alleen maar goed maar daar geloofde de jonge warrior niet in. Ze was niet gemakkelijk van vertrouwen en de kersverse leidster had haar alleen maar last bezorgd in haar ogen. Door zich met alles te moeien, schijnbaar de kant van haar moeder te kiezen, door te doen alsof ze haar moeder was ook al scheelden ze eigenlijk maar tien manen van leeftijd. Het irriteerde Amberstorm mateloos en ergens zocht ze ook gewoon naar een figuur om die frustratie in uit te werken; een figuur die ze vond in zowel Oceanbreeze als Bronzemask, niet toevallig de twee leidsters van de clan en niet toevallig aangewoekerd door haar mentor toen ze apprentice was.


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Smelling Raindrops (Amberstorm)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: