Hardly fit my mittens. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hardly fit my mittens.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rookkit
Member

Kip
101
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 4 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Hardly fit my mittens.   wo 27 sep 2017 - 21:57

Gisteren had ze alle adviezen in de wind geslagen en was ze er volledig op losgegaan. Ze had van hot naar her gerend en met de wildste spelletjes meegedaan. Toen had ze het super leuk gevonden, wist zij veel dat het gevolg zou zijn dat ze vandaag rillend en ziek haar nest niet uit kon komen. De kleine Rookkit voelde warm aan en kuchte af en toe zwakjes, zelfs haar enthousiaste zelve leek ver weg te zijn. De jonge kitten geeuwde en drukte zich tegen haar moeder aan. "Mama... Ik voel me niet lekker,"klaagde ze zielig.


[Eerste post Silvercloud]


Icarus flew too close to the sun

but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Yanthe
570
Actief
"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."

CAT'S PROFILE
Age: 52moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hardly fit my mittens.   wo 27 sep 2017 - 22:08

Silvercloud, die een verleden had met kittens die zwak waren, was natuurlijk meteen alert toen haar kleine Rookkit kuchte. Toen ze het zelf ook bevestigde, dat ze zich niet lekker voelde, richtte ze zich ook meteen op. Ze had hen de laatste dagen toestemming gegeven om eens het nest te verlaten, voor een niet al te lange tijd welliswaar, en dat had zo zijn nadelen. Elke drie stappen die Rookkit vooruit zette, werd gevolg door twee stappen achteruit. Ze was kleiner dan haar broertjes en daardoor ook vatbaarder voor ziektes. Dat dit in de toekomst vaker zou gebeuren, was niet geweten, maar momenteel maakte Silvercloud zich wel al zorgen om deze kleine klachten. Zeker nu Butterstar aangekondigd had dat er een onbekende ziekte in de lucht hing. "Heb je pijn in je buik of ergens anders?" vroeg de queen dan ook, aftastend wat het kon zijn. Als queen kon ze zulke dingen wel onderscheiden zonder dat Chivypaw haar erbij moest helpen. Een frons stond op haar snoetje, terwijl ze kort met haar neusje tegen Rookkit duwde.


"I've no need of mighty deeds, when I feel your arms around me."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rookkit
Member

Kip
101
Actief
Don't tell me I can't, because I can
and don't tell me I won't, because I will!

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 4 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hardly fit my mittens.   wo 27 sep 2017 - 22:20

Ze drukte zich nog dichter tegen de warme buik van haar grijze moeder aan en begroef haar kopje in diens grijze vacht. "Heb je pijn in je buik of ergens anders?" Silvercloud drukte haar neusje tegen haar vacht aan en Rookkit zette haar pootje op diens neus. Ze giechelde zachtjes maar kreeg dat meteen spijt van, want een hoestbui volgde. "Ja-aah," mopperde ze. "Mijn borst doet pijn! En mijn buik is vol kraaienvoer!" ze voelde zich misselijk, maar kende het woord daar niet voor. "Mama, ik wil weer spelen," ze geeuwde en legde vermoeid en zwakjes haar kopje weer neer, absoluut niet in staat om daadwerkelijk dat te doen. "Het is zo saai hier..."


Icarus flew too close to the sun

but at least he flew
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hardly fit my mittens.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: