The only color we see is what we bring on the earth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The only color we see is what we bring on the earth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: The only color we see is what we bring on the earth   vr 29 sep 2017 - 20:39

I have seen many storms in my life.
Most storms have caught me by surprise,
So I had to learn very quickly to look further
and understand that I am not capable of controlling the weather,
to exercise the art of patience
and to respect the fury of nature.Ze wist hoe het voelde. Ze had het immers al twee keer mee gemaakt. Elke keer was anders, maar de verandering in haar lijf was altijd hetzelfde. Ze wist het al een tijdje maar ze hield het stil. Ze had het niet verwacht en ze wist niet zo goed wat ze er mee aan moest. Natuurlijk ze had het zelf gedaan en ergens wilde ze het ook heel graag, maar het zou haar geheid weer in de problemen brengen. Haar buik groeide niet hard en haar dikke vacht verborg haar geheim. Dit keer wist ze zeker wie de vader was van haar ongeboren nestje. De kittens die waarschijnlijk in een chaos geboren gingen worden. Een chaos was het in haar leven, maar ook in de bergen. Er heerste ziekte. Het moment was niet ideaal, maar zou het dat ooit nog worden? Haar oudere kinderen zouden vast kwaad zijn en Barksound durfde ze het niet te vertellen. Ze durfde hem niet te vertellen dat ze zijn kittens in haar buik droeg. Ze wist dat ze het Skyteller moest vertellen, maar ook hem probeerde ze zo veel mogelijk te ontlopen. Ze wilde het er niet over hebben. Nu nog niet. Ze moest het allemaal eerst een plekje geven en bedenken hoe ze dit aan moest gaan pakken. Er was geen juiste manier, ze moest het gewoon doen. Er was geen weg meer terug. Ze stopte met lopen terwijl een gure wind aan haar vacht rukte. De blik in haar goudgele ogen gleed over de rotsen en de begroeien met een vastberaden blik. Ze zou dit doen zoals ze altijd gedaan had, waarvan zij dacht dat het het beste was. Hoe fout ze daar ook mee zou zitten. Het was nu eenmaal wel haar manier.

[Open]Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member

Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   zo 1 okt 2017 - 14:16

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Eindelijk was de kater dan een To-Be, en desondanks dat zijn trainingen binnenkort waarschijnlijk heel veel van zijn tijd in beslag zouden nemen - want Skyteller zou hem heeel veel moeten bijleren - had hij nu wel genoeg vrije tijd. Of althans, zo dacht de kater. Hij wilde meer plekken leren kennen en meer katten leren kennen, maar was tot nu toe nog niet heel veel katten tegengekomen, al zei hij het zelf. Vandaag had hij de geur gevolgd van een oude clankattin, een kat die zich bij de Tribe had gevoegd. Heel raar, eigenlijk, want ze droeg geen naam zoals hij die droeg. Ze droeg nog steeds haar clannaam; Brindleleaf. Hij zag haar staan en een lichte glimlach verscheen op zijn gezicht, maar ze leek hem niet op te merken. Ze leek.. verzonken in haar gedachtes? Heh, was er iets mis? Hij stapte rustig op haar af, ze zou hem vast wel gehoord of geroken hebben ondertussen. "Het is heel mooi hier, hé?" Zei hij, om het gesprek wat te beginnen, waarna een redelijk zorgelijke blik in zijn ogen verscheen. "Zit je ergens mee, Brindleleaf?" Hij kon zich inbeelden dat het moeilijk zou zijn, om op zo'n leeftijd nog te veranderen van de clans naar de tribe. Het was niet niets, het verschil tussen de tribe en haar clan was vast heel groot en bovendien had ze al haar oude vrienden daarbij moeten achterlaten. Nieuwe katten moeten leren kennen, terwijl iedereen elkaar in de tribe al kende.. ja, dan voelde je je pas echt als een nieuweling. Een buitenstaander. Hij zou ervoor zorgen dat Brindleleaf zich niet zou voelen als een buitenstaander, nee, hij zou haar vriend wel willen zijn!
113


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   vr 13 okt 2017 - 14:14

Ze schrok op toen ze een stem achter haar hoorde. Haar gehoor was niet meer wat het geweest was, al zei ze dat tegen niemand. Bang voor wat haar dan verteld zou worden. Ze was er nog niet klaar voor om haar dagen in de cave te slijten. Ze voelde zich nog helemaal niet oud en zo wilde ze dus ook nog niet behandeld worden. Ze knikte en liet haar blik weer over de omgeving glijden. “Dat is het zeker.” Het had zijn eigen charmes. Het was heel anders dan het weidse van de plek waar ze was opgegroeid, maar het was mooi op zijn eigen manier. Toen ging haar blik weer naar de jonge kater. “Niet iets waarover jij je druk hoeft te maken Tiger. Gefeliciteerd nog.” Er verscheen een glimlachje om haar lippen en een oprechte warme blik in haar goudgele ogen. Er waren meerdere dingen waarover ze zich zorgen maakte de laatste tijd, niet alleen om het leven wat ze in haar buik voelde groeien. Allemaal dingen die met alleen praten niet opgelost gingen worden, het was nu eenmaal zo. Het zou allemaal niet meer veranderen. Haar kinderen waren hier en moesten met haar en nu ook met een ziekte dealen. Ze hield van Barksound, maar ook hem kon ze niet bij haar houden en ze had zijn kittens in haar buik. Nee, het was nu eenmaal zo.Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member

Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   za 21 okt 2017 - 13:36

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Met geduld wachtte hij een antwoord af van de voormalige Clankat. Ze had zeker vrij zorgelijk gekeken toen hij haar had genaderd, dus er was zeker iets aan de hand, maar daar leek ze niet veel over kwijt te willen. Ze meldde dat ze het eens was met zijn opmerking over het gebied, een lichte glimlach verscheen weer op zijn gezicht. "Begint het al een beetje als thuis te voelen, hier?" Hij hoopte van wel, niet echt wetend waarom ze ook alweer de clans had verlaten, maar hij dacht dat dat niet helemaal gepast zou zijn om te vragen op dit moment. Wie weet had ze wel heimwee. Dat kon, was best logisch zelfs, nu haar oude vrienden hier in het territorium waren en zij zich niet meer bij hen kon voegen. Dat leek hem lastig, hij kon zich geen leven inbeelden bij de clans, terwijl de tribe zo dichtbij woonde. Hij kon zich geen leven inbeelden zonder zijn pleegmoeder en alle vrienden die hij binnen de tribe al had gemaakt, dat moest horrible zijn. Maar misschien zag zij dat niet zo, misschien had de tribe haar een nieuwe kans gegeven, een nieuwe mogelijkheid tot een gelukkig leven. Hij hoopte het, hij gunde het haar. Ze vertelde hem dat het niet iets was waar hij zich zorgen over hoefde te maken. Hmn. "Je kan het altijd bij me kwijt, als het nodig is." Sprak de jonge kater met een vriendelijke glimlach op zijn gezicht. "Ik zal het niemand vertellen, ons geheimpje.." Hij grinnikte rustig, waarna zijn glimlach iets breder werd toen ze hem feliciteerde. Hij hoefde niet eens te vragen waarvoor. "Bedankt!" Reageerde hij dan maar, lekker enthousiast natuurlijk, want het was Tiger niet zonder enthousiast te zijn.
121


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   za 11 nov 2017 - 17:18

Begon het al een beetje als thuis te voelen? Die vraag spookte een tijdje door haar kop. Eigenlijk had ze daar nog niet goed over nagedacht, met alles wat er op het moment gebeurde. Ze had er nog geen tijd voor gehad om daar goed over na te denken. Dus overviel de vraag haar en werd ze even uit haar evenwicht gebracht. Het duurde daarom ook even voordat ze zich had herpakt en langzaam knikte. “Sorry Tiger, die vraag overviel me een beetje. Eigenlijk heb ik daar nog niet over nagedacht. Ik mis de uitgestrekte vlaktes en het gewoon even kunnen rennen zonder bang te zijn om in een ravijn te vallen. Toch beginnen de bergen te wennen en leer ik mijn draai hier te vinden. Qua katten jullie zijn allemaal heel aardig voor me en voelen als vrienden, maar mijn familie zit in de Clan. Dat zal altijd zo blijven.” Ze hoopte dat ze het zo goed had verwoord. Toen glimlachte ze. “Dat is lief van je, maar dat is iets wat ik eerst aan Skyteller moet vertellen." Hij hoorde het als eerste te weten, maar ze was er nog niet klaar voor om het ook maar aan iemand te vertellen. Het was nog te vers allemaal en ze was bang dat het nog meer problemen zou veroorzaken. Daar wilde ze hem op het moment niet mee belasten.Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member

Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   za 2 dec 2017 - 12:50

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Het leek erop dat zijn vraag iets had ontketend in de poes, of eigenlijk.. stilte had opgewekt van haar kant. Ze leek er lang en goed over na te denken en de gestreepte kater bleef wachten op een antwoord. Zonder haar nog meer vragen te stellen, want aan haar lange nadenken te zien, leek het een waar dilemma te hebben ontketend in haar hoofd. Voelde ze zich wel thuis hier? Vond ze de tribe wel leuk genoeg? Hij fronste zachtjes, maar een vriendelijke, begrijpende glimlach verscheen op zijn snoet toen ze haar woorden had uitgesproken. "Dat begrijp ik.." Sprak hij, knikkend. "Ik zou precies hetzelfde voelen als ik in jouw situatie zat.. in de clans, bijvoorbeeld." Het moest vreemd zijn, want in veel opzichten waren de clans toch wel verschillend van de tribe. "Ooit zal deze plek wel als thuis voelen.. dat beloof ik." Ja, daar durfde hij om te wedden. "Hoe was het territorium waar je vroeger in leefde? Eh, windclan toch?" Hij wist het niet helemaal zeker meer, maar hij geloofde van wel. "Heel anders dan de bergen?" Hij hoopte niet weer een hoop in haar op te wekken, maar.. hij was gewoon nieuwsgierig naar waar de poes vandaan was gekomen. De kater had nooit iets anders gekend dan de bergen, of eigenlijk de nursery want hij was nog niet echt heel vaak buiten geweest.

Begrijpend knikte hij toen ze vertelde het eerst aan Skyteller te moeten vertellen. Oké, dan zou hij het onderwerp laten vallen en dus besloot de kater er ook verder niets meer over te vragen. Als Brindleleaf vond dat het belangrijk was dit eerst aan Skyteller te vertellen, dan moest hij daar maar genoegen mee nemen. Al bleef zijn nieuwsgierigheid nog steeds in zijn achterhoofd branden.
127


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   zo 10 dec 2017 - 16:41

Ze glimlachte toen Tiger aangaf dat hij het begreep, dat betekende heel veel voor haar. Er zouden vast katten zijn die dat niet zouden begrijpen, of het in ieder geval niet konden accepteren. Ze was blij dat Tiger daar niet één van was. “Dankjewel Tiger.” Miauwde ze dankbaar. Voor het begrip en de belofte dat het ooit wel als haar thuis zou gaan voelen. De tijd zou het leren, maar ze waardeerde zijn belofte. Het betekende dat hij haar vertrouwde en dat deed haar meer dan goed. Ze knikte toen hij vroeg of haar oude thuis heel anders was dan de bergen. “Dat is het zeker.” Begon ze. “Er zijn wel wat heuvels, maar die zijn lang niet zo hoog als de bergen. Dan heb je ook nog heel veel vlaktes. Uitgestrekte wijde velden waar je kunt rennen zo veel je wilt en waar je meestal wel hazen kunt vinden. De Clangebieden liggen aan elkaar, maar dat gebied is van WindClan. Was… was van WindClan.” Even glom er wat van verdriet in haar goudgele ogen. De Clans hoorden daar en niet hier. Haar kinderen hoorden daar oud te worden, dat verdienden ze. Helaas liep het leven vaak niet zoals je zou willen.Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member

Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   ma 25 dec 2017 - 15:24

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Windclan. Hij besefte zich dat hij weinig van de clans afwist, enkel de standaard dingen. Hij had nog nooit gedacht over hun clangebied, maar nu overviel de gedachte hem plots. Hoe zouden de clan territoria eruit hebben gezien? Zouden ze veel anders zijn geweest dan de berg waarop hij was opgegroeid? De kater wachtte af, luisterde vervolgens aandachtig naar de woorden die door Brindleleaf werden uitgesproken. Een geïnteresseerde blik scheen door in zijn ogen en zijn pootjes begonnen te tintelen van de excitement. Oh, dat klonk echt heel erg leuk! "Dus je kan eindeloos lang rennen? Is dat wat jullie doen? Een zijn met de wind?" Oh, hij kon zich enkel inbeelden hoe dat moest voelen! Hier in de bergen waren er immers zoveel obstakels, het was lastig om in één rechte lijn vooruit te rennen, zonder een grote steen, een boom of een heuvel over te moeten. The Highlands kwam waarschijnlijk het dichtst bij de vlaktes die Brindleleaf als haar thuis had gezien voor zoveel jaren, maar was nog steeds.. zoveel anders. In zijn hoofd zette hij een beeld op van Windclan. Het klonk heel mooi. "Ik snap dat je dat mist." Sprak hij duidelijk knikkend. "De bergen zijn dan een groot verschil naast de vlaktes waarop je bent opgegroeid.."
132


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
823
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: The only color we see is what we bring on the earth   ma 22 jan 2018 - 13:42

Het voelde fijn om over haar oude thuis te praten, maar het was ook verdrietig. Ze had er zelf voor gekozen om het te verlaten, om haar kinderen een verdere onbezorgde jeugd te geven. Inmiddels wist ze maar al te goed hoe verkeerd dat had uitgepakt. Nu hadden de Clans en dus ook haar kinderen hun thuis verlaten, maar dan omdat het niet anders had gekund. Soms vroeg ze zich af waarom StarClan het zo had gewild. Er was vast een goede reden voor geweest en het had haar en haar kinderen weer bij elkaar gebracht. Al was ze nog steeds aan het overwegen of dat een positief iets was. In haar ogen niet, maar er waren katten die daar heel anders over dachten. Haar gedachten gingen naar Quietstep, maar vervolgens ook naar Amberstorm. Snel liet ze haar gedachten weer naar het voormalig WindClan gebied gaan, die gedachten waren dan toch veiliger. Nog steeds verdrietig, maar een stuk veiliger. “Ja, je kunt er rennen totdat je poten niet meer kunnen. Natuurlijk houdt het gebied op een gegeven moment op, maar dan heb je je longen al uit je lijf gerend. WindClan is één met de wind, snelheid is één van de dingen waar WindClan om bekend staat.” Ze keek Tiger aan. “Het is inderdaad heel anders dan de bergen, elk met hun eigen charmes.” Vervolgde ze toen.Mijn oude rotten

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The only color we see is what we bring on the earth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: