What's not a given is the way you choose to get through it all 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 What's not a given is the way you choose to get through it all

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

beertje
85
Actief
You wanna fly? you got to give up the shit that weighs you down...

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: What's not a given is the way you choose to get through it all   zo 1 okt 2017 - 15:38

Ze had het koud. Er trok een rilling door haar slapende lijf terwijl ze zich strak om haar kittens heen had gerold. Nee, warm was het niet echt meer maar haar dikke vacht en de lijfjes van haar kittens zouden haar makkelijk warm moeten kunnen houden. Toch wees haar opgezette zwart-witte vacht erop dat haar lichaam zichzelf moeilijk warm kon houden. Ze schrok wakker toen er een kat langs hun nest liep. Haar groene ogen gingen open en ze tilde haar kop op. Een nieuwe rilling trok door haar lijf en verrast likte ze haar borst, om haar haren plat te krijgen. Wat vrij nutteloos was, omdat ze meteen weer overeind gingen staan. Hoe kon dat nu? Ze had zich wel moe gevoeld toen ze was gaan slapen, maar verder niet. Ze had het in ieder geval niet zo koud gehad. Opeens leken de wanden van de cavern te gaan draaien, waardoor ze haar staart nog strakker om haar kittens bond. Alsof ze hen wilde beschermen tegen het onderbuikgevoel die haar bekroop. Er was iets niet goed.

[Open]Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's not a given is the way you choose to get through it all
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: