Back to the beginning [Zuko] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Back to the beginning [Zuko]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: Back to the beginning [Zuko]   ma 2 okt 2017 - 19:34

Gapend draaide zich om op haar favoriete slaapplekje. Hoewel ze hier graag was, was het altijd een beetje dubbel voor de poes. Ze was hier geboren, opgegroeid, weggeweest en de plek weer terug gevonden. Maar ondanks dat de omgeving niet veel veranderd was, was er voor haar veel veranderd. De katten met wie ze deze plek deelde heeft ze hier nooit meer gezien. Ze had de hoop voor hen ook al manen geleden opgegeven. Waarschijnlijk zouden ze gepakt zijn door de vele gevaren van het rogue leven.
Korra was nog maar de enige en ze vond dat de plek nu haar toebehoorde. Ze schudde haar kop om wat wakkerder te worden en waste haar pootjes en kop. Ze hoopte dat vandaag het jagen een beetje mee zou zitten en besloot maar meteen op te staan nu het nog schemerde. De frisse ochtend lucht deed haar goed en ze tippelde naar het oude konijnenhol waar ze gister wat geuren kon vinden.
De bengaal rook vandaag de geuren een stuk zwakker dan gister dus ze besloot verder te lopen.


> Zuko


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member

Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Back to the beginning [Zuko]   ma 2 okt 2017 - 20:45

Zuko haalde snel uit met zijn klauw en tot zijn tevredenheid bleef de muis aan zijn klauw haken. Hij richtte zich naar voren en beet het beestje al snel dood door zijn tanden in de prooi zijn nek te laten zinken. Hij richtte zich vervolgens op naar zijn volle lengte en pakte het muisje stevig vast waarna hij zich omdraaide en weer terug in de richting van zijn territory begon te lopen. Sinds hij de zorg van een kitten op zich had genomen, was het enkel logisch dat hij nu wat meer ging jagen. Hij moest nog steeds zien hoe alles geregeld werd in verband met melk en zo, maar het leek erop dat hij eindelijk eens iemand had waar hij fatsoenlijk voor kon zorgen. Hier had hij altijd al van gedroomd: een kitten waar hij de zorg over mocht nemen. Het was misschien niet zijn eigen kitten, maar dat zorgde er niet voor dat hij er minder van ging houden. In elk geval leek hij nu weer een soort van doel in zijn leven te hebben, alleen werd dat wel een beetje gedwarsboomd door de BloodClanners. Hij rook de laatste tijd steeds meer BloodClangeuren in de buurt van RiverClan territory en daar was hij eerlijk gezegd niet zo heel erg blij mee. Hij wilde normaal gezien niets met de BloodClan te maken hebben, maar hij wilde ook niet dat de territory waar hij geleefd zou hebben als zijn moeder hem niet zo snel in de steek had gelaten opeens overgenomen zou worden door een bende moordlustige katten. Het was echter ook niet zo dat hij opeens tijdens een patrol langs ze kon rennen om ze te stoppen en bovendien had hij nu verantwoordelijkheden waar hij aan gebonden was, verantwoordelijkheden die verwachtten dat hij veilig en wel thuis zou keren. Hij zuchtte en werd uit zijn gedachten gehaald door een she-cat die zich niet ver van zijn schuur bevond. “Hallo?” vroeg hij nadat hij het muisje had laten vallen. Zijn stem klonk niet onvriendelijk en zijn grijze ogen keken haar afwachtend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: Re: Back to the beginning [Zuko]   ma 9 okt 2017 - 21:01

Ze herkende de wegen nog goed hoewel ze nu in een gebied kwam waar ze niet vaak meer was geweest tegenwoordig. Onbekende geuren kwamen haar dan ook snel tegemoet waaronder de geur van andere rogue katten. Ze was opgelucht de geur van de Bloodclan niet te ruiken hier en liep richting een oude schuur. De geuren werden sterker en even twijfelde ze of ze niet moest omkeren en uit dit gebied moet gaan, maar voor ze een beslissing kon maken hoorde ze een kattenstem tegen haar praten. Ze zag een brede, gestreepte kater staan. ''Hey.'' Antwoordde ze. ''Jij woont hier? '' Hij zag er niet onvriendelijk uit en dat stelde Korra wat gerust. De gevlekte kattin had al heel wat onvriendelijke katten ontmoet de afgelopen tijd en dat was niet erg goed geweest voor haar sociale skills. Maar gezien dit blijkbaar haar buurman was, wilde ze toch een poging wagen om goed contact te leggen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zuko
Member

Freedje
225
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Zuko
BerichtOnderwerp: Re: Back to the beginning [Zuko]   ma 23 okt 2017 - 17:39

Het was een she-cat die niet veel jonger leek dan hijzelf was. Ze had een lichtbruine cyperse vacht en groengele ogen. Ze rook naar rogue, maar Zuko kon zich niet herinneren dat hij haar ooit eerder had gezien. Ze was waarschijnlijk, net zoals zo veel katten de laatste tijd, weer de zoveelste voorbijganger die toevallig langs zijn territory passeerde. Zijn territory was niet erg groot en via het stroompje water dat door verscheidene territories liep, kon hij makkelijk de struiken bereiken en zo verdergaan naar Twolegplace. Hierdoor was het niet ongebruikelijk dat een kittypet zo nu en dan wat dicht bij zijn border stond, maar ze wisten ondertussen wel dat hij de kwaadste rogue niet was en dat ze zich gerust in zijn buurt mochten waren zonder vachtscheuren zolang ze maar niet probeerden om zijn territory over te nemen. Tot dusver had geen enkele kittypet geprobeerd om langer dan één dag in zijn buurt te blijven en dat vond hij best wel jammer, maar hij kon zich voorstellen dat een vreemde rogue met heel wat spieren zoals hijzelf wel wat intimiderend over kon komen. Zuko gaf een knikje op haar vraag. “Ik heb dit gebied overgenomen van een oudere kat nadat hij gestorven was. Officieel is dit dus het gebied van iemand anders, maar die is er niet meer.” Hij slikte even. “En jij?” vroeg hij vervolgens. “Woon je hier ergens in de buurt?” Het zou leuk zijn als hij eindelijk eens goed contact kon hebben met iemand die ook nog eens in zijn buurt woonde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: Re: Back to the beginning [Zuko]   di 31 okt 2017 - 11:40

Hoewel de kater er stoer uitzag, leek hij het moeilijk te hebben met de dood van deze oudere kat, en ze besloot hier verder niet op in te gaan. ''Ik ben sinds kort weer terug gekomen in het gebied waar ik ben opgegroeid. Ik rook alleen maar oude geuren van katten dus ik heb het mijn eigen gemaakt,'' reageerde de gevlekte kattin. ''Ze zullen wel met de Clans mee vertrokken zijn of zo,'' maakte te ze haar verhaal af. Ik wilde kijken tot hoever het gebied liep, en voor ik het wist liep ik jouw gebied in.
Sorry.. Ik ben Korra trouwens,''
afwachtend keek Korra de kater aan voor zijn antwoord.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Back to the beginning [Zuko]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: