You're cute! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 You're cute!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member

Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: You're cute!   wo 4 okt 2017 - 21:15

Een opgewekte glimlach was om haar snoet te zien terwijl ze in de richting van the Clan Cavern liep. Haar trainingen met Stallionheart waren de laatste tijd wat in de wacht gezet, maar Lightpaw nam dat haar mentor niet kwalijk nu dat ze een soort van nieuwe vijand hadden: de ziekte. Lightpaw had tot dusver nog geen symptomen gehad, maar ze had laatst wel een Clanmate gezien die hun nieuwe gezamenlijke camp binnen was gesleept en naar zeggen was gestorven aan de ziekte. Lightpaw had hem nooit echt gekend omdat zij voornamelijk kitten was geweest toen hij nog maar een apprentice was, maar dat maakte het er niet minder erg op. Ze hoopte dat er geen nieuwe slachtoffers zouden vallen en dat de Tribe zich aan hun woord zou houden en hun niet ondertussen zou aanvallen, want anders stonden ze er niet bepaald goed voor. Het feit dat ze niet of nauwelijks kon vechten, hielp daar ook niet echt aan. Ze was beter op het gebied van prooien jagen en hield ook eerlijk gezegd niet zo van het idee dat ze ooit moest vechten, ook al zou het voor haar Clan zijn. Ze zag het nut gewoon niet zo in van elkaar bevechten als ze zaken ook vredevol konden oplossen zoals ze nu deden. Maar goed, niet iedereen deelde die mening en misschien was dat ook wel de reden waarom zij beter nooit aan het hoofd van een patrol gezet kon worden. De WindClan apprentice probeerde haar negatieve gedachten wat weg te duwen en merkte dat dit bijzonder goed ging toen ze the Clan Cavern betrad en algauw een klein bundeltje vacht in haar richting zag komen. Ze grinnikte en ging naar hem toe waarna ze vriendelijk met haar staart langs zijn flank streek. “Underkit,” snorde ze vrolijk. “Hoe gaat het met je? Wat ben je groot geworden, zeg! Dadelijk word je nog groter dan mij.” Dat was ook niet bepaald moeilijk met haar kleine gestalte.


+ Eerste post voor Underkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You're cute!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: