RC ceremony (10-2017) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 RC ceremony (10-2017)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Butterstar
River Queen

Michelle
6413
Actief
She's got that whole, purpose driven warrior queen save the world, type of vibe.

CAT'S PROFILE
Age: 66 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: RC ceremony (10-2017)   do 12 okt 2017 - 10:44


De ochtend was nog vroeg en douwdruppels vielen hier en daar naar beneden of rolde buiten van hun bladeren af. Maar Butter was vroeg wakker. Had haar vacht schoongemaakt en die van haar kittens. Voorzichtig en liefdevol. Het waren haar kleintjes. Haar kinderen en eindelijk was het tijd voor hen om te gaan trainen. Hoe graag ze hen ook thuis had willen trainen was het nu zover. "Kom op kleintjes. Het is tijd." Fluisterde ze warm en gaf ze een likje voor ze omhoog kwam en op de kleine verhoging sprong vanaf waar ze haar clan aansprak.
"Laat iedere Riverclanner die zijn of haar eigen prooi kan vangen zich verzamelen voor een clanceremonie!" Duidelijk klonk haar stem over de grot en keek rustig toe hoe de Riverclanners zich verzamelde.

"Vandaag is de dag dat we meerdere kittens benoemen tot Apprentice. Ieder van hen zal trainen tot ze de leeftijd van Warrior bereikt hebben en zichzelf hebben bewezen." Ze knikte rustig en keek naar haar eigen kittens een glimlach niet kunnen verstoppen. "Littlekit, Coyotekit, Steppingkit, Moonkit, Slowkit en natuurlijk Littlekit." Ze keek haar.. kleindochter. Even iets moeilijker aan. Ze was het nooit eens geweest met halfclanners. Maar er zat iets in Littlekit. En daarnaast, het was haar eigen familie.. "Allereerst. Littlekit. Vanaf vandaag tot de dag dat jij jouw warrior naam in ontvangst mag nemen zal jij bekend staan als Littlepaw. Ik zal jouw mentor zijn." Ze stapte naar de gloednieuwe apprentice toe en duwde haar neus zachtjes tegen die van de jonge apprentice. "Ik beloof je dat ik je alles zal leren wat ik weet." Ze glimlachte wat hoopvol naar de dochter van Outrage voor ze zich op haar eigen kits focuste. "Coyotekit. Ook voor jou is het zover. Vanaf vandaag zal jij Coyotepaw heten.
Je had aangegeven wie jij heel graag als mentor zou willen. En Panthergrowl had hier intresse in."
Ze grijnsde naar haar dochter. "Hij zal jou begeleiden samen met zijn andere apprentice." Ze knikte naar de twee en draaide zich naar haar volgende dochters. "Moonkit en Steppingkit." Warm en liefdevol keek ze naar de twee. "Jullie zullen samen getrained worden voor Stormwind. En denk maar niet omdat hij jullie vader is dat het makkelijker gaat worden." Ze knipoogde naar de twee voor haar blik op Storm viel en een warme blik door haar ogen kruisde en ze hem een klein knikje gaf. "En dan, Slowkit. Jouw mentor zal Butterpact zijn. Een formidabele warrior die samen met jou ook nog Crimsonpaw traint. Ik weet zeker dat jullie training goed zal gaan." Met nog een knikje naar alle katten keek ze iedereen aan. "Let goed op jezelf. Als jullie symptomen van ziekte tegenkomen, vrees niet en stap naar Nightstream of Chivypaw. Hou jezelf en zo ook de clan buiten gevaar." Een moederlijke zorgelijke blik stond in haar ogen die iedereen kruisde. Hopende dat ieder haar waarschuwing tot hart nam. Ze kon het niet aan als ze iemand hier kwijt zou raken. "Daarmee is de ceremonie afgesloten." Met een simpele stap kwam ze van de verhoging af en stapte op Littlepaw af.
"Wil je vandaag al beginnen of morgen?" Vroeg ze zachtjes en glimlachte warm.

@Butterstar - @Littlepaw*
@Panthergrowl - @Coyotepaw.
@Stormwind - @Moonpaw, & @Steppingpaw
@Butterpact - @Slowpaw

Littlekit*" - Littlepaw*"
Coyotekit. - Coyotepaw.
Steppingkit - Steppingpaw
Moonkit - Moonpaw,
Slowkit - SlowpawI know my call despite my faults and despite my growing fears
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
144
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (10-2017)   do 12 okt 2017 - 20:06


Ieh, wat spannend! Littlekit stond helemaal te trappelen op haar pootjes van enthousiasme. Ze keek richting de Shadowclanners en stak haar tong uit naar één van haar siblings toen die haar blik ontmoette. Ha, zij zou eerst apprentice worden! Ze wist wel dat Riverclan de beter keuze was van de twee. Dat betekende natuurlijk ook dat van zodra Butterstar haar nieuwe naam uitsprak, haar keuze definitief was. Want waar kittens nog bewegingsruimte hadden, althans toch voor halfclanners zoals zijzelf, gold dat voor apprentices helemaal niet. Ze zou hard moeten trainen en werken en ze was er absoluut klaar voor! Ook al zou haar mentor het moeilijk hebben met haar moeilijk en eigenzinnige karakter, zeker gekoppeld aan haar koppigheid en haar naïeve enthousiasme. Al konden dat ook heel positieve eigenschappen zijn, op het juiste moment. Littlekit kreeg als eerste haar nieuwe naam en haar mentor - en het was de leidster, Butterstar zelf. Ze kon niet gelukkiger zijn. De kersverse apprentice liep dolenthousiast op haar grootmoeder af en tikte haar neusje tegen die van de poes; die beloofde haar dat ze alles aan haar zou leren wat ze wist, waarna ze verder ging met de ceremonie. Nu stond Littlepaw natuurlijk helemaal te springen om te beginnen. En ze wist natuurlijk ook meteen waarmee ze het allerliefste zou beginnen, waar ze het meeste naar uitkeek - zwemmen! Het water in gaan! Dat was toch waar de clan bekend om stond? Hun leider was dan sowieso de meest geschikte kat om het haar te leren. De ceremonie was afgelopen na nog één of andere waarschuwing waar Littlepaw niet bijzonder veel aandacht aan besteedde. Butterstar kwam weer op haar af en vroeg of ze vandaag of morgen wou beginnen. Wat een domme vraag, dat dacht Littlepaw al was ze te overweldigd door haar nieuwe naam en rang om dat echt uit te spreken. "Vandaag natuurlijk! Ga je me al leren zwemmen?!", vroeg ze, enthousiast zoals weinige katten waren wanneer ze het over water hadden. Ze was dan ook met een reden zo overtuigd op Butterstar afgestapt, ook al was de beslissing impulsief geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nynke B)
888
Actief
How about ending this cartoon before I hit?

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (10-2017)   do 12 okt 2017 - 22:17

c o y o t e p a w

Coyotekit was allang wakker. Want weet je, vandaag was de dag dat ze apprentice zou worden! Apprentice, waw, het was eindelijk zover! Ze had welliefst zes moons op dit moment moeten wachten, en nee, dat was geen pretje. Oké, nu overdreef ze wel een klein beetje. Want ze had best veel plezier gehad in de afgelopen zes moons. Toen mama Butterstar haar en haar zusjes aanstootte, schoot de point recht overeind en dwarrelde ze alweer om mama en haar zusjes heen. Want dit was geen dag om te treuren om de doden die er tijdens de reis en hier waren gevallen. Dit was een dag dat zij en haar zusjes eindelijk, eindelijk legaal de cave uitmochten! Ze leerden vechten, jagen, zwemmen... en nou, dat vond Coyo super geweldig. Samen met haar zusjes en Littlekit zou zij vandaag apprentice worden. Butterstar sprong op de verhoging en Coyote huiverde kort. Dit was een heel, heel, héél speciaal moment voor haar. Littlekit mocht als eerste naar voren, en ondertussen wiebelde Coyotekit van haar ene, naar haar andere poot. Ze was zo ongelooflijk enthousiast dat ze gewoon niet kon stilzitten. Littlekit kreeg mama Butterstar als mentor. En toen, toen kwam zij. Haar naam werd genoemd, en huiverend stapte de jonge poes naar voren. En opeens heette ze geen Coyotekit meer, maar Coyotepaw. En of ze dat gaaf vond! Ze moest zich echt inhouden om haar naam niet hardop uit te spreken. Ze wist zeker dat ze zich sowieso een keer zou verspreken en Coyotekit zou zeggen. Maar nee, zo heette ze niet meer. Dat was verleden tijd. En toen kreeg ze te horen wie haar mentor was. En ja! Mama had naar haar geluisterd, want ze had een van de coolste mentoren ooit. Namelijk, oom Panthergrowl! Vervolgens kwamen Moonkit en Steppingkit aan de beurt, en hun mentor zou papa zijn. En ten slotte was Slowkit aan de beurt, en haar mentor werd Butterpact. En om eerlijk te zijn vond Coyotek-, euh, Coyotepaw, dat allemaal super leuke mentors! Maar weet je, haar mentor was toch het allerbeste. Toen de ceremonie was afgerond stromde Coyotepaw op Panthergrowl af. "Oom Panther, ik bedoel, deputy Panthergrowl!" miauwde ze enthousiast, toen ze bij de grijze kater aankwam. "Wanneer beginnen we met de training? Nu? Alsjeblieeeeeft?" smeekte ze, want ooh, wat had ze zin in het starten van de training!

@ panthergrowl
liv's codes

she is beauty,                          she is grace,

she will punch you in the face
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Julia
35
Actief
Well, one can't get over the habit of being a little girl all at once....

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (10-2017)   vr 13 okt 2017 - 14:48

Haar moeder had hun een flinke poetsbeurt gegeven. Ze had wat liggen soezen terwijl de tong van Butterstar over haar vacht gleed, maar tilde haar kop op toen hun moeder aangaf dat ze mee moesten komen. Hè wat? Nu al… Vandaag zou anders zijn dan andere dagen, want ze zouden getraind worden. Iets waarover ze best teleurgesteld was geweest. Ze wilde gewoon spelen. Ze mochten ook niet meer bij mama slapen en daarover was ze boos. Ze wilde helemaal niet bij de andere apprentices slapen, ook al gingen haar zusjes dat ook. Ze wilde bij Butterstar slapen. Ze had er geen zin in dat het anders werd. Dus stond ze iets wat morrend op en keek kwaad naar de popelende Coyotekit. Hoe kon zij nu weer zo blij zijn? Ze ging bij de verhoging zitten en keek toe hoe hun moeder de Clan toesprak en haar haar papa als mentor gaf. Haar oortjes gingen toch weer iets naar voren, oké dat was wel leuk. Ook nog samen met Moonpaw. Er kwam even een glimlachje om haar lippen, maar toen werd haar blik weer donker. Ze mocht alsnog niet meer bij mama slapen en niet meer spelen, ze moesten nu trainen.
[Ik post met haar alleen bij familiedingen etc.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonpaw,
Member

WazBeer
72
Actief
"The road is ahead of us, so let's start out today."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: RC ceremony (10-2017)   ma 16 okt 2017 - 18:21

Haar pootjes trappelde toen hun moeder hen vertelde dat het tijd was voor hun ceremonie. Ze waren nu 6 manen oud en klaar om apprentice te worden. Eindelijk mochten ze deze grot uit en de wereld buiten verkennen. Naar de verhalen was dat een erg grote wereld met super veel gevaren, maar ook hele mooie dingen. Moonkit kon niet wachten tot ze hiermee in aanraking zou mogen komen. Op het moment besefte ze nog niet dat gevaar ook een boel problemen en nare emoties kon voortbrengen. Het was allemaal spannend! Toen ze naar voren stapte en haar naam te horen kreeg, keek ze haar zusje even aan. Ze hadden samen Stormwind, hun vader, als mentor toegewezen gekregen en nu riep de hele Clan met enthousiaste stemmen hun nieuwe namen op. Moonpaw, dat zou even wennen worden, maar ze zou zeker haar best doen de naam goed te dragen. Met vrolijke passen stapte ze naar haar vader toe om diens neus aan te raken met de hare. "Wanneer beginnen we met trainen?" Haar stem was zo enthousiast als haar houding."Our dreams, they are made out of real things."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
RC ceremony (10-2017)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: