Building bridges 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Building bridges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Crowcall
Member

Floriske
1924
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 27 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Building bridges   do 12 okt 2017 - 14:18

Het ene moment was ze vol optimisme, het volgende moment werd ze overvallen door moedeloosheid. Ze kon haar halfbroertjes zien en dat vervulde haar met geluk, maar Snowkits ziekte baarde haar ernstige zorgen en ze besefte inmiddels wel dat ze zelf ook niet in de beste gezondheid verkeerde. De toekomst was zo onzeker... zouden de clans bij elkaar blijven? Zouden ze weer uit elkaar gaan, ondanks haar inspanningen? Zouden ze allemaal sterven op deze berg, als het niet door die akelige ziekte was, dan wel door de kou en schaarste die eraan zaten te komen? Soms was het moeilijk om moed te houden. Maar tegelijkertijd lachte ze meer dan ooit, want ondanks de moeilijkheden was dit alles waar ze ooit naar had verlangd, deze samenwerking, de vrede, het feit dat ze om kon gaan met wie ze wilde, dat ze haar halfbroertjes op kon zien groeien. Als ze de kans zouden krijgen om op te groeien... Ze sloot haar ogen. Positief blijven. Alles zou goedkomen. Ze moest met iemand praten, in plaats van hier in haar eentje zichzelf te deprimeren met haar zorgen.

Een beetje moeizaam stond ze op, zich uitrekkend in een poging de stijfheid van haar rug wat te verminderen. Daarna liep ze naar het gedeelte van de grot waar de ThunderClanners zich ophielden. Ze glimlachte even, beseffend dat ze inmiddels net zo veel naar ThunderClan als naar WindClan rook. Eigenlijk zaten de geuren van alle clans wel in haar vacht, je kon nauwelijks meer ruiken waar ze zelf vandaan kwam. Haar ogen gingen even door de grot, tot ze de kat zag die ze zocht, en ze liep naar hem toe. "Thornface", begroette ze hem. "Hoe gaat het?" Ze had hem tijdens de reis hiernaartoe maar één keer gesproken, en toen had hij een beetje in de put gezeten, maar er was inmiddels veel veranderd en ze vroeg zich af hoe het nu met hem ging, en met de kittens van de overleden queen, om wie hij zich toen zo'n zorgen had gemaakt.

- Eerste post voor Thornface


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1153
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Building bridges   di 28 nov 2017 - 13:31

Het was een dag zoals de meeste vorige dagen waren geweest. Thornface lag in de buurt van het plekje dat de Medicine Den moest voorstellen, met zijn hoofd op zijn voorpoten rustend. Hij zat al een hele tijd in dezelfde fase van deze ziekte en hij was niet beter geworden, maar ook niet slechter. Hoewel de kater zich daar gelukkig mee prijsde, was het ontzettend frustrerend dat er ook geen verbetering in zat. Hij wilde weer kunnen rondrennen en jagen zonder zich na een paar stappen al duizelig te voelen, en natuurlijk wilde hij weer de Deputy zijn die in staat was om al zijn taken volledig te kunnen vervullen. Zijn humeur was er door deze hele situatie ook niet beter op geworden, en hij kon niet direct bepalen of hij blij of geërgerd was door het feit dat een kat hem aansprak. Toen hij echter opkeek om te zien wie er tegen hem praatte, was hij vooral wat verrast. Het was Crowcall, de WindClan Warrior die hem een hart onder de riem had gestoken tijdens hun reis naar de bergen. Er was sindsdien veel gebeurd tussen de Clans, waaronder de promotie van Thornface, en het was bijna verwonderlijk dat ze elkaar niet meer hadden gesproken. Zodra de bruine kater na een aantal tellen van zijn verbazing was bekomen, kon hij haar vraag beantwoorden. "Het kon beter," sprak hij schor, waarna hij even slikte om zijn keel wat te verzachten. "De dagen beginnen op elkaar te lijken. En jij?" vroeg hij vervolgens terug. Hij had er immers niet zo veel zin in om te klagen over zijn huidige toestand - dat deed hij al meer dan genoeg in stilte.IC post count: 85
Posts are loading
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
1924
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 27 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Building bridges   do 30 nov 2017 - 11:46

Het leek Thornface te verbazen dat ze hem aansprak, maar daarna begroette hij haar vriendelijk, en enigszins schor. Crowcall knikte een beetje treurig toen hij opmerkte dat het beter kon. Aan zijn stem te horen had hij de ziekte ook te pakken. Zou er iemand van gevrijwaard blijven? "En de kittens van... Snowdance?" miauwde ze, even kort pauzerend terwijl ze zich de naam van de queen probeerde te herinneren. Hij kaatste de vraag terug en Crowcall glimlachte even, al verdween de treurnis niet helemaal van haar gezicht. "Ook zoiets", miauwde ze. Ze merkte dat ze alweer kramp in haar poten kreeg van het staan en ging zitten, haar staart om zich heen gekruld. Met een zucht keek ze naar haar poten. "Ik maak me zorgen", ging ze na een korte stilte verder om het gesprek de kant uit te voeren die ze wilde. Ze keek op. "Om mijn broertje. Je kent Snowkit? Een van Dangerdance' kittens?" Ze was inmiddels vaak genoeg bij de ThunderClan kittens te vinden, maar ze wist eigenlijk niet of Thornface van haar familiebanden afwist.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Thornface
Deputy

Femke
1153
Actief
At night, we name every star
We know where we are
We know who we are

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Building bridges   do 11 jan 2018 - 9:49

Het verbaasde hem al niet meer dat Crowcall vroeg hoe het nu ging met de kittens van Snowdance. Zij had als één van de eersten geweten dat Thornface hun zorg op zich genomen had na de dood van Snowdance, dus het was niet meer dan vanzelfsprekend dat ze naar hen vroeg. "Gezien de omstandigheden maken ze het goed," antwoordde hij hees. Ondanks dat de kater zich nog net zo ziek voelde als anders, kon hij een klein glimlachje niet verhullen. "Ze doen het goed als apprentices. Ik denk dat ze binnenkort hun Warriornamen zullen ontvangen." De trots was duidelijk te horen in zijn stem en het troostte hem ergens dat zijn adoptieve dochters niet onder de ziekte hoefden te lijden. Die kortstondige blijdschap verdween toen Crowcall meedeelde dat ze zich zorgen maakte om haar broertje, Snowkit. Thornface knikte langzaam. "Die kom ik weleens tegen," antwoordde hij. Voordat hij zelf ziek werd nam hij weleens een kijkje bij de kittens, want als Deputy moest hij natuurlijk wel een beetje weten wat het karakter was van de nieuwe toekomstige apprentices en Warriors. Tenminste, dat was deels zijn reden, want in werkelijkheid vond hij het gewoon geweldig om die jonge katjes te zien spelen en de wereld te zien ontdekken. Zijn bezoekjes aan de nursery waren gestopt zodra hij ziek werd, want hij zou zichzelf nooit vergeven hebben als hij één van de kittens had aangestoken. Helaas had Snowkit uiteindelijk toch de ziekte te pakken gekregen. "Maar ik heb hem niet echt meer gezien sinds de ziekte begonnen is." Thornface keek Crowcall nu zelf wat bezorgd aan. "...Is hij er zo erg aan toe?"IC post count: 85
Posts are loading
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Building bridges
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: