WINDCLAN CEREMONIE OKTOBER {Keeping Up Our Courage} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 WINDCLAN CEREMONIE OKTOBER {Keeping Up Our Courage}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Inge
1960
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
avatar
BerichtOnderwerp: WINDCLAN CEREMONIE OKTOBER {Keeping Up Our Courage}   za 14 okt 2017 - 12:27


Alhoewel Bronzemask een volwassen krijger én Deputy was. Toch was er iets van zenuwachtigheid en enthousiasme in haar ogen te zien. Dit was toch altijd haar droom geweest. Bronzemask liet een luide miauw horen die door de grot echode. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen verzamelen." Miauwde ze luid tegen de Windclan katten. Voordat de hele menigte vragen begon te stellen over Oceanbreeze had ze al een antwoord klaar. "Oceanbreeze is gewond geraakt door een vos tijdens het redden van een Tribe Apprentice." Miauwde ze. "Ze is nu aan het herstellen en heeft mij gevraagd de ceremonie voor haar te leiden." Ze nam even een korte pauze om het te laten doordringen. "Dan is het nu tijd voor Fearpaw om naar voren te komen." Het was de dochter van Sweetheart. Het hielp dan ook niet dat ze zoveel op haar geliefde moeder leek. Bronzemask pauzeerde even totdat de toekomstige nieuwe krijger naar voren was gestapt en begon haar toen aan te spreken met de traditionele woorden die al vele manen in de historie van de clans bekend waren. "Ik, Bronzemask, Deputy van Windclan, vraag mijn voorgangers om neer te kijken op deze apprentice. Zij heeft hard getraind om jullie code te leren en is klaar om de Clan te dienen als echte warrior. Beloof je je te houden aan de warrior code en de Clan te beschermen, ook al is dit ten koste van je leven?" Ze keek met haar amberkleurige ogen de she-cat diep aan om haar eerlijkheid te peilen. "Dan zal ik je nu met de wil van Starclan je nieuwe warrior naam geven. Vanaf nu zal je bekend staan als Feartrigger. Starclan eert jouw loyaliteit en heet je welkom als nieuwe warrior van Windclan." Ze luisterde hoe haar clangenoten de naam van de kersverse warrior schreeuwden en wachtte tot ze uitgeschreeuwd waren. "Er zijn twee apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben. Lightpaw, jouw training zal worden overgenomen door Sacredpace. Tidalpaw, ik neem jouw training over." Ze keek Tidalpaw even vriendelijk aan. "Dan nu een minder leuke mededeling. De training van Mistpaw en Webpaw is overgenomen door Oceanbreeze. Dit omdat Crowfur een buitenclanse relatie heeft gehad waaruit een kitten is gekomen, en hij het heeft verzwegen." Ze probeerde geen emoties te laten zien. Niemand zal ooit weten dat zij dezelfde fout is begaan. Behalve haar dierbaarsten. Ook vond ze het best zielig voor Crowfurs dochter, Leopardkit, dat de hele clan nu wist dat zij een halfclanner was. Ze hoopte voor de jonge she-cat dat ze er niet al teveel verdriet uit zou halen. "Dit soort acties zullen niet ongestraft blijven, laat dit een waarschuwing zijn." Ze keek even rond en haar gezicht ontspande zich weer. "Hierbij is de clanmeeting geëindigd." Ze mengde zich in de menigte en zocht Tidalpaw op om haar te informeren over de training. Hierna zocht ze haar twee kits op en vertelde ze dat zij de volgende keer aan de beurt waren om Apprentice te worden. Wat groeiden ze toch snel op!In het kort:
 

:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
WINDCLAN CEREMONIE OKTOBER {Keeping Up Our Courage}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: