This is MY territory! [Lola] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 This is MY territory! [Lola]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: This is MY territory! [Lola]    do 19 okt 2017 - 19:16

In een kleine oogwenk had ze de kat zien lopen. Haar geur had ze al een paar dagen opgepikt maar nu zag ze haar. Een diepe grom kwam vanuit onder uit haar keel en ze zakte in een jachthouding. Heel goed was ze nooit in vechten geweest, maar als het moest om haar gebied te behouden dan ging ze er voor. Even hield ze de zwart witte poes in de gaten.
Korra kwam stond op uit haar jacht houding en ging rustig in het zicht van de poes staan.
''Hi, wat doe je hier?'' ze vroeg het zelfverzekerd, maar wilde liever geen gevecht uitlokken als ze het ook met woorden kon oplossen dus ze gaf de kattin eerst de kans haar aanwezigheid uit te leggen.

+Lola


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lola
Member

Elfje
1006
Actief
They started thinking Love is a loaded gun, nobody wants to fight

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lola
BerichtOnderwerp: Re: This is MY territory! [Lola]    wo 22 nov 2017 - 20:34

Een paar dagen kwam ze hier al eens naar toe. Natuurlijk had ze wel een eigen territorium, maar dat dat groot was betekende niet gelijk dat ze er veel te doen had en Lola was geen binnenblijvertje. Ze hield wel van wat spanning zo nu en dan. Ze wist ook dat er hier iemand anders rondliep, een wat oudere kattin, al had ze deze nog niet gezien en dus liep ze op haar gemakje door het territorium. Dat was tot ze de kattin spotte, een bruine tabby, nogal vijandelijk. Met een geamuseerde rol van haar ogen liep ze er naartoe en zag de kattin uit haar houding gaan om haar te begroeten. ''Hi, wat doe je hier?'' Het klonk in eerste opslag zelfverzekerd, maar ze kon de terughoudende toon eronder horen. "Ik loop wat rond. Is een wandeling tegenwoordig verboden?" Vroeg ze, misschien een tikkeltje gespeeld onschuldig. Tja, de vijandelijke houding was haar niet ontgaan, en ze had ook geleerd niet vriendelijk te zijn tegen iedere kat die ze ontmoette.All of the legends die at twenty seven

They all went to heaven, all of the legends
.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is MY territory! [Lola]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: