Show me the world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Show me the world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tiger •
Member
Show me the world LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Show me the world   Show me the world Icon_minitimeza 21 okt 2017 - 12:59

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
De volgende dag, een tour door het mountain territorium. Dat had Skyteller hem verteld en de kater had er de hele avond over nagedacht. Over alle plekken waar ze naartoe zouden gaan, zoals de bekende Vulture's drop waar hij al enkele keren over had gehoord toen hij een kitten was. Hij was veel te enthousiast geweest om in slaap te vallen, maar uiteindelijk had zijn vermoeidheid toch zijn enthousiasme en de spanning overwonnen en was de nieuwe To-Be op het nest dat hij eerder die dag had gemaakt na de ceremonie, in slaap gevallen. Enkele uren later begon de zon al een beetje op te komen, toen de gestreepte kater eindelijk zijn amberen ogen weer opende. Hij had geen flauw idee hoe laat Skyteller hem het territorium wilde laten zien, of dat nu bij zonopkomst was of pas bij zonhoog, maar de kater kon niet langer meer in zijn nest blijven liggen en slapen. Echt veel geslapen had hij nooit, hij vond het veel te leuk om wakker te zijn en met katten te praten en nieuwe dingen te doen of te leren. De kater strekte zich kort uit, voordat hij zijn amberen ogen even over de andere To-Be's liet glijden. Of althans, de To-Be's die nog in hun nest lagen te dromen. Een lichte glimlach verscheen op zijn gelaat. Hij mocht zich eindelijk ook een To-Be noemen en het voelde zo surreal dat hij de To-Be was geworden van Skyteller. Het leek bijna een droom en hij wenste met heel zijn hart dat het dit niet was, hij zou het namelijk heel jammer hebben gevonden weer wakker te worden als kitten in zijn nest naast Leaf - hoe leuk zijn kitten tijd ook was geweest, hij was klaar voor een nieuw avontuur. En dit beloofde zeker weten een avontuur te worden.

De kater stapte de den uit en liet zijn amberen kijkers door de open ruimte glijden. Zou Skyteller al ergens aanwezig zijn. Rustig ging hij naast de den zitten, waarbij hij zijn staart geduldig voor zijn poten sloeg en afwachtte. Hij had geen flauw idee hoe laat de Healer hem mee wilde nemen naar een tour, maar hij hoopte dat het ergens in de ochtend was, want anders zou de jonge Tiger niet weten waar hij zijn tijd nu aan moest besteden.

& Skyteller
117


[Tiger that Stalks at Night]
Show me the world 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyteller
Healer
Show me the world ZdsroR0
WazBeer
404
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 65 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Skyteller
BerichtOnderwerp: Re: Show me the world   Show me the world Icon_minitimema 6 nov 2017 - 17:44

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
Het voelde alsof hij nog maar net zijn nest in was gekropen toen het eerste licht al door de opening in het dak van de grot scheen. Nog geen fel licht, maar genoeg om hem te doen ontwaken naar zijn paar magere uurtjes slaap. Er was echter iets belangrijks dat hij vandaag moest doen en dat was het rondleiden van zijn eigen to-be door het territorium. De kater stond op, rekte zich uit met een gaap en wandelde vervolgens met kalme stappen zijn den uit. Zoals hij al had verwacht zag hij de kleine Tiger al zitten, natuurlijk klaarwakker en enthousiast om de wereld buiten te gaan ontdekken. De kater liep op hem af en glimlachte licht. "Klaar om de bergen in te trekken?" vroeg hij, al hoefde hij geen antwoord om te weten dat het inderdaad zo was. Vandaar ook dat hij alvast een paar stappen richting de uitgang zette. "Ik zal je tijdens het lopen wat vertellen over de bepaalde kruiden die je kunt vinden op bepaald gebied," meldde hij. Dit werd niet enkel een kennismaking met het gebied, maar ook met wat er te vinden was. Hoe eerder Tiger hiervan wist hoe beter, zeker met alle zieken.

Teller of the Endless skies


Teller of the Endless Skies
Show me the world 2G8cpXD
Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tiger •
Member
Show me the world LZ8VnjY
Linn
623
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Tiger •
BerichtOnderwerp: Re: Show me the world   Show me the world Icon_minitimeza 25 nov 2017 - 19:48

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
Nu hij stilzat en rustig probeerde te wachten op zijn mentor, voelde hij pas hoe enthousiast hij echt was over het feit dat zijn eerste echte 'training' als To-Be zou gaan beginnen. Zijn poten tintelden van de enthousiasme en hij voelde de energie door zijn lichaam gieren, desondanks dat hij maar een paar uurtjes slaap had gehad. Het was toen hij beweging zag in de richting vanwaar hij zijn mentor had verwacht, dat hij zijn ogen op die plek richtte en zijn blik de kater volgde die zijn richting uit kwam gelopen. Een glimlach ontsnapte direct op zijn lippen, duidelijk tonend hoeveel zin de jonge To-Be hier wel niet in had. De vraag die Skyteller stelde, was dan ook niet geheel nodig; de energie en enthousiasme spatte namelijk van hem af. Hij knikte duidelijk en stond al op, om samen met zijn mentor in de richting van de uitgang te lopen. Zijn blik was nu gericht op de uitgang, want alhoewel hij al eventjes buiten was geweest, zou hij nu het hele gebied mogen zien. Skyteller's woorden zorgden er echter weer voor dat hij zich op zijn mentor concentreerde. Kort knikte hij dan ook weer. "Dat klinkt interessant!" Probeerde hij zo rustig en kalm en volwassen mogelijk te uiten, maar dat ging natuurlijk niet, want het kwam er super enthousiast en vrolijk uit. "Waar gaan we eerst heen?" Nope, hij kon het niet laten om die vraag dan toch te stellen. Hij wilde zo graag weten waar Skyteller hem eerst heen zou nemen!
125


[Tiger that Stalks at Night]
Show me the world 1idw5vF
If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Show me the world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: