Fools 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Fools

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tiger •
Healer To-be

Linn
613
Actief
Life begins at the end
of your comfort zone

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer To-be
avatar
BerichtOnderwerp: Fools   za 21 okt 2017 - 13:22

T I G E R
The world is a jungle, you either fight
or run forever
The Vulture's drop bestond niet enkel uit de angstaanjagende afgrond - die Tiger eigenlijk niet veel schrik gaf, om heel eerlijk te zijn. Het was een rotsachtige kant van de berg. Het had een adembenemend uitzicht op de rest van het territorium, iets wat Tiger zag als een van de wonderen van deze wereld, van deze plek. Hij had op het moment wat vrije tijd gekregen en had zich verplaatst naar dit gebied, om het nog wat verder te ontdekken, zoals hij in zijn kitten tijd al heel snel alle hoekjes en gaatjes van de hele grot had proberen te ontdekken. Ook nu, nu hij een To-Be was, was deze avontuurlijke eigenschap van hem niet helemaal veranderd. Net zoals zijn vrolijkheid en zijn uitzonderlijke energie. De kater sprong van steen op steen en ging helemaal op in zijn geren. Het was heerlijk om over de stenen te glijden, de krachtige sprongen van een steen naar de andere te maken. Hij ging zo op in zijn spel, dat hij de ander die in zijn buurt was niet had opgemerkt. Erger zelfs, zijn amberen ogen vielen pas op de redelijk witte kattin toen het al veel te laat was. Met een rotvaart stormde hij op haar af en hij had geprobeerd nog te remmen, maar de fout was al gemaakt. Een klap volgde snel en even werd alle lucht uit zijn longen geslagen. Oooof. Zo snel als hij kon, duwde hij zichzelf weer op vier poten en draaide hij zich naar de kattin toe. Nu hij een beter zicht op haar had, merkte hij op dat ze rode kleuren had op haar gezicht, poten, oren en staart. Een glimlach verscheen op zijn snoet, eentje die vriendelijkheid uitstraalde, maar ook een beetje verontschuldigend was. "Sorry ik had je niet zien lopen.." Sprak hij verontschuldigend. "Heb je je pijn gedaan?" Een bezorgde frons verscheen even op zijn gezichtje, maar de vriendelijkheid verdween niet uit zijn amberen ogen en de glimlach die op zijn gezicht straalde. Hopelijk niet.

& Burnetpaw eerst
119


[Tiger that Stalks at Night]

If it excites you and scares you at the same time, it means you should do it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fools
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: