Hey now 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hey now

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kittytail
Member
Hey now DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Hey now   Hey now Icon_minitimema 23 okt 2017 - 15:08

Kittypaw keek toe hoe de wind de bladeren van de bomen blies en langzaam op de grond dwarrelden. Samen met de zonsondergang die bezig was gaf het een mooi uitzicht. Kittypaw's lange bruine vacht beschermde haar goed, dus koud had ze het niet. Zelf vond ze Leaf-fall natuurlijk altijd wel mooi, en het was leuk om in de bladeren te spelen, maar het had ook nadelen. Haar blauwe blik ging naar de stapel prooi, die alweer minder begon te worden. Dat maakte de sfeer altijd gespannen, en Warriors en Apprentices hadden het altijd druk om zoveel mogelijk voedsel te verzamelen voordat het echt onmogelijk werd. Nee, dan had ze liever New-Leaf, wanneer het weer makkelijker begon te worden, bomen en bloemen weer terug kwamen na de ijzige winter en het water weer begon te ontdooien.

[OOC: Coyotepaw eerst, daarna open]


Hey now 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
Hey now Original
Nynke
1116
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Hey now   Hey now Icon_minitimema 23 okt 2017 - 18:54


Je kon je Coyotepaw niet vrolijker dan ze normaal was voorstellen, maar toch was ze het. Huppelend was ze naar buiten gegaan, om een fijne wandeling te maken. Want weet je, Co moest nódig haar energie kwijt. Ze was weggestuurd uit de Cavern door een Warrior toen ze die per ongeluk met een prooi had bekogelt. Je hoort het goed, per ongeluk. Hoe ze dat voor elkaar had gekregen wist ze niet meer precies, maar och, haar moeder zou het wel regelen, toch? Eigenlijk wist ze ook niet goed waarom ze nou precies zo vrolijk was. Het kon zijn omdat ze gewoon eindelijk apprentice was, of misschien omdat ze eindelijk alle gebieden hier had gezien of... nah, meer wist ze niet. Ze was zo druk bezig met huppelen dat ze niet door had dat er nog iemand anders hier rondliep en binnen no time was ze tegen die kat aangebotst. Oeps.. Versuft keek Coyotepaw naar haar 'slachtoffer' en herkende de oudere poes meteen; Kittypaw. "Hoi daar!" miauwde ze vrolijk, en op een redelijk hard volume. Niet dat ze dat erg vond ofzo, want dat hoorde gewoon bij vrolijk zijn, toch?
48Hey now Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittytail
Member
Hey now DPKsfdL
marijn
1560
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank: Apprentice
Kittytail
BerichtOnderwerp: Re: Hey now   Hey now Icon_minitimedo 26 okt 2017 - 22:03

Plotseling werd de stilte en de kalmte die Kittypaw voelde doorbroken, omdat er iets tegen haar aanbotste en haar tegen de grond drukte. Ze zag dat het een andere poes was, Coyotepaw. Ze krabbelde overeind, omdat ze er niet zwak uit wilde zien en was licht geirriteerd. ''Hoi daar!'' miauwde Coyotepaw luid en vrolijk, barstend van de energie. Kittypaw wilde niet onbeleefd of gemeen overkomen, zo was ze niet, dus in plaats daarvan forceerde ze haarzelf om de poes te vergeven en normaal te doen. ''Hallo,'' begroette ze terug in haar, vergeleken met Coy, nogal zachte stem.


Hey now 2lniil3
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey now
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: