Tell them all I know now. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Tell them all I know now.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Tell them all I know now.   di 31 okt 2017 - 15:07

Crowfur onderdrukte een gefrustreerde zucht terwijl hij terugdacht aan de gepasseerde ceremony. Bronzemask had, voor alle Clans om te horen, bekendgemaakt dat hij een relatie had gehad met iemand buiten zijn Clan en dat Leopardpaw een half Clanner was. Hij wist dat dit eraan zat te komen, maar hij had gehoopt dat ze het iets… zachter had gedaan. Hij kon het dan ook niet helpen om boos te zijn op zowel Bronzemask als Oceanbreeze. Hij had gehoopt dat het een beetje binnen hun eigen Clan had kunnen blijven, maar met alle aandacht van alle Clans binnen de grot was dat niet het geval en nu zou Leopardpaw daar misschien de dupe van worden. Een lichtpuntje was dat hij nu geen trainingen meer mocht geven aan Webpaw en Mistpaw waardoor hij meer kans maakte om zijn dochter een beetje in het oog te houden. En hij zwoer dat als hij één van de andere Clan cats haar hoorde pesten met haar afkomst dat hij diegene een harde klap zou geven. Hell, ze zouden net zo goed weg kunnen gaan en de Clans achter zich kunnen laten met deze schaamte boven hun kopjes. Maar Crowfur wilde niet het leven van haar afnemen die ze kende en bovendien wilde hij ook niet dat hij Crowcall in de steek zou laten. Hij merkte dat hij meer dan vriendschap alleen voor haar voelde en hij dacht niet dat hij haar zomaar achter zich zou kunnen laten. En dat wilde hij eigenlijk ook niet. Maar dit was ook geen leven. Zijn blik gleed naar een paar ShadowClanners die hem achterdochtig bekeken. Het viel hem eerlijk gezegd nog mee dat Bronzemask niet de Clan had genoemd waarvan het bloed door de aderen van zijn dochter stroomde, anders waren de pesterijen nog veel erger geweest. In elk geval begon iedereen zich klaar te maken voor de nacht. Crowfur zocht met zijn ogen naar zijn dochter en het viel hem toen pas op dat een kat hem nieuwsgierig in zich op aan het nemen was.


+ Eerste post voor "Willowpaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 9 moons }
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tell them all I know now.   di 31 okt 2017 - 20:13

And from the dark, into the light
Make for me...
A soft universe
De wolken waren terug gekomen. Ze had er geen weten te vangen, maar de bergen wel. Haar neus wees naar de uitgang, waar ze alles met haar okergele kijkers in zich op nam. Vooral de schemering die als een zware staart over de hemel neerdaalde. Straks zou Silverpelt zijn klauwen uitslaan en zich lekker rekken. Je begon het al te zien en dat bracht een glimlachje op Willows gezicht. Haar zicht werd echter geblokkeerd door een zwarte kat. Ze ging wat rechter zitten. Zo onopvallend mogelijk volgde ze hem nieuwsgierig. Hij was mager en knokig. Ook kon ze zijn spieren goed zien rollen onder de gitzwarte vacht. Die blonk niet zoals Riverclanner dus het moest iemand anders zijn. Ook was hij niet groot en stevig als Shadowclan, daarbij herkende ze hem niet. De geur van hen apart was al vervaagd. Er hing nu maar één geur rond de katten. Oneclan zoals sommigen het noemden. Haar haren schoten overeind bij het plotse kruisen van blikken. Dat had ze niet verwachten. Ze voelde zich rood worden en keek snel naar haar voetjes. Niets gebeurd.

willowpaw
a young shadowclan apprentice
☁️


{ Light intending to burn everything down }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member

Freedje
499
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Tell them all I know now.   vr 10 nov 2017 - 20:57

Crowfur merkte dat het een ShadowClanner was die hem in zich op aan het nemen was en voor de één of andere reden had hij verwacht dat hij een arrogante of spottende blik zou zien, maar in plaats daarvan wendde ze gauw haar blik af en keek ze naar haar pootjes. Crowfur kon het niet helpen dat hij even moest grinniken. Niet alleen was het vreemd om een verlegen ShadowClanner te zien, maar ook merkte hij dat zijn houding tegenover de katten die niet in zijn Clan zaten begonnen te veranderen. En dan zeker naar de apprentices en kittens toe, want zij waren juist diegenen die het meeste hulp nodig hadden en de meeste begeleiding om ervoor te zorgen dat zij later de taken van hun senior warriors over konden nemen als dezen elders zouden worden. Hij kon heel erg goed met Leopardpaw omgaan en het feit dat hij op zo’n jonge leeftijd een dochter groot had moeten brengen, zorgde ervoor dat hij prima wist hoe hij met andere katten van haar leeftijd om moest gaan. Ze was een echte rebel en hij had zijn poten vol met haar, dus hij verwachtte niet echt dat hij veel moeite ging hebben met een verlegen ShadowClanapprentice. Ze stond zo alleen en dus besloot Crowfur om naar haar toe te gaan en een praatje te gaan maken, iets wat vroeger totaal tegen zijn principes in zou zijn gegaan. De tom stond niet veel later voor haar neus en zijn ijsblauwe ogen keken haar belangstellend aan. “Je hoeft niet zo verlegen van me te worden, hoor,” snorde hij. “Ik ben uiteindelijk ook maar gewoon een kat die toevallig in deze grote groep mee mocht reizen.” Ze moest waarschijnlijk nog maar pas een apprentice of zelfs een kitten zijn geweest toen de reis begon, want ouder dan acht of negen moons zag ze er niet uit. “Het mooiste aspect aan deze bergen vind ik toch wel Silverpelt die je duidelijk kunt zien, vind je niet?” Hij deed een knikje in de richting van de uitgang van de grot en keek haar daarna weer vriendelijk aan.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tell them all I know now.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: