Outside the realm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Outside the realm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flailkit
Member

21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 4 moons }
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Outside the realm   wo 1 nov 2017 - 13:37


flailing heart
flailing heart, please stop beating cause it hurts

De zon scheen buiten. De stralen lagen in een hoek en verwarmden een paar plekken binnen in de grot. Moederkatten hadden hun kinderen daar naartoe gestuurd. Ook Flailkit was aanwezig. De donzige kitten lag opgekruld in een plekje zon. Zijn ogen waren gesloten en zijn ademhaling rustig, maar hij sliep niet. Nee, dit was net zijn allerliefste bezigheid. Gewoon liggen en luisteren. De andere bespieden en doorgronden. Hij hield namelijk van stemmen. Die vertelde meer dan het uiterlijk. Nu luisterde hij naar een warme aangename stem. Het was een poes en waarschijnlijk een moederkat met een lief karakter. De stem die antwoordde was waarschijnlijk haar zoon. De stem klonk meer opgewonden en ook niet al te volwassen. Flailkit ademde diep in. Hij was niet opgevoed met de vier clannen in zijn neus. Daarom was het ook voor hem tien keer lastiger om ze te onderscheiden. Een paar pootstappjes trokken zijn aandacht. Hij spitste zijn witte oortjes maar deed zijn ogen nog niet open.

+ Skunkkit
flailkit - a little kitten from Thunderclan


{ And you shouldn't like things because people tell you you're supposed to }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Outside the realm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: