Cold night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Cold night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Cold night   vr 3 nov 2017 - 19:48

Runningwind lag op een mossige, droge ondergrond. De grond was bezaaid met gebroken takjes en varens. Hij had in de nacht een vage nachtmerrie gehad waarin Runningwind werd achterna gezeten door wilde honden. Ze hadden hem bijna te pakken gekregen, maar net op dat moment werd hij met een schok wakker. Hij keek toen zijn hol rond en zag dat er aantal katten nog sliepen. Aantal waren al wakker en naar buiten gegaan.

Na paar keer met zijn ogen geknipperd te hebben merkte hij dat het hol vol lag met takken. Hij maakte toen snel een kleine hoop en legde ze in een hoek neer. Hij snoof de lucht op en merkte dat hij erg verkouden was geworden door de koude wind die in de nacht door de grot gewaaid heeft. Hij liep toen naar de prooihoop die aantal hollen verderop was. Onderweg voelde hij steeds steentjes onder ze voeten en ging toen aantal keren zitten om de steentjes uit ze poten te verwijderen, de steentjes gooide hij naar de rand. Nadat alle steentjes verwijderd waren ging die weer op weg. Onderweg zei hij tegen zichzelf: ¨Wanneer raken me pootkussens gewend aan de schurende stenen¨. Aangekomen bij de prooihoop zag hij een mals konijn liggen, de konijn rook erg lekker vers en had een mooie witte vacht. Hij pakte het konijn op tussen ze kaken en liep struikelend door het zware gewicht van het konijn naar een rustig hoek. Daar ging hij rustig zitten en zette een hap in het konijn. Het vlees was erg mals en gaf een warm gevoel. Dit warmt mij erg op na een koude, frisse nacht! .
Laatst aangepast door Runningwind op ma 6 nov 2017 - 11:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 11:16

Bumblekit was nog erg jong en kon nog niet zo goed zien, hij moest het vooral hebben van geluiden en geuren. Hij had geen vader of moeder meer en alleen nog een broertje Flailkit. Toen hij naar de prooistapel kwam gestruikeld voelde hij pas hoe koud het was en hard het waaide, gelukkig koste het geen moeite om de prooistapel te vinden aangezien het goed te ruiken was. Net voordat hij de stapel had bereikt, botste de gestreepte kitten tegen een andere kat aan. Bumblekit keek de kat aan met zijn blauwe-groene oogjes en zei: "Hoi ik ben Bumblekit, wij ben jij en hoor je bij de Thunderclan?"  Hij vroeg dit omdat het lastig was geworden voor de kitten om de clangeuren te identificeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 13:48

Runningwind schrokte de laatste restjes van het konijn op, de overgebleven restjes van het karkas legde hij in de hoek neer. Opeens moest hij opnieuw niezen ¨Moet wel erg vaak niezen, ik ga maar eens langs de medicijnkat van de thunderclan.¨. Hij draaide zich om en liep langs de prooihoop naar 1 van de gangen die naar de hollen leidt van de medicijnkat. Opeens botste een kat tegen hem op, hij draaide zich met een ruk om en zag een kitten met blauwe-groene oogjes naar hem kijken. De kitten vroeg Hoi ik ben Bumblekit, wie ben jij en hoor je bij de Thunderclan?. Runningwind ging toen rustig zitten en zei Ik ben Runningwind, een volwaardige krijger van de Thunderclan. Waar kom jij vandaan? hoor je niet in de kraamkamer te liggen?. Opeens moest hij opnieuw hard niezen.
Laatst aangepast door Runningwind op ma 6 nov 2017 - 11:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 14:15

De kater antwoordde en zei dat hij Runningwind heette en vroeg aan Bumblekit waar hij vandaan kwam en waarom hij niet in de kraamkamer lag. Daarna moest de kater niezen en de kleine kitten kon maar net de spetters ontwijken.
"Ik kom uit de kraamkamer, alleen mijn ouders zijn dood dus ik vind het leuker om bij andere katten te zijn en niet alleen in de kraamkamer te hoeven liggen" antwoordde Bumblekit.

Opnieuw moest de andere kater niezen en de spetters vlogen om de oren van de kleine kitten. "Ben je soms verkouden?" vroeg de kitten aan de krijger.

ps: sorry dat ie wat kort is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 14:47

De kitten zei dat hij uit de kraamkamer kwam en dat ze ouders dood zijn. Daarom vond de kitten het leuker om bij de katten te zijn en niet alleen maar in de kraamkamer. Hij knipperde met ze ogen en dacht er direct aan dat kittens sneller een verkoudheid kunnen oplopen in de kou en soms drastisch kan uitvallen.

¨Je kan beter in de kraamkamer blijven, anders word jij ook verkouden. We hebben gezonde, sterke katten nodig in de Thunderclan. Verder ben ik erg verkouden, daarom was ik net op weg naar het medicijnhol. Ga jij maar snel in je nest kruipen voordat je kou vat.

Hij draaide zich om met een zwaai van ze staart richting de kraamkamer. Hij keek de kitten streng aan en liep toen richting de gang naar het medicijnhol. Onderweg probeerde hij aantal katten te ontwijken om te voorkomen dat hun ook een verkoudheid opliepen. Hij werd steeds vermoeider en ze poten deden erg zeer, bij de 10de stap gingen 1 van ze voetzolen erg bloeden waardoor hij een bloedspoor achterliet.

Aangekomen bij het medicijnhol ging hij rustig zitten en likte ze voetzolen schoon. Hij proefde de sterke smaak van bloed en zand door elkaar. Ze ademhaling ging steeds omhoog en weer omlaag in een ongewoon ritme.
Laatst aangepast door Runningwind op ma 6 nov 2017 - 11:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 15:10

De kater keek de kitten aan met zijn groene ogen en zei dat hij terug moest naar de kraamkamer om geen kou te vatten. Daarna liep de kater door naar het medicijnhol.

Bumblekit snapte wel dat de kater wou dat hij terugging, het was ook best koud, maar hij had een best dikke vacht en was nog niet ziek geweest. Dus in plaats van te luisteren sloop de kitten achter de krijger aan.

Bumblekit zag dat de kater begon te bloeden en snapte ook wel dat dit niet goed was, hij probeerde de grijze kater in te halen, maar de kater was veel groter en het koste de gestreepte kitten veel moeite.
Eenmaal aangekomen bij het medicijnhol haalde hij de kater in en vroeg aardig aan de kater: "Mag ik misschien mee naar binnen? Ik heb altijd al eens willen kijken in het medicijnhol?" Geduldig wachtte de kitten af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 15:40

Runningwind voelde aan ze voetzolen om te kijken of er nog eventuele steentjes tussen zaten, zodat de medicijnkat rustig naar ze poot kon kijken. Hij hoorde opeens geroffel en vallende steentjes, hij draaide zich om en zag Bumblekit naar hem toe lopen en vloekte tegen zich zelf ¨Ongehoorzame kittens ook¨. Toen de kitten bij hem was vroeg de kitten of hij mee mocht kijken in het medicijnhol. Runningwind schudde ze kop en zei Blijf maar bij mij wachten, zodat de medicijnkat ook naar jou kan kijken op eventuele ziektes. Ondertussen mag je onder mijn vacht liggen als je wilt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 15:51

Bumblekit kreeg van Runningwind te horen dat hij mocht blijven, de kater was blijer sinds hij al zeker een maan was geweest. Hij had namelijk niet een heel prettig leven gehad zover, zonder ouders en ook nog eens zo' n lange reis. Het enige voordeel leek nu dat hij een wat oudere vriend had gemaakt, een broertje had en hij mocht nu ook nog kijken in het medicijnhol.

Hij hoorde de kater ook zeggen dat hij wel bij hem onder zijn vacht mocht liggen.
De gestreepte kitten leek dit niet helemaal slim, sinds de kater ziek was, maar zei toch: "Graag." Hij zij dit omdat hij tot nu toe nog niet ziek was geweest en best wel immuun leek en hij was ook al twee keer onder geniest en had nog steeds niets gemerkt. Ook zei de kitten: "Sorry dat ik je gevolgd ben, maar ik wil het medicijnhol graag zien. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest."

De kitten kroop onder de vacht van de oudere kater en wachtte daar tot de medicijnkat kwam voor zijn nieuwe vriend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2490
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 20:53

Leafbare begon langzaam maar zeker in te treden. Het was al langer nat en winderig en alles behalve plezant, maar de koude die zo kenmerkgelijk was van Leafbare sloop in de nachten steeds vaker binnen. Zo ook deze nacht had het de clans gevonden. De Medicine cat den bood genoeg beschutting tegen de wind, maar zodra het kouder werd waren de stenen daar nutteloos voor. Zelfs hun warme mosbedden deden er niets tegen. Uiteindelijk had ze toevlucht gezocht bij haar mentor, waarna ze tegen elkaar aan waren gekropen om iets van de warmte te bewaren. Toen de ochtend intrad was de temperatuur gelukkig al een stuk beter. Routpaw liet haar zieke mentor rustig door slapen terwijl ze stilletjes aan de slag ging en haar taken opnam. Het was nog vrij rustig geweest waardoor ze bezig was gegaan met het ordenen van de kruiden, maar de eerste katten lieten zich al snel zien. De geuren van de verschillende clans werden steeds lastiger te onderscheiden, maar vaag kon ze Thunderclan geur achterhalen. Rousepaw en Mistgaze leken even niet aanwezig te zijn, dus besloot Routpaw haar kruiden te laten liggen en maar een kijkje te nemen. Stilletjes bad ze tot Starclan dat niet ook zij gevleid waren door de dodelijke ziekte die in de lucht hing. De jonge poes glimlachte en stapte te voorschijn. "Goedemorgen, beide" sprak ze vriendelijk, waarna ze de twee inspecteerde; een kitten en een volwassen warrior. Al meteen alarmeerde de geur van bloed haar, maar het leek niet al te ernstig te zijn. "Uhm, kan ik jullie helpen?" Waarschijnlijk wel, anders zouden ze hier niet zijn.


I have loved the stars too fondly

to be fearful of the night.

om nom nom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   za 4 nov 2017 - 21:05

Runningwind lag op dat moment te slapen en voelde de koorts steeds omhoog gaan. Hij hoorde dat meerdere katten het hol betraden en merkte op dat de leerling medicijnkat voor hem stond. Hij werd wakker met vermoeide ogen en ging rechtop zitten. De leerling medicijn kat vroeg waar hij mee kon helpen. Hallo leerling, ik ben hier gekomen omdat ik erg verkouden bent plus mijn poten branden erg door de schure stenen, de kitten volgde mij zonder toestemming van mij. Daarom ben ik bang dat hij ook besmet is geraakt door de verkoudheid wat ik misschien overgebracht heb.

Hij keek de leerling medicijnkat de hele tijd aan, opeens werd hij duizelig van binnen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 10:56

Bumblekit was half in slaap gekukeld en werd wakker van het gesprek tussen de krijger en een andere kat. Toen hij begon op te staan wankelde hij eerst voordat hij rechtop stond, de kitten was nog niet helemaal wakker. Hij hoorde de nieuwe kat die er nog maar net bij was vragen of ze haar hulp nodig hadden en hij hoorde Runningwind antwoorden dat hij verkouden en ziek was.

Bumblekit kwam onder Runningwind vandaan en keek de medicijnkat apprentice aan, maar voordat hij iets kon zeggen begon de oudere krijger te wankelen en leek bijna op de grond te vallen. In de hoop niet geplet te worden sprong de kitten opzij.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2490
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 12:57

Pas nadat ze haar woorden gesproken had viel haar op dat het tweetal in slaap waren gevallen. Ze trok wat verontschuldigend met haar oortjes. Kennelijk hadden ze hier al een tijdje gezeten voordat zij ze had opgemerkt, dan. De Thunderclan warrior kwam overeind en haar viel meteen op dat hij er niet helemaal goed uitzag. "Hallo leerling, ik ben hier gekomen omdat ik erg verkouden bent plus mijn poten branden erg door de schure stenen, de kitten volgde mij zonder toestemming van mij. Daarom ben ik bang dat hij ook besmet is geraakt door de verkoudheid wat ik misschien overgebracht heb." Routpaw nam de woorden in zich op en knikte. "Oh, uhm, oké, ik zal kijken wat ik kan doen," er stond een enigszins nerveuze glimlach op haar gelaat, totdat de warrior opeens begon te wankelen. "Kijk uit!" sprak ze bezorgd. De kitten sprong opzij en Routpaw juist naar voren, in de hoop hem op te vangen. De jonge poes begeleidde hem voorzichtig naar een van de dichstbijzijnde mosnesten. "Heb je nog ergens anders last van? Heb je soms het idee dat je geen gevoel meer hebt in je ledematen? Of moet je soms heel erg hoesten?" ging ze de symptomen van de meest bekende, en verschrikkelijke, ziektes af. Ze drukte haar poot voorzichtig op zijn kop, die voelde warm aan. Hij moest wel koorts hebben. Vervolgens keerde ze zich ook tot de kitten. "En jij, kleine? Is er iets aan de hand met je?" vroeg ze warm en vriendelijk. "Wat zijn jullie namen überhaupt? Uhm, ik ben Routpaw, a-als jullie dat nog niet wisten," de meeste katten wisten haar naam inmiddels wel, maar of jonge kittens dat ook wisten, was de vraag.


I have loved the stars too fondly

to be fearful of the night.

om nom nom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 13:09

Bumblekit, die een beetje geschrokken was, hoorde een stroom van vragen uit de mond van de poes komen. Gelukkig kon hij het een beetje volgen. Ze vroeg aan hem hoe hij heette en of hij zich ziek voelde en ze stelde zichzelf daarna ook voor.

Bumblekit keek de medicijnkat leerling aan en antwoordde: "Ik ben Bumblekit en hoor bij de donderclan. Ik voel me niet echt ziek, maar ik maak me een beetje zorgen om Runningwind en ik wou het medicijnhol zien." Hij zei dit een beetje enthousiast en bezorgd. Nu keek hij bezorgd naar de krijger en vroeg aan de leerling: "Komt het wel goed?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 13:11

Runningwind voelde opeens een misselijke gal die naar buiten wou. Hij hoorde de woorden van de medicijnkat nauwelijks en liet zich rustig begeleiden naar een nest. Hij plofte neer in het nest en hoorde de vraag wat er precies aan de hand was en of ik ledenmaten nog kon voelen. Runningwind zei dat hij gevoel heeft in de ledenmaten maar duizelig werd door de stenen en de verkoudheid die er heerste. Opeens moest hij opnieuw niezen waardoor hij weer ze kop op het nestje neerlegde.

Heeft u medicijnen voor mij tegen de verkoudheid? ik zou graag willen jagen vandaag.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2490
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 19:46

Nadat ze de kater in zijn nest neer had gelegd en gesproken had tot beide kreeg ze een antwoord van de kitten. "Ik ben Bumblekit en hoor bij de donderclan. Ik voel me niet echt ziek, maar ik maak me een beetje zorgen om Runningwind en ik wou het medicijnhol zien." ah, dat was een opluchting. Een zieke warrior was één ding, een zieke kitten iets volledig anders. Volwassen katen waren een stuk beter bestendig tegen dit soort verkoudheden. ze glimlachte breed. "Ah, ik snap het. Kijk dan nu eventjes goed en kom hier daarna niet meer terug tenzij het nodig is, want jij kan ook ziek worden als je te lang bij zieke katten in de buurt bent, oké?" ze wreef vriendelijk met haar poot over het kopje van de kitten, zo de haartjes op zijn kop lichtelijk in de war brengend. "Komt het wel goed?" vroeg Bumblekit bezorgd. Routpaw lachte zachtjes. "Maak je geen zorgen," de poes draaide zich weer tot de zieke warrior en vroeg hem of hij uitval had van zijn ledematen. De kater vertelde haar dat dat niet het geval was, maar dat hij verkouden was en duizelig door de stenen. Vervolgens nieste hij vrij luid en legde zijn kopje op de rand van zijn nest neer. Routpaw veegde de druppels van haar snuit af en hoopte dat ze niet ook besmet zou worden. "Heeft u medicijnen voor mij tegen de verkoudheid? ik zou graag willen jagen vandaag." ze knikte. "Natuurlijk hebben we dat, anders zouden we geen medicine cats zijn," sprak ze geamuseerd waarna ze dieper het hol instapte en wat tussen de kruiden stapeltjes neusde alvorens terug te komen met wat blaadjes tussen haar kaken geklemd. Ze legde het bundeltje voor de kater neer en wees van de een naar de ander. "De wortel van een Zonnehoed helpt tegen verkoudheid, ezelsoor geeft wat kracht. Je moet ze opeten, al zullen ze niet heel erg lekker smaken, ben ik bang. Oh, en met dat wondje op je poot, die zou ik gewoon goed schoonhouden zodat het niet ontsteekt." ze glimlachte verontschuldigend en schoof de twee plantjes naar hem toe. "Maar, uhm, als je ook koorts hebt raad ik aan om even rust te nemen. Op z'n minst om vandaag hier te blijven liggen. Anders besmet je misschien ook nog andere katten,"


I have loved the stars too fondly

to be fearful of the night.

om nom nom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

danny
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 21:58

Runningwind hoorde het gesprek aan tussen Routpaw en Bumblekit. Hij tilde zijn hoofd op en zei tegen Bumblekit: Het komt heus wel goed hoor, heb alleen even rust nodig. Je kan beter naar de medicijnkat luisteren. Routpaw weet wat het beste is voor een kat.. Routpaw kwam toen teruglopen met een bundel blaadjes en legde voor hem neer. Routpaw zei dat de wortel van een zonnehoed helpt tegen de verkoudheid en ezelsoor zou hem kracht geven, verder dat hij ze moet opeten.

Runningwind snoof aan de twee kruiden die routpaw voor hem gebracht had. Hij at de kruiden op en voelde een vage smaak. Maar de krijger wist zelf dat hem alleen sterker zou maken en de verkoudheid wegging, dus daarom at hij het snel op. Dankjewel Routpaw, ik denk dat ik na een korte rust weer goed voelt. Hij ging weer liggen en sloot ze ogen, de verkoudheid in ze lichaam trok rustig weg en de koorts ook
Laatst aangepast door Runningwind op ma 6 nov 2017 - 11:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Cold night   zo 5 nov 2017 - 22:22

Bumblekit was bezorgd en blij tegelijkertijd. Hij was best bezorgd om Runningwind die er elke minuut slechter uit ging zien, maar hij mocht wel even kijken hoe het medicijnhol er vanbinnen uit zag. Toen Routpaw ook nog over zijn kopje wreef en zei dat het wel goed ging komen met Runningwind was zijn bezorgdheid wel weer een beetje gezakt. Langzaam trippelde hij naar het holletje toe.

Bumblekit wou zijn nieuwsgierigheid inhouden, maar het was gewoon te sterk. De gestreepte kitten begon allerlei planten en kruiden aan te wijzen en begon daarover vragen te stellen aan Routpaw. "Wat is dit en dat en dat" piepte de kitten vrolijk en enthousiast.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cold night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: