Hello there 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hello there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Hello there   za 4 nov 2017 - 19:35

Het was een koude winderige dag en Bumblekit verveelde zich een beetje. Gelukkig had hij een dikke vacht en was het in de grot best uit te houden. Sinds ze in dit gebied zaten leefden de clans samen en omdat de gestreepte kitten nog jong was wist ie nog niet echt goed de geuren te onderscheiden.

Terwijl Bumblekit terug kwam lopen van de prooistapel nadat hij iets lekkers had uit gekozen, een veel te groot konijn, dacht hij bij zichzelf: "Ik hoop dat ik vanavond geen nachtmerries heb." De blauwogige kitten had laatste tijd namelijk heel veel nachtmerries en kon bijna niet slapen, hij was zelfs bijna bang om te gaan slapen.

Terwijl hij hier aan dacht ging hij zitten met zijn prooi en begon hij zijn prooi te eten. Terwijl hij na zat te denken voelde hij opeens een harde knal tegen zich aan en hij riep: "Auuuu". Er was een kat over hem gestruikeld.

+Bloompaw


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   do 9 nov 2017 - 20:20

Bloompaw was niet echt aan het opletten. Toch wist ze nog net te voorkomen dat ze tegen de muur van de grot liep. De witte poes zette een stap naar rechts maar had niet gezien dat daar nog een kitten zat, waar ze prompt over struikelde. Met haar blauwe rechteroog had ze een minder groot gezichtsveld, zo leek het. Of misschien was ze gewoon te afgeleid geweest. Zonder een geluid te maken kwam de poes op haar snuitje te recht, haar slanke lichaam over de kitten gedrapeerd. Hij was helemaal verborgen onder haar vacht. Bloompaw krabbelde recht, per ongeluk nog een stamp gevend aan de kitten ook - Starclanverdomme, ze moest beter opletten, maar ze was er gewoon minder bij met haar gedachten vandaag. Ze voelde zich opgesloten in de grot. In het Thunderclan camp hadden ze de sterren nog gezien en toen wist ze tenminste nog dat haar voorouders naar haar keken. Nu zag ze wel sterren als ze buiten was, maar Starclan mocht weten of het dezelfde waren.. Maar nu was ze weer afgeleid. De kattin draaide zich naar de jonge kitten en keek hem verontschuldigend aan met haar tweekleurige ogen. Ze zou sorry zeggen als ze kon, maar dat kon ze niet en dus moest hij het maar doen met haar blik.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   vr 10 nov 2017 - 17:07

Bumblekit, nog wat versuft van het vallen, begon weer een beetje op te staan. Hij keek om zich heen en zag een witte poes met 2 kleuren ogen. "ohhhh" zei Bumblekit in verwondering, hij had zoiets nog nooit gezien. Pas nadat hij het gezegd had beseft hij hoe onbeleefd het geklonken moest hebben. "Sorry" zei de kitten verontschuldigend.

Toen pas nadat hij de leerling had aangestaard, begon hij te beseffen dat de poes niets terug zij. De kitten las verontschuldiging in haar ogen en besefte dat ze zich schuldig voelde over het struikelen over hem. "Geeft niets hoor dat je over me struikelde, gebeurt wel vaker" zei de kitten met een lach. Nu moest hij proberen de naam van de poes te weten te komen, maar hoe?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   di 21 nov 2017 - 18:13


Bloompaw knikte even, een aarzelende glimlach om haar snuitje. Het was altijd zo raar om te spreken - nja, als je het spreken kon noemen; de ander voerde immers gewoon een monoloog - met een kat die ze niet of amper kende. Zo wist ze wel dat deze kitten Bumblekit heette, dat hij misschien een maan of drie, vier, oud was; maar dat was het dan wel. Ze had nog nooit oog in oog met hem gestaan en ze wist ook niet hoeveel weet hij had van haar handicap. Natuurlijk, het was algemeen bekend in de clan; en toch stond ze nog zo vaak voor schut omdat men niet wist hoe te reageren. In ieder geval had ze Jinglepaw, die begreep haar. En Thornface leek het ook te beginnen begrijpen.. Maar Bloompaw was een gesloten kattin en ze vertrouwde hem nog niet genoeg. Hij was nog niet lang genoeg bij hen om er echt bij te horen voor haar. In ieder geval kon ze hem niet kwetsen door dat te zeggen. In dat opzicht was het een voordeel. De slanke witte poes zakte door haar voorpootjes zodat ze de kitten vanop zijn ooghoogte kon aankijken met haar tweekleurige ogen. Haar hoofd was lichtjes naar de zijkant geknikt, alsof ze een vraag wou stellen, al wist ze eigenlijk zelfs niet echt wat ze zou willen vragen. Het was eerder een gebaar van nieuwsgierigheid.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   vr 24 nov 2017 - 23:33

Bumblekit was nog steeds verbaast over hoe het moest zijn zonder je stem. De kitten kon het zich bijna niet voorstellen. Hij zag dat Bloompaw hem schuin aankeek en wist dat ze daarmee een beetje een vragend gezicht probeerde te trekken. Bumblekit's respect voor Bloompaw begon steeds meer te groeien, het moest heel lastig zijn om zo door het leven te gaan.

"Hoe ga ik erachter komen wat je wil vragen?" zei de kitten. Hij wist dat de poes hierop niet echt antwoord kon geven, maar misschien kon ze het op een andere manier duidelijk maken. Ondertussen begon zijn brein een idee te bedenken om het voor Bloompaw gemakkelijker te maken.

*sorry voor de wat kortere post


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   zo 17 dec 2017 - 18:52

Bloompaw haalde haar schouders op. Ze haatte de moeilijke vragen die iedereen haar stelde wanneer ze voor het eerst over haar, hm, handicap hoorden. Of nu ja, meestal hoorden ze het niet en was dat juist het probleem. Ze kon zichzelf niet eens voorstellen; hoe moest ze dan antwoorden op vragen als "hoe voelt het" of "hoe komt het" want wist zij veel. Ze dacht sowieso niet met zoveel woorden als de anderen. Het was in beelden, korte termen, gevoelens, geuren en geluiden. Woorden waren haar sterkste punt, begrijpelijk, niet. Haar tweekleurige ogen keken de kitten nog steeds aan, afwachtend, omdat ze het toch gewend was dat de gesprekspartner - als je het al zo kon noemen - het voortouw nam. Wat ook geen echte verassing was, natuurlijk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   ma 18 dec 2017 - 22:27

Bumblekit snapte een beetje hoe het voelde als niemand je snapt, hij had dit gevoel soms ook als hij een nachtmerrie had gehad of een rare droom, maar hij had het natuurlijk nooit in deze mate gevoeld. Hij keek Bloompaw onderzoekend aan en zag dat de poes een heel doordringende blik had, dat moest ook wel als je niks kunt zeggen, en voelde zich een beetje ongemakkelijk bij deze vriendelijke, maar toch ernstige blik.

Hij besloot te vragen: "Hoe communiceer je normaal met andere katten en waarom zijn je ogen tweekleurig?" Hij besefte dat die laatste vraag nogal dom was, sinds de andere poes al moeite had met uitleggen en dit natuurlijk nooit uitgelegd kreeg. "Oeps, sorry" piepte de kitten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   wo 24 jan 2018 - 20:34

Het was wel te verwachten dat de kitten vragen zou stellen. Dat deden ze allemaal. Het hing haar de voeten uit, maar wat kon je eraan doen? Niet bijzonder veel. Ze kon hén moeilijk vragen om te stoppen met vragen te stellen; daarbij, dat was ook nogal hypocriet. De jonge witte poes haalde gewoon haar schouders op als antwoord. Veel meer kon ze toch niet doen. Ze kon haar mond nog wat halfslachtig open en dicht doen, als een vis op het droge, maar net als een vis op het droge haalde dat toch weinig uit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bumblekit
Member

Sven
51
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   wo 24 jan 2018 - 21:33


Bumblekit keek de poes aan en besefte dat hij misschien wel te impulsief met zijn vragen was geweest. Hij kreeg hier een soort van bevestiging toen de witte poes haar schouders ophaalde. Hij besefte dat ze niet echt zou kunnen communiceren met de poes op deze manier en hij wist niet goed wat hij nu moest doen. "Hoe communiceer je normaal met andere katten?" dacht de kitten hardop, niet dat hij echt een antwoord verwachte, maar hij kon het toch maar gewoon proberen. Hij hoopte dat ze hem misschien toch iets kon duidelijk maken, misschien kon ze wel een soort gebaren taal.

*sorry voor de shitpost XD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Bunny
407
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hello there   za 24 maa 2018 - 13:36

Hoe ze communiceerde? Meestal niet echt. Meestal kreeg ze gewoon ja-nee vragen, of vragen waar ze een antwoord op kon geven door iets aan te wijzen. Het was met haar zus waarmee ze de beste 'gesprekken' had, en vroeger met haar moeder, omdat die tenminste leken te beseffen wat ze zei. Maar nu was haar moeder door en haar zus had net zoals zijzelf tegenwoordig minder tijd met alle trainingen. In een poging te tonen hoe ze communiceerde, omdat tonen toch alles was wat ze kon, deed ze het eens voor: Bloompaw knikte eens, schudde haar kopje en richtte toen haar pootje naar een willekeurige plek in de lucht, de hele tijd de kitten aankijkend met haar tweekleurige ogen om te zien of die het snapte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hello there
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: