Familiar roads. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 07° - 14° C
Samen met de terugkeer van de clans keert ook de warmte terug. Newleaf is de periode van opbouw en nieuw leven. Het is als een teken van Starclan, een zegen van warmte.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Familiar roads.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Clanleader

Freedje
2091
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Familiar roads.   ma 6 nov 2017 - 12:55

Shark’s klauwen jeukten letterlijk terwijl hij naar de verschillende hekken keek die de Twolegs nesten beschermden van de buitenwereld, die de kittypets beschermden van de wilde katten die zich in het woud bevonden. Éen verkeerde beslissing of één verkeerde sprong kon resulteren in hun dood. Het was nooit duidelijk wanneer de Elite young ones hun final assesment deden, dus het was wel veilig om te zeggen dat de kittypets nooit veilig waren buiten hun Twoleg nesten. En ook niet in hun tuinen trouwens. Het gebeurde vaak genoeg dat Shark zijn young ones opdroeg om iets te doen binnen de tuin van de Twolegs om hun moed te testen. Het was alleen best lang geleden dat hij nog eens zo’n opdracht gedaan had, de laatste keer was waarschijnlijk met Shallow geweest. De gedachte aan zijn dochter liet hem een grimas trekken en hem gauw zijn aandacht op iets anders focussen. De gedachte aan Shallow liet hem te veel denken aan Eveningpaw, zijn dochter die was vertrokken met ThunderClan en de andere Clans naar een plek waar hij haar waarschijnlijk nooit meer zou zien. Hoewel het al wel een aantal moons geleden was, spookte ze op sommige momenten nog altijd rond in zijn hoofd, een teken dat hij echt weldegelijk om haar gegeven had. En terwijl zijn frustratie zich opbouwde omdat hij noch zijn broer, noch zijn zus had gevonden, spookte ze weer rond in zijn gedachten alsof ze zijn frustratie nog wat meer aan wilde wakkeren. Wat trouwens een belachelijke gedachte was, want ze had niet eens een idee dat hij aan haar dacht. Waarschijnlijk dacht ze dat hij haar allang vergeten was. Die gedachte deed heel sentimenteel gezegd pijn en algauw richtte de tom zich op iets anders. Naderende pootstappen, bijvoorbeeld. De deputy draaide zich een kwartslag en keek strak naar de kat die hem naderde.


+ Eerste post voor Cosmo
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cosmo
Member

Arrow of Lucy
67
Actief
One of the greatest victories you can gain over someone is to beat him at politeness.

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Familiar roads.   vr 9 feb 2018 - 15:42

Het was amper een paar dagen geleden dat hij voor het laatst zijn Twolegs gezien had. En dat ze hem de tuin uit geschopt hadden. Zijn maag knorde ontzettend hard en ondanks dat Cosmo al een paar vuilnisbakken geplunderd had, bleef zijn maag knorren. De wond op zijn schouder was nog maar amper herstelt en de pijn voelde hij nog steeds toen hij voorzichtig stappen vooruit zette. De kat die de zwarte kater tegen kwam op zijn weg naar zijn schuilplaats, zag er qua gevaarlijkheid ongeveer gelijk aan Claw uit. Misschien was Claw nog wel iets gevaarlijker. De halsband liet Cosmo's vacht trillen, maar hij besloot dat wegvluchten geen optie was. De kater had hem al opgemerkt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Familiar roads.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: