Mousedung world... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Mousedung world...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 

Julia
236
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Mousedung world...   za 11 nov 2017 - 17:05

Kwaad mepte ze tegen een los liggend steentje aan. Haar oren waren wat in haar nek gedraaid terwijl haar snorharen gefrustreerd trilden. Dit was haar houding die ze de laatste tijd bijna altijd had. Nu Glazeheart ziek was en het er nog steeds niet op leek dat de leaders terug naar huis wilden gaan. Daardoor werd haar heimwee alsmaar groter en werd ze steeds kribbiger. Ze werkte hard. Bracht prooi binnen en trainde haar apprentice tot het uiterste, maar ze was niet gelukkig. Haar hele leven stond op zijn kop en ze had nu eenmaal graag de regie in poten. Met die ziekte er ook nog eens bij was dat helemaal ver te zoeken. Daarom irriteerde ze zich aan alles waarvan zij vond dat het in de weg stond of lag, dus moest dat steentje het ook ontgelden. Het stuiterde de afgrond in terwijl ze er vlak voor stil stond. De blik in haar felgele ogen ging over de omgeving.

[First Rousepaw]Mijn oude rotten
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
899
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

267 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Mousedung world...   do 23 nov 2017 - 21:55

Met lange passen droeg de zilvertabby zich over het berglandschap. Ze was opzoek naar een kruid dat nou net weer bij een van de gevaarlijkste plekken moest groeien. Vulture's Drop. Het was een aardig eind lopen vanaf de Clan Cavern en daarbij hopen dat er nog genoeg zou staan. Als er überhaupt nog stond. Het voelde alsof er opnieuw droogte heerste en er een gigantisch tekort aan kruiden was. Zodra Rousepaw door de struiken stapte bij de afgrond ontmoette haar ogen die van een ander. Een bekende, een Thunderclanner, een Warrior. Haar ijsblauwe ogen kruiste met de fel gele ogen van Eveningglow. "Hey Eveningglow," sprak ze op een half zuchtende wijze. Het was niet dat ze het vervelend bedoelde tegenover de kattin. Nee juist niet. Ze was enkel enorm vermoeid door de drukte die al een tijdje aan de gang was. Alles kostte simpelweg enorm veel energie op het moment.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken

Julia
236
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Mousedung world...   zo 10 dec 2017 - 17:00

Ze keek om toen een ThunderClan geur haar zintuigen prikkelde, tenminste wat er nog van de ThunderClan geur over was. Er zat nog wel wat verschil in, maar de geuren van de Clans begonnen best wel op elkaar te lijken. Ze deelden immers dezelfde grot en territorium. Dat irriteerde haar, maar eigenlijk irriteerde alles haar hier. “Rousepaw.” Antwoordde ze niet echt van harte. Rousepaw zat nu eenmaal aan haar beste vriend op het moment. Ze wist dat Rousepaw hem beter wilde maken, maar dan nog was ze jaloers.  Jaloers omdat zij Glaze nu veel minder kon zien en dat niet voor Rousepaw gold.  Ze wilde het liefst tegen hem aan kruipen en uithuilen, al zou ze dat zelfs niet aan haarzelf toegeven. Ze zou willen schreeuwen dat ze hem miste tijdens de patrouilles en dat ze haar vader miste. Dat ze terug wilde naar het gebied waar ze zich wel thuis had gevoeld en dat was niet hier. Niet in die mousedung hoge bergen…Mijn oude rotten
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rousepaw
Med. cat apprentice

Anouk
899
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

267 IC

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Mousedung world...   di 26 dec 2017 - 20:34

“Rousepaw.” Niet een heel uitgebreide begroeting als je het haar vroeg. Maar ja, een begroeting was een begroeting. In een rustig tempo zette ze een aantal stappen in de richting van de kattin. Snel liet ze haar ijsblauwe ogen over het lichaam van de ander glijden, zag er op zich prima uit. "Hoe voel je je?" vroeg Rousepaw zodra ze wat dichterbij stond. Natuurlijk viel het niet alleen aan het uiterlijk van een kat te zien of deze gezond was of niet. Kleine pijntjes waren vaak niet te zien maar konden wel veel betekenen. Vandaar dat het handig was om zo nu en dan aan katten te vragen hoe het met iedereen ging. Op het moment deed ze haast niets anders dan dat.


arouse the fire within
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Mousedung world...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: