Hondentandenmarathon [Event] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Hondentandenmarathon [Event]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Hondentandenmarathon [Event]   za 18 nov 2017 - 12:01


Hondentandenmarathon

[Je kunt meerdere hondentanden verdienen met encounters die soms langskomen. Er komt bij te staan voor wie deze zijn en los die op. Gebeurt dit correct is deze hondentand te verdienen]


Succes!

Het is een mooie dag in Leaf-fall. Een waterig zonnetje schijnt.

Opdrachten:
- Twolegactiviteit bekijken in het park
- Kittypets informeren
- Zwerfkattenactiviteit controleren
- Op de boerderijen kijken

Na de ceremonie wachtte hij tot de katten zich voor hem hadden verzameld. Toen dat was gebeurd deed hij zijn bek weer open.  “Ga.” Was het enige wat hij doodkalm uitsprak. Voordat hij opstond en met zijn staart naar de uitgang van het kamp wees. Het was tijd voor zijn katten om te vertrekken en te doen wat hij hen opgedragen had. Eens zien hoe ze het er vanaf brachten en of hij wat van die hondentanden uit kon gaan delen, want dat zou weer een keer tijd worden.

Clan event!

Let op:
- De opdrachten mogen allemaal in dit topic worden uitgevoerd, er hoeven geen aparte topics voor aangemaakt te worden.
- Gebruik wel duidelijke tags om aan te geven wat jou kat op het moment aan het doen is.
- Zijn jullie met meerdere katten bij elkaar, zet dit dan ook in je tag.
- Encounters worden alleen door Claw of door Shark geplaatst.
- Claw of Shark bepaald ook of de encounter goed is opgelost en er een hondentand aangevraagd kan worden.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Deputy

Nath
1098
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   do 23 nov 2017 - 21:32

Thora had dus goed geluisterd naar de woorden van Claw en meteen een plan gevormd. Op naar het rogue gebied. Haar blik gleed even rond over de andere katten, kijkend of iemand zin had om met haar mee te gaan, al ging ze ergens het liefst in het ééntje. Daaro begon ze ook direct te lopen, nog vlak voor Claw 'Ga' had uitgesproken. Toen haar witte gestalte verdween, niet wetend of iemand haar gevolgd was om met haar samen te werken, zette ze een sprint in.
Het was een prima dag, de zon scheen, het was niet te koud en ze verwachtte dat het wel goed zou uitpakken. Thora had zo haar charmes. Ongehavende witte vacht, schattig sneutje, klein van voormaat en twee felle kijkers. Onder deze mooie waan schuilde echter een felle kattin, een sterke kattin en één met haar bekje op de juiste plaats. Maar Thora had intussen wel ontdekt waar haar kracht lag en ze verwachtte daarom ook dat ze wel zal slagen in het werven van een nieuwe young-one.
Intussen was ze weer overgegaan in een looppas en had ze het Clan gebied achter zich gelaten en streek er nu een open weide voor haar uit. Hier en daar zag je kleine boerderijtjes en schuren in de verte, wetend dat daar zat rogues leefden. Om de aandacht te trekken besloot ze dichterbij die schuren te komen, daar waar het het sterkst naar kat rook en begon ze te jagen. Als katten ergens een hekel aan hadden, was het wanneer vreemdelingen in hun gebied joegen.

TAG: Niemand
Place: Rogue territory, bij een schuurtje
Note: Thora gaat proberen een young-one te werven
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   do 23 nov 2017 - 22:14

De rode poes keek rustig om haar heen, ze keek of ze ergens bij kon aansluiten. En als parasiet van iemand anders kon profiteren, en al snel vielen haar ogen op de witte vacht van Thora. Een klein grijnsje vormde rond haar lippen; perfect. Brat liep rustig achter haar aan, pas toen de witte poes begon te sprintte zette ze ook maar de vaart er in. Om haar wel een beetje bij te houden. Het duurde niet lang voordat ze op een open weide uitkwam, Brat' s ogen gleden rustig het gebied door. Opzoek naar het kleine gestalte van Thora. Die al naar een van de schuren was gelopen en rustig volgde Brat haar. Een koude wind waaide door haar dikke vacht heen. Al was het veder wel een goede dag, aangezien het seizoen. Brat snoof toen ze de poes zag jagen, Brat begreep gelijk wat de poes probeerde te doen. Maar het was niet genoeg, met een luidde stem begon ze te praten 'Dit is zeker wel een goede plek om te jagen voor ons Elite katten!' sprak ze bijna schreeuwend; in de hoop dat ze de aandacht trok van de dichtbij zijnde rouges.
Tag: Thora


Laatst aangepast door Brat op vr 24 nov 2017 - 10:06; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   vr 24 nov 2017 - 9:35
Door de schreeuw jaagt Brat alle muizen in hun hollen. Kwaad sluipt er een grote sphynx achter Thora en Brat aan. Heeft de boerderij kater nu ook een dode muis bij zich?

Tag:
@Thora
@Brat
Pak de prooi van de kater af zonder deze te vermoorden. Zorg er voor dat je erachter komt waar het nestje met kittens van deze kat is.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   vr 24 nov 2017 - 10:16

Hij wist wat hij eerst wilde gaan doen. Dit was zijn eerste opdracht sinds hij member was en hij zou gaan laten zien dat hij die titel waardig was. Hij ging in het park en hun oude kamp kijken. Misschien ook wel om weer eens in de young one’s tower te kunnen klimmen als de twolegs deze niet hadden gesloopt. Hij miste de hoogte in de tower, de bomen bij fourtrees waren ook wel hoog, maar niet zo hoog als de tower. De tower zou ook de perfecte plek zijn om de omgeving te kunnen bekijken zonder dat de twolegs het in de gaten hadden. Dus was dat zijn eerste doel, de tower beklimmen en zo de activiteit in het park te bekijken. Noemde hem nostalgisch, dat interesseerde hem niet. Hij had een goede reden om er te kijken en zo kon hij ook zijn vaders opdracht nog eens goed uitvoeren, handig toch? Dus toen Claw het commando gaf dat ze moesten gaan stond hij op. De tanden klikten zachtjes tegen elkaar aan, waardoor het grijnsje terug kwam om zijn lippen. Aan dat geluid zou hij vanaf nu moeten gaan wennen. Hij draaide zich om en begaf zich in de richting van het park.

Daar aangekomen zakte hij even wat door zijn poten om niet gezien te worden. De blik in zijn tweegekleurde ogen scande de omgeving, maar hij zag nog geen twoleg. Dus kwam hij weer wat overeind en zigzagde van bosje naar bosje naar hun voormalige kamp. Hij stopte even. Het was er echt een zooitje, ze hadden ook alles omver geschopt om het niet meer op een kamp te laten lijken en dat was gelukt. Het was echt een zooitje. Het stak toch even om hun oude kamp zo te zien, maar dit was hun thuis niet meer. Dus klemde hij zijn kaken op elkaar en stapte verder.

Locatie: Voormalig BloodClan kamp
Op weg naar: De young one's tower
Opdracht: Twolegactiviteit bekijken in het park
Tag: NiemandMijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fortuna
Member

713
Afwezig
"Error_"

CAT'S PROFILE
Age: 67 moons ofzo
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   za 25 nov 2017 - 12:25

Nadat Claw aangegeven had wat er te doen stond stond de zwarte kattin op en rekte haar gespierde schouders uit. Nu Shallow aan haar memberschap begon had de oudere member wat minder te doen, niet dat ze niks deed maar ze had nu ineens een gapend gat in haar taken en vrije tijd. Misschien kon ze Claw vragen voor opvulling; weer een nieuwe young one zou haar niet slecht doen. Fortuna liet haar kleurloze kille ogen rond het nieuwe kamp glijden, ze was op zoek naar Shallow, misschien kon ze de –nog- young one wat trucjes leren. Door haar wat oudere leeftijd had ze nou eenmaal meer ervaring en ze wou dat het liefste natuurlijk overbrengen aan de katten die ze trainde. Ze kon enkel de kleinere grijze kattin niet vinden dus besloot ze maar alvast alleen te beginnen misschien dat er later zich niet iemand bij haar aansloot. De member liep richting de oude kamp om de twoleg activiteit daar eens te checken. Toen ze een paar kleine moons daar voor het laatst was was haar geboorteplek een grote zooi. Overal lag troep, waren er twolges en lag alles in de duinen. Het gaf haar van binnen een kwade gevoel. Ze had daar zoveel meegemaakt en nu was het niet meer dan een stortplek voor die kale tweebenen. Geïrriteerd sloeg ze haar nagels in de aarde en liet haar ogen scannend over het gebied heen glijden. Ze had nooit zoveel activiteit gezien hier, wat waren die gekke mensen toch van plan? Fortuna liep veder, haar rode halsband rinkelend van de hondentanden toen ze boven op een container sprong. Haar kleurloze ogen vingen een vacht op, net zo zwart als de hare maar zijn ogen waren van twee verschillende kleuren. Chawl, de zoon van de Leader. Hij had kennelijk het zelfde idee als haar. Fortuna liet zich van de container afglijden en liep met stevige passen naar de jonge kater. “Hallo Chawl” Mauwde ze met haar gebruikelijke kille stem toen ze bij hem in de buurt was. Ze knikte naar de zwarte gloednieuwe member. “Heb je al iets ontdekt?” Ze keek nog eens rond, waarschijnlijk had de kater beetje het zelfde gezien zoals haar: troep en twolegs.


Locatie: Oud BC kamp
Opdracht: Twolegactiviteit bekijken
Tag: Chawl


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   ma 27 nov 2017 - 15:42
Een gevaarlijke grote hond raakt afgeleid door de geur van katten en draait hard met zijn kop aan de  lijn van zijn halsband. De lijn schiet los en de hond kan niet meer tegengehouden worden door zijn baasje waarna het beest met grote sprongen Chawl en Fortuna nadert.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator

Julia
1265
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   di 28 nov 2017 - 12:21

De wind droeg de geur van een Elitemember mee. Hij herkende de geur als die van Fortuna, een kattin waar hij respect voor had. Ze was een goede member en de trainster van Shallow zijn goede vriendin. Hij gaf haar daarom een kort knikje voordat hij haar terug begroette. “Fortuna.” Sprak hij. Hij haalde even zijn schouders op toen ze vroeg of hij al iets had ontdekt. “Er zijn nog steeds veel twolegs hier, maar voor de rest nog niet. Ze zijn in ieder geval niet meer echt met hun spullen aan het slepen, maar het is nog steeds een zooitje. Ik was op weg naar de tower om het hele park te kunnen overzien. Ga je mee?” Hij had pas net zijn zin afgemaakt toen hij harde pootstappen achter zich hoorde. Zijn oren draaiden zich in zijn nek terwijl hij zich razendsnel omdraaide. Hij had een gruwelijke hekel aan honden en er kwam een groot exemplaar hun kant op gestoven. “Crap.” Snoof hij. Terwijl zijn nagels uit hun hulzen kwamen.

Locatie: Voormalig BloodClan kamp
Encounter: Aangevallen door een hond
Opdracht: Twolegactiviteit bekijken in het park
Tag: FortunaMijn oude rottenTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Deputy

Nath
1098
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   wo 6 dec 2017 - 16:17


Thora wilde juist niet al te opvallend zijn. Ze wilde het realistisch houden en niet direct de indruk geven dat ze iemand probeerde te werven. Zodra ze betrapt werd kon ze zich onschuldig voordoen. Dan kon ze zeggen dat ze het niet door gehad had, en vervolgens subtiel over de Bloodclan beginnen, langzaam steeds meer van haar werkelijke ik laten zien tot op het punt dat ze de ander kon overhalen om mee te komen. Ze kon haar charmes in de strijd gooien en haar lievigheid, voor zoals ze er uit zag.
Echter werd er naar haar toe geschreeuwd. Haar oren schoten geïrriteerd naar haar nek en ietwat fel draaide ze haar kop naar achteren om te zien wie het was, al had ze het al aan de stem kunnen horen. Brat, een member met vele hondentanden, een member die gerespecteerd werd. Dit was echter niet haar plan geweest. "Dat is het zeker," grauwde ze terug, nu maar in het spel mee gaand, omdat ruziën dus echt niet ging helpen om een nieuw lid te werven.
En toen zag ze de sluipende kater, die ook nog eens kwaad leek te zijn. Een kater met een vreemd uiterlijk. De wind waaide niet gunstig, waardoor Thora de geur niet direct had kunnen opmerken. "Ah, gezelschap," merkte Thora dus nuchter op en stapte nu dichter naar Brat en dus de kater toe. Terwijl Thora dichterbij kwam merkte ze ook de geur van kittens op. Er was een nestje in de buurt en die muis zag er goed gevoed uit, die mee nemen zouden Claw en Shark ook wel tevreden maken, daarom wisselde Thora dus een blik met Brat.

TAG: Brat (npc Sphynx kater)
ENCOUNTER: Sphynx kater met muis en een nestje kittens in de buurt
QUEST: Pak de muis van de kater af en verjaag deze, vind het nestje kittens
LOCATION: Rogue territory, farm.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member

Sans
3672
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   ma 11 dec 2017 - 16:28

Brat wist door zo hard te schreeuwen dat ze Thora's plan verpeste, maar dat boeide haar niet. Ze wilde aandacht trekken, hoe maakte niet uit. En dat werkte want al snel kwam er een...naakte kater aangelopen. Die niet erg blij leek, maar dat was niet het enige wat opviel bij de rouge. Hij had wat vreten bij zich sure... maar die geur. Oh die kende ze maar al te goed. Deze lelijkerd heeft kittens, dat was zeker. Hoe hij het voor elkaar kreeg wist ze echter niet. Want hij was zeker niet moeder's mooiste. Brat keek naar Thora die iets opmerkte en dichter naar hun toe liep. En haar een blik met haar deelde. De grote rode kat grinnikte; dit ging tot nu toe perfect. Brat schraapte haar keel; en besloot het woord te doen. 'Oke we kunnen dit twee manieren doen; Je geeft ons je prooi en vertelt waar je je mormels hebt verstopt' Sprak ze met een nuchtere maar dreigende ondertoon. 'Of' Haar nagels schoten uit hun hulzen en ze deed een stap dichter bij de rouge; en keek hem vervolgens doordringend aan. 'We breken je nek, dan nemen we je prooi en vermoorden je kittens' Brat keek naar Thora; en greens. Blufte ze? Misschien maar dat zou de kater niet weten, after all het was twee tegen een. Dus het zou wijs zijn-voor hem in ieder geval. En het zou geen slecht idee zijn om die kittens te ontvoeren en mee nemen naar de Elite toch? .
Tag: npc Sphynx kater / Thora
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   za 23 dec 2017 - 9:28
De boerderijkat laat de prooi vallen, maar zijn ogen fonkelen beschermend. Hij is niet van plan om te vertellen waar zijn kittens zijn.  

Tag:
@Thora
@Brat
Pak de prooi van de kater af zonder deze te vermoorden. Zorg er voor dat je erachter komt waar het nestje met kittens van deze kat is.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Deputy

Nath
1098
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Hondentandenmarathon [Event]   ma 22 jan 2018 - 21:18

Het was Brat die begon te spreken tegen de naakte kater. Thora stond haar bij door een dreigende houding aan te nemen en haar ogen voor geen moment van de naakte kater af te laten dwalen. Toen Brat bij de tweede 'of' was gekomen ontblootte Thora haar tanden en liet Brat uitspreken. De woorden van Brat zorgde er voor dat haar ogen een boosaardige glans en bleven recht op de naakte kater gericht. Misschien blufte Brat en ze grijnsde kort naar Brat toen deze haar aankeek om vervolgens haar blik weer strak op de naakte kater te richten. Eens zien wat voor keuze hij zou maken. "Dus je kiest er voor om je nek te breken?" Sneerde Thora toen de kater duidelijk had gemaakt dat hij niet ging vertellen waar de kittens waren, ook al had de kater zijn prooi wel laten vallen. Thora schoot naar voren en greep de prooi die de kater had laten vallen. Dit ging natuurlijk niet zonder dat de kater ging proberen deze terug te pakken. De kater hapte naar haar poten en Thora haalde uit naar de kop van de kater om vervolgens de prooi op zij te gooien. De kater wilde er achteraan gaan, wat een verkeerde keuze was, want Thora sprong op de rug van de kater en haalde hard uit over zijn naakte schouders, waardoor het niet moeilijk was om hem te vermoorden. De kater liet zich op zijn rug draaien en schopte zo Thora van hem af. In de tussentijd had Brat de prooi kunnen pakken. Thora viel niet nog een keer aan, maar wachtte af op wat voor keuze de kater zou maken. Wel had Thora nu een wond aan haar zij en krassen over haar voorpoot waar de kater haar had geprobeerd te bijten. Een teken van pijn hebben liet ze echter niet blijken.

TAG: Brat (npc Sphynx kater)
ENCOUNTER: Sphynx kater met muis en een nestje kittens in de buurt
QUEST: Pak de muis van de kater af en verjaag deze, vind het nestje kittens
LOCATION: Rogue territory, farm.
WOUNDS: Sphynx: schouder wond, kras over wang.
Thora: Wond bij haar zij en krassen over haar rechter voorpoot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hondentandenmarathon [Event]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: