Beckoning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15° - 05° C
Hoog in de bergen is het gure winterweer nog harder aanwezig en iedereen die niet gebouwd is op het exteem koude weer gaat een zware tijd tegemoet. Het is enkel te hopen dat er genoeg voorbereidingen zijn gemaakt om te overleven.
WHAT'S HAPPENING
Storyline
In-Game Storyline
A Path unwalked
"She stood in the storm, and when the wind did not blow her way, she adjusted her sails."
Meer informatie klik hier
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Mod
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Beckoning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Hellhound
Member

It's a nouk
4678
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 46 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Beckoning   vr 24 nov 2017 - 20:46

De eerste zonnestralen vielen tussen de bomen door. Een straal, gescheiden door twee grote bomen, streek over de rosse vacht van de kater. Zijn buik ging langzaam op en neer, zoals je alleen bij slapende katten zag. De straal kwam langzaam maar zeker dichterbij zijn kop, dan zou het van een warm licht naar een iets te felle wekker gaan. Precies dat gebeurde ook. Hellhound knipperde tegen het licht zodra hij zijn ogen probeerde te openen. Hij wendde zijn blik af en keek daardoor het kamp in. De meeste katten waren al vertrokken, het was inmiddels al wel even ochtend. De eerste kwamen met wat prooi terug van hun jacht. Misschien dat hij ook nog zou gaan jagen, waarschijnlijk wel eigenlijk. Zijn Young Ones hadden vandaag een dag vrij, hij wilde nog wat aan hun trainingen plannen. Waarschijnlijk zou dat niet overdag gebeuren maar de nacht vooraf dus had die vrije dag uiteindelijk toch weinig zin. Langzaam kwam de grote rosse kater overeind en schudde wat stof uit zijn vacht zodra hij eenmaal op vier poten stond. Een luide geeuw verliet zijn bek. Eerst eens kijken of er nog wat te doen was in het kamp zelf.

[Eerste post voor Chawl]Hell's hounds:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Chawl
Moderator

Julia
725
Actief
Life is a struggle. Life will through curveballs at you, it will humble you, it will attempt to break you down. And just when you think things are starting to look up, life will smack you back down with ruthless indifference


CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beckoning   zo 10 dec 2017 - 15:33

Hij zat in één van de vier bomen die midden in hun kamp stonden. Hij had zijn nest aan de rand van het kamp zoals alle members met minder dan vijf hondentanden, maar als het even kon sliep hij in de boom. Het voelde voor hem gewoon veiliger. Hij werd er rusteloos van als hij op de grond moest slapen, dat was niets voor hem. Toch deed hij het soms om de andere tevreden te stellen. Over hem gepraat werd er wel, maar het moest niet te veel opvallen. Hij bleef liever wat op de achtergrond. Hoe minder goed er op hem werd gelet, hoe meer vrijheid hij had. De blik in zijn tweegekleurde ogen ging naar Hellhound. De oudere kater stond op en keek rond. Dus kwam Chawl lenig overeind en liet zich uit de boom vallen. Om netjes in het gras ervoor te landen. “Hellhound.” Sprak hij terwijl hij naar de andere member toe stapte. De laatste keer dat ze elkaar hadden gesproken was hij nog een Young one geweest en hadden ze patrouille gelopen in het voormalig ShadowClangebied. Dit keer was de situatie anders, maar zijn respect voor de oudere member niet minder groot.Mijn oude rottenTerug naar boven Go down
Profiel bekijken
Hellhound
Member

It's a nouk
4678
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 46 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Beckoning   wo 27 dec 2017 - 14:22


Een zwart figuur kwam uit een boom naar beneden. Aan de manier waarop het landde was te zien dat het een kat betrof. De twee verschillende gekleurde ogen gaven aan wie zijn kant op kwam. Dit was Chawl. “Hellhound.” Ondanks dat de kater sinds kort een Member was, gedroeg hij zich niet extreem veel minder respectvol dan toen hij nog Young One was. Dat was iets dat de rosse kater wel kon apprecieren. Er waren zo van die Young Ones die het helemaal hoog in hun kop kregen zodra ze Member werden, daar moest hij niets van hebben. "Goedemorgen Chawl, nog plannen vandaag?", groette Hellhound met een vraag er achter aan. De zwarte kat was waarschijnlijk voor een reden naar hem toe gekomen dus dan kon hij op zijn minst wel een gesprekje beginnen.Hell's hounds:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Beckoning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: