We're searchlights, we can see in the dark. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We're searchlights, we can see in the dark.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: We're searchlights, we can see in the dark.   ma 27 nov 2017 - 16:26

En zachte zucht verliet zijn lippen terwijl hij naar de twee vissen keek die hij vandaag in the Rapids had gevangen. Voor een uurtje had hij zichzelf weer vrij gevoeld. Voor een uurtje was de pijn die steeds zo aanwezig was in zijn borst gedrongen naar de achtergrond. Voor een uurtje werd hij er weer aan herinnerd hoe fijn het was om geboren te zijn in RiverClan en niet in één van de andere Clans. Voor een uurtje kon hij zich de smaak van verse vis op zijn tong weer herinneren en zich amuseren met het feit dat hij straks waarschijnlijk twee uur ging bezig zijn om de vis zo los te peuteren dat er zeker geen graatjes achter zouden blijven en hij de RiverClankittens over kon halen om het eens een keertje te proeven. Voor een kleine seconde keek hij weer uit naar dat moment dat hij een nieuwe kitten de smaak van vis had leren proeven en deze helemaal verzot zou zijn op vis. En toen kwam de harde realiteit weer terug in zijn gedachten: zijn broer was er nooit meer om deze momenten met hem te delen. Hoewel ze dikwijls ruzie hadden gehad, het was altijd duidelijk geweest dat zijn broer het kon appreciëren als Butterpact een goede vangst had gemaakt en Butterpact was altijd heel enthousiast geweest als zijn broer terugkwam met een grote prooi die hij alleen gevangen had. Hij was een luie warrior en een luie apprentice geweest, maar als hij zijn best deed, kon hij je verbazen met zijn kunsten. Het kwam weer terug als een mokerslag aan dat hij dit soort momenten niet meer met zijn broer kon delen, al had hij nu al een paar moons de tijd gehad om te wennen aan dat idee. Zijn goede humeur was direct verdwenen en hij keek niet bepaald enthousiast naar de vis waar hij net nog zo blij mee was geweest om het gevangen te hebben. Zijn aandacht werd getrokken door pootstappen die in de grot weerklonken en eigenlijk wilde hij zich al omdraaien zodat hij zich niet bezig hoefde te houden met eventuele nieuwsgierige kittens die naar zijn vangst kwamen kijken, maar toch bleef hij staan.


+ Eerste post voor Brokenstep
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're searchlights, we can see in the dark.   za 9 dec 2017 - 16:08

Brokenstep dwaalde wat verveeld door de grot waar de Clans nog steeds verbleven. Al het meer hinkend op drie poten dan lopen. Ze zuchtte even. Dat was namelijk de reden dat ze nooit Warrior zou kunnen worden. Na alweer vier Moons voelde de jonge kattin zich nog steeds niet op haar plek als Elder. Ze was tenslotte nog maar tien Moons oud. Eigenlijk zou ze nog volop bezig moeten zijn met haar trainingen, maar dat ging niet. Met haar gedachten ergens anders duurde het eventjes voordat ze de kat voor haar opmerkte. Ze stopte terwijl haar blauwe ogen nieuwsgierig de kat in zich opnamen. Een grijze kater, Warrior van RiverClan. "Goedendag," begroette ze de kat maar.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Freedje
485
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're searchlights, we can see in the dark.   di 26 dec 2017 - 22:47

Zijn oortje trok enkel om zijn verbazing aan te tonen toen een ThunderClanapprentice opeens vlak in de buurt stond. Haar blauwe ogen namen hem nieuwsgierig in zich op, maar dat was niet wat hem boeide. Nee, het was de manier waarop ze door de grot hinkte en de tijd nam om stil te staan zodat ze hem kon begroeten wat zijn aandacht trok. Zijn gedachten gingen automatisch naar Ravenfall. De manier waarop ze liep, toonde aan dat ze waarschijnlijk niet meer dan een elder ging worden. En hoewel ze van een andere Clan was, kon Butterpact niet anders dan haar moed bewonderen. Hoe ze door de grot hinkte alsof het niets was en aan de andere katten probeerde bewijzen dat het verlies van één poot nog niet wilde zeggen dat ze niets meer kon. Helaas zou ze door StarClan nooit meer als warrior erkend worden. Zo wreed waren ze wel. Soms wilde Butterpact zijn ogen sluiten, wakker worden in StarClan en boos naar ze roepen omdat ze zo wreed waren. Nee, hij had altijd al een hekel gehad aan de andere Clans en had geen moeite gedaan om een poging tot het treiteren van anderen aan zich voorbij te laten gaan, maar iemand die vervroegd elder was geworden, had hij altijd al als sterk gezien. En dat gevoel werd versterkt door het eigen verlies dat hij meemaakte, ook al waren dat twee totaal verschillende dingen. “Hallo,” sprak hij zachtjes en hij keerde zijn lichaam volledig naar haar toe, misschien onbewust ook een beetje om aan te tonen dat hij haar niet anders ging behandelen omdat ze maar op drie poten liep dan in plaats van op vier. Ze zou nu waarschijnlijk nog drie of vier moons training moeten hebben voordat ze een volleerde warrior zou worden. Dat was tenminste toch zo geweest als StarClan haar wat meer gegund had. “Hoe komt het?” Hij knikte naar haar poot. “Heb je een ongeluk gehad of…?” Er was geen tijd voor tactvolle vragen. En daar had hij ook helemaal geen zin in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Selena
81
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We're searchlights, we can see in the dark.   wo 3 jan 2018 - 16:32


"Hallo," sprak de RiverClan kater en draaide zich om naar haar. “Hoe komt het?” Vroeg hij knikkende naar haar poot. De jonge kattin keek even op van de directe vraag. “Heb je een ongeluk gehad of…?” Vroeg hij nog. Broken schudde stil haar kop. Ze hield er niet zo van dat de ander gelijk daar over moest beginnen. "Nee," andwoorde ze toch maar zachtjes. "Had ik al als kitten," vertelde ze rustig. "Is altijd al zo geweest," sprak ze verder. Erg blij klonk de kattin niet. Haar beperking en haar Rank als Elder was iets wat haar nog erg dwars zat. Haar blauwe ogen waren nog steeds op de grijze Warrior gericht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're searchlights, we can see in the dark.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: