feeding the fish [&Shark] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 feeding the fish [&Shark]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyber
Member

lau benenkauwer
3301
Afwezig
You are closer to heaven than i'll ever be.

CAT'S PROFILE
Age: ||7 long years||
Gender: Tomcat ♂
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: feeding the fish [&Shark]   ma 27 nov 2017 - 18:48

Er vielen nog een paar regendruppels vanuit de lucht, eindigend in de zoveelste plas die de grond leek te vullen. Wat een muizen weer.. Als er iets is waar Cyber niet tegen kan dan is het zo'n miezer weer. Grijze wolken, vochtige lucht, irritant koud windje. Alles was grijzig tot lichtblauwig van kleur en je kreeg daar dan ook echt zo'n vervelend humeur van. Brommend liep de stevige kater dan ook doorheen het kamp. Hij had net het achterste van een oude rat opgesmikkeld, die hij had weten te vangen na een vermoeiende jacht doorheen de plassen die zijn poten doorweekten.

De rat had echter zijn maag nog lang niet gestild, maar de zin ontbrak hem gewoon totaal om meer moeite te moeten doen vandaag. Cyber was al blij op zijn minst een klein hapje te kunnen hebben eten op een dag zoals deze.

Zuchtend bleef de kater staan, een dikke natte druppel lande op zijn kop. Cyber sloeg zijn oren geirriteerd neer, zijn vacht dik. De dag mocht maar snel over zijn voor hem, zodat hij weer een droog plekje kon gaan opzoeken ergens, die er niet eens meer zijn door dit muizen weer, om de nacht te kunnen doorbrengen.

[Shark]


23/10/2015 - 1096 rpg posts
Read my backstory: http://www.warriorcatsnl.com/t17759-cyber-wolf-of-territory
other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member

Freedje
2272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: feeding the fish [&Shark]   za 9 dec 2017 - 20:00

Het leek wel alsof zijn blik killer en norser werd naarmate hij ouder werd. Shark wilde het niet toegeven, maar hij was niet meer die jonge tom die zich bij de Elite had gevoegd een flink aantal moons geleden. Er waren een hoop moons verstreken sinds hij benoemd was geweest als deputy van de Elite en hoewel je het niet bepaald aan hem zag, werd hij weldegelijk ouder. De meeste toms hadden op deze leeftijd een vaste partner en een vaste nest kittens waar ze op konden rekenen, maar Shark had geen van dat gevonden. Ja, hij had nesten kittens, maar die woonden allemaal niet bij hem. Hij beschouwde Rascal en Shallow nauwelijks als zijn eigen bloed en de enige die hij als zijn eigen bloed beschouwde, was met de noorderzon vertrokken naar wist hij veel waar. Maar goed, hij wilde niet zo’n oude verbitterde zak worden die nergens anders om gaf dan om zichzelf, dus had hij dat verdriet al snel van zich af weten te zetten. Aan de buitenkant dan, want aan de binnenkant bleef het verdriet nog even hard woeden als een paar moons geleden toen Eveningpaw’s geur opeens verdwenen was en hij alleen maar kon vertrouwen op herinneringen die bewezen dat ze elkaar weldegelijk ontmoet hadden. Als hij geen deputy van de Elite was geweest, was hij waarschijnlijk achter zijn dochter aangegaan om haar op te zoeken. En ja, zo wanhopig zou hij zijn geweest. Maar hij had plichten en members, young ones en kittens die zijn aandacht nodig hadden. Hij had Claw die hem nodig had en dat was het enige wat er op dit moment voor zorgde dat hij met zijn beide poten op de grond bleef staan en niet als een dolle achter zijn dochter aan ging rennen zoals Claw had gedaan toen Chawl ontvoerd was geweest door Twolegs. Maar Chawl was een deel van de Elite geweest en Eveningpaw… tja, waar behoorde Eveningpaw’s hart eigenlijk? Soms vroeg hij zich af of ze nog wel aan hem dacht. Hij slikte zijn verdriet weg en draaide zijn kop toen hij pootstappen hoorde. Enkel zijn oortje bewoog verrast toen hij ontdekte wie dat daar stond. Hij kon zich niet veel meer van de tom herinneren, alleen dat ze een hoop gezeik hadden gehad omdat Shark toen in de tijd zichzelf nog bezighield met rogues uitdagen. Hij was benieuwd of Cyber in de tussentijd een andere mening over hem had gevormd nu hij zijn twaalf hondentanden had en de op één na hoogste rank binnen de Elite had gehaald. En dus zei hij niets en wachtte hij af totdat de tom zou spreken. Als hij al zou spreken.


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
feeding the fish [&Shark]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: