WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past" 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   di 28 nov 2017 - 19:02
Oceanbreeze


Het was al weer zes Moons geleden dat Bronzemask, haar trouwe Deputy kittens had gekregen. Deze kittens waren klaar om nu Apprentice te worden, of in ieder geval Underkit dan. Het rode katertje was flink gegroeid in de Cavern en zou vast niet kunnen wachtten totdat hij een sterke Warrior was, als Oceanbreeze het stereo type kitten voor zich had. De meesten hielden van de nieuwe uitdaging en het feit dat ze zich verder van de Cavern mochten vergaren. Ook haar kittens, haar jongste nestje naderde de leeftijd van Apprentice al snel. De tijd vervloog, bijna letterlijk. Voordat ze het zouden weten, zouden ze waarschijnlijk al weer onderweg zijn, verder trekken. Het was af en toe lastig de hoop en moed er in te houden, ook al waren ze allemaal getrainde Warriors, geen Kittypets; het betekende niet dat het makkelijk was hun hoofd boven water te houden na alles wat er gebeurd was. Zijzelf was nogal ongerust geworden met het feit dat ze een vos op The Highlands had moeten verjagen en daarmee een jonge Tribe To-be had moeten redden. Hoewel het een jonge vos was geweest, was ze des te meer op haar hoede. Immers joegen de meeste Windclanners daar, gezien het feit dat het deel van het territorium het meest leek op wat ze van oudsher gewend waren. Ze schudde bezorgd haar kop en wierp een blik op de genezen wond op haar flank. Het was goed genezen, zonder al te veel problematiek. Echter herinnerde ze zich wel dat ze voor hetzelfde geld wel ernstig gewond had kunnen raken. Ze stond er niet echt bekend om, om een fenomenale vechter te zijn. Al was ze onder Evergreen's toen Everstar's training echt wel beter geworden daarin. Ze werd geacht om de Clan te leiden, ook in gevechten, misschien al helemaal in gevechten en daardoor zette ze er altijd weer een tandje bij.

Na de laatste Ceremonie had ze vast geen vrienden gemaakt met Leopardpaw, de dochter van Crowfur die had verklaard een buiten Clanse relatie te hebben onderhouden, waaruit Leopardpaw was voortgekomen. Aangezien dit geheim was gehouden, had ze moeten ingrijpen. Echter hadden beide Crowcall en Leopardpaw het duidelijk een slechte keuze gevonden. Natuurlijk wisten beide katten niet hoe het was om aan het hoofd van een Clan te staan, terwijl er spanningen heerste en er behoorlijk onzekere tijden waren. Zonder de negen levens en de goedkeuring van Starclan die daarbij kwam. Al helemaal niet nadat ze net een kitten was verloren, doodgeboren. Natuurlijk was ze haar twee dode kittens nog lang niet vergeten. Het toonde kracht dat ze voor haar Clan stond en nu ook had besloten zelf een Apprentice onder haar hoede te nemen. Nadat ze de situatie van Crowfur en Leopardpaw op een andere manier onder de aandacht had gebracht. "Alle Windclanners oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!" Klonk de krachtige mauw van de jonge Leader zodra ze zich iets verder weg van de Cavern, maar nog steeds dichtbij genoeg om gehoord te worden, had neer gezet. Haar blauwe ogen gleden langs de massa katten die zich bij haar verzamelden. "Het is al weer tijd om een Ceremonie te houden." Mauwde ze terwijl ze met haar blik zocht naar de kittens van Bronzemask en haar Deputy zelf. Zodra ze die gevonden had, knikte ze hen even vriendelijk toe voordat ze verder sprak. "Ten eerste wil ik starten met het intrekken van Crowfur's straf. Hij heeft hard gewerkt en verdiend het om zijn taken als Mentor van Mistpaw weer op te pakken. Daarnaast heb ik gesproken met Crowcall en Leopardpaw. Dit aangezien Halfclanners vaak gezien worden als zonde. Hierbij wil ik iedereen er op attenderen dat de kittens er weinig aan kunnen doen wie hun ouders zijn en wij als Clan het verplicht zijn ze met warme poten te ontvangen. Onthoudt dit goed, zolang ze er voor kiezen trouw te blijven aan onze Clan, zullen ze door ons beschermd worden." Haar stem had een wat strengere toon aangenomen, natuurlijk wist ze dat niet elke kat het zo had op Halfclanners, maar onder haar leiding zouden ze niet weg gepest worden. Maar geaccepteerd worden voor wat ze waren, Warriors van Windclan.

"Dan roep ik nu graag een kitten naar voren." Mauwde ze rustig, haar stem kalm maar duidelijk. "Underkit heeft de leeftijd van zes Moons bereikt en hierbij oud genoeg om getraind te worden." Verklaarde ze terwijl haar blauwe blik de groene van de jonge kater opzochten. "Ik zal jouw training op mij nemen." Mauwde ze rustig. Hierna stapte ze naar voren toe om haar neus tegen die van de kitten aan te drukken. Daarna sloeg ze haar staart een keer heen en weer voordat ze haar blik op de lucht wierp. Denkende aan Starclan, er was een kat die oud genoeg was, en zich voldoende bewezen had om tot Warrior benoemd te worden."Venompaw, stap naar voren." Mauwde ze met een zachte, warme stem terwijl ze hem met enige trots aan keek. Weer een Warrior erbij, weer een kat die de Clan kon helpen. Mits hij natuurlijk de juiste keuzes maakte, maar ze zou nog niet te veel druk op hem leggen. Niet alle katten waren wat ze leken. "Dan vraag ik, Oceanbreeze de Leader van Windclan, nu mijn voorgangers op deze Apprentice neer te kijken." Verklaarde ze, waarna de grijzige kattin even stil hield, een korte stilte liet vallen en diep inademde. "Hij heeft hard gewerkt en veel geleerd. Met de kennis van onze tradities en de Warrior Code, beloofd hij een goede Warrior te worden. Venompaw, beloof je, je aan de Warrior Code te houden, zelfs als dit je leven kost?" Mauwde ze de vertrouwde woorden die al generaties lang werden uitgesproken over de jonge katten. Woorden die zijzelf nog herinnerde van haar eigen Ceremonie. Ze had nooit kunnen bedenken dat ze hier zou staan, toch stond ze hier, met een trots geheven hoofd en een zachte warme blik in haar ogen. "Dan zal ik je met de wil van Starclan je een nieuwe naam geven. Vanaf dit moment zal je bekend staan als Venomthorn. Starclan eert je moed." Mauwde ze waarna ze geduldig wachtte totdat de andere Clangenoten klaar waren met zijn naam te roepen. Zoals het hoorde zou de kater s'nachts in zijn eentje de wacht houden. Zonder te spreken, gefocust op zijn eigen gedachten en de kennis dat hij vanaf die dag Warrior van Windclan was. Hij zou nieuwe verantwoordelijkheden krijgen. Iets dat hij vanzelf zou ervaren. "Hierbij is de Ceremonie afgesloten. Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie mij in de Cavern vinden." Mauwde ze waarna ze de katten toe knikte en op zoek ging naar haar nieuwe Apprentice, Underpaw.

lijstje:
 

Sean ♥Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Underpaw'
Member

Queen M
109
Actief
"I am SHOOKETH"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   wo 29 nov 2017 - 13:27

Let's pretend that didn't happen
okay?pandone

with you  
TAG HERE
WORDS HERE
NOTES! keep em short or they may cut offDe oranje gekleurde tom was zich aan het wassen ergens rustig in de clan cavern. Heel rustig terwijl zijn gedachthens in de wolken dommelde. Iets was hij soms last van had, het leek alsof de tom af en toe helemaal opgeslokt werd in zijn eigen hoofd. Hij dacht bijvoorbeeld nu aan Owlkit, zijn vriend, hij had hem geholpen toen hij ziek geworden was drie moons geleden maar hij was er gelukkig helemaal bovenop gekomen. Ook had hij nadat hij eindelijk weer tot gezond verklaard was een groeispurt gehad. Underkit was nooit enorm groot geweest maar sinds de laatste weken was zijn lichaam gegroeid in een grote homp spier. Zijn kop was breed geworden en zijn schouders gespierd. Zelfs Owlkit die altijd groter dan hem was geweest leek nu klein in vergelijken met hem. Underkit glimlachte onbewust, ja Owlkit was echt zijn beste maatje geworden. Nadat de tom klaar was met het wassen van zijn dikke vacht rode vacht stond hij op. Hij was van plan om even langs zijn moeder te gaan, Bronzemask ze was erg druk met haar taken en hij wou vragen als hij haar ergens mee kon helpen maar toen ving zijn blik een beweging op. De beweging kwam van Oceanstar die zichzelf was afzonderde van de andere katten en binnen een paar tellen klonk haar zachte stem die een ceremonie bijeenriep. Aandachtig richtte de kitten zijn mintgroene ogen op grijs gekleurde de leader en stapte richting de clanceremonie voor hij zichzelf daarna aansloot bij zijn clangenoten die om Oceanstar zaten. "Het is al weer tijd om een Ceremonie te houden." Klonk haar stem. Underkit wiebelde nieuwsgierig met zijn oren. Ten eerste wil ik starten met het intrekken van Crowfur's straf. Hij heeft hard gewerkt en verdiend het om zijn taken als Mentor van Mistpaw weer op te pakken. Daarnaast heb ik gesproken met Crowcall en Leopardpaw. Dit aangezien Halfclanners vaak gezien worden als zonde. Hierbij wil ik iedereen er op attenderen dat de kittens er weinig aan kunnen doen wie hun ouders zijn en wij als Clan het verplicht zijn ze met warme poten te ontvangen. Onthoudt dit goed, zolang ze er voor kiezen trouw te blijven aan onze Clan, zullen ze door ons beschermd worden." Nadat de woorden zijn oren bereikt hadden liet hij kort zijn ogen op Crowcall en Leopardpaw vallen, hij zag zijn clangenoot niet als een verander maar wat hij gedaan had kon natuurlijk niet. Het was tegen de regels van de warrior code toch vond hij ondanks wat Oceanstar zei dat dit misschien beter geheim kon blijven. Er waren genoeg clamgenoten die niet zo makkelijk dachten zoals hem, sommige katten dachten namelijk dat je enkel loyaal kon zijn als je zuiver bloed had iets wat Underkit gek vond. Loyaliteit werd toch bewezen? Tenminste dat was wat hij geleerd had van zijn moeder. "Dan roep ik nu graag een kitten naar voren." Underkit spitste zijn oren. "Underkit heeft de leeftijd van zes Moons bereikt en hierbij oud genoeg om getraind te worden." Oceanstar zocht met haar blauwe ogen zijn mintgroene. Zijn glommen van blijheid. Eindelijk werd haar apprentice! "Ik zal jouw training op mij nemen." Wauw! Meende ze dat echt!? Ging de Leader van Windclan hem serieus trainen? Geweldig! De kitten stond op, zijn ogen glinsterend terwijl hij trots zijn borst naar voren stak voor hij naar de Leadster toe stapte en zijn neus tegen de hare aandrukte om daarna zich weer aan te sluiten bij de andere katten die hem feliciteerde. Zijn glimlach kon niet breder worden. Het gig hem dan ook een beetje dat een andere apprentice vandaag tot warrior benoemd werd. Venompaw stond nu bekend als Venomthorn, net als iedereen juichte hij mee. "Hierbij is de Ceremonie afgesloten. Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie mij in de Cavern vinden." Underkit- nee Underpaw zoals hij nu heette keek hoe de andere katten weg begonnen te lopen voor dat hij zichzelf een weg baande naar zijn mentor. Een glimlach op zijn lippen gekruld. De tom kon niet wachten om te beginnen! ”Oceanstar” Mauwde hij en boog zijn brede kop respectvol. Ze was dan nu wel zijn mentor ze bleef nog altijd de Leadster van Windclan.

Tag: Oceanstar(breeze)


thanks tay ❤️


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   do 30 nov 2017 - 7:29


"Alle Windclanners oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, verzamelen!"

De bruine kitten had eerlijk gezegd hier niet op gewacht. Hij was wel bewust dat zijn beste vriend ouder dan hem was, maar nooit nagedacht  dat hij eerder apprentice zou worden. Owlkit draaide chagrijnig om met zijn rug naar de rest gericht. Hoe durfden ze het om het voor zijn neus te doen? Zijn bruine ogen gingen weer langzaam dicht, omdat hij al amper wat slaap had gekregen. En nu bijna iedereen daarnaartoe was gegaan had hij de rust meer voor zichzelf.
"Dan roep ik nu graag een kitten naar voren. Underkit heeft de leeftijd van zes Moons bereikt en hierbij oud genoeg om getraind te worden." Hoorde hij de stem van Oceanstar. Meteen gingen zijn ogen open. Hij was zo bezig met boos zijn over hoe de werkelijkheid was dat hij totaal vergeten had dat het Under was die Apprentice ging worden. Meteen sprong de kitten overeind en rende op de rest van de katten af. Hij kon al de rode vacht herkennen. "Ik zal jouw training op mij nemen." Waat? Oceanstar was zijn mentor? Owlkit leek echter niet te stoppen toen hij op zijn beste vriend afging. In plaats daarvan sprong hij naar hem toe in een knuffel. Waardoor de twee struikelden en tegen een groep warriors aanbotsten. ”Underpaw!” Zei hij blij. Ja, Underpaw. Niet meer Underkit. Het zou een tijdje duren voor hij de naam geaccepteerd had. Maar ach, nog twee manen en hij zou op de zelfde plek staan. Zolang maar niemand het in zich haalt om hem van hem af te pakken.

+Tag Underpaw
don't hate,
relate


SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member

Floriske
2013
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 29 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   do 30 nov 2017 - 11:34


Crowcall keek naar Oceanstar en probeerde zich op haar woorden te concentreren, iets wat haar hoofdpijn en duizeligheid haar niet makkelijk maakten. De inhoud van het verhaal hield haar aandacht er echter wel bij. Het ging over Crowfur, en ze zocht met haar blik naar de zwarte kater om hem een glimlach toe te sturen. Ze was blij dat Oceanstar de straf introk. Dat nam niet weg dat ze hem in eerste instantie nooit op had moeten leggen, maar toch. Even later hoorde ze haar eigen naam, en die van Leopardpaw. Zonder om zich heen te kijken voelde ze dat er blikken op haar gericht werden, maar dat deed haar weinig. Katten mochten kijken, ze schaamde zich nergens voor, ze was trots op wat ze had bereikt. Ook al was het nog niet genoeg. Want hoewel ze het waardeerde dat Oceanstar de clan eraan herinnerde dat half-Clanners net zo veel waard waren als volbloed WindClanners, de gedachte dat ze uiteindelijk voort waren gekomen uit een fout, een vergissing, bleef overeind. Er werd misschien erkend dat het niet hun schuld was, maar de ouders werden nog altijd als een soort misdadigers gezien. En dat hele verhaal over trouw zijn aan je clan... Er werd nog altijd van hen verwacht dat ze hun niet-WindClanouder verraadden, dat ze geen loyaliteit zouden voelen naar hun eigen bloed. Dat was en bleef scheef. Maar Oceanstar had in ieder geval een stap de juiste kant op gezet, en dat was al heel belangrijk. Ze vroeg zich af of het voor ophef zou zorgen. StarClan wist dat er katten waren die echt een hekel hadden aan half-clanners.

Ze liet haar concentratie varen toen Oceanstar verderging met de ceremonie. Zwijgend staarde ze voor zich uit, en ze bleef zitten toen de ceremonie al was afgelopen, in gedachten verzonken.This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Crowcall

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   wo 13 dec 2017 - 20:13
Oceanbreeze


Oceanbreeze had Underkit tot haar eigen Apprentice benoemd, de glimmende, trotse en blije ogen van de jonge Apprentice deden haar goed. Ze was benieuwd hoe lang hij dat enthousiasme in zijn ogen zou behouden, alle Apprentices en alle Kittens groeiden ooit op, en dat kon nog best wel eens een lastig proces zijn. Oceanbreeze, ondanks haar relatief jonge leeftijd wist daar alles van. Was zij niet de kitten geweest die was ontvoerd door twee Rogues, samen met haar nichtje Lizardpath. Had ze niet in leugens geleefd, leugens die door Whitelion gemaakt waren, en waarvan de waarheid net ten boven was gekomen. De woede en onmacht die ze had gevoeld jegens hem en dan vooral Barksound voor het in stand houden van die leugens, nadat haar halfbroer ze had toegegeven, had haar daadwerkelijk diep geraakt. Om nog maar te zwijgen over het verlies van Neverland en haar twee kittens. Nee, het zou haar goed doen ergens anders op te focussen en dat anders was een Apprentice, Underpaw. De trotse houding van de ander deed haar goed, Windclan kon best nog wel eens trotse Warriors gebruiken, niet te trots, maar gewoon in vol vertrouwen en kracht naar de Clan toe. Windclanners stonden niet bekend om hun vechtkunsten, aangezien ze vaak de kleinste waren, echter betekende dat niet dat ze zwak waren. De eeuwige wind waarmee Oceanbreeze zelf was opgegroeid, was een teken van hun kracht. Ze hadden een enorm uithoudingsvermogen en snelheid, iets dat Underpaw vanzelf ook zou ondervinden. Immers was ze van plan hem zo snel mogelijk wat jaagtechnieken te leren en zijn conditie te verbeteren. Met de ziekte die heerste kon dat zeker geen kwaad. Met een brede glimlach leek de relatief stevige rosse Apprentice op haar te wachtten, totdat ze de Ceremonie tot een einde had gebracht. Dit keer was het geen vreselijk lange Ceremonie, immers was er niet al te veel drama gebeurd. Zodra de katten zich weer verspreiden van de verzamelplaats kwam haar pas benoemde Apprentice op haar af gelopen, waarschijnlijk om haar enthousiast wat vragen te stellen over zijn training. Met de herkenbare glimlach op zijn gezicht stond de desbetreffende rosse kater voor haar, waarna ze met twinkelende blauwe ogen haar kop even met een zacht glimlachje om haar lippen schuin hield. Hij hield zijn enthousiasme beter in toom dan ze misschien verwacht had. "Oceanstar," mauwde hij waarna hij respectvol zijn kop neeg. Hij was duidelijk niet vergeten welke rol de jonge kattin had in de Clan. Het was haar niet ontgaan hoe Owlkit, de zoon van Raptorecho en Northdrift op de jonge Apprentice was afgestormd tijdens de Ceremonie. Het was best amusant, zeker omdat ze tegen wat andere Warriors waren gebotst. Waarschijnlijk zouden die twee elkaar in de komende twee Moons wel missen, ze had ze bijna altijd wel in de buurt van elkaar gezien. Haar blik gleed naar Owlkit toe waarna ze rustig sprak, op een warme en misschien zelfs ietwat plagerige toon. "Owlkit houdt je onze Warriors wel heel?" Haar blauwe ogen knipperde ze even geamuseerd waarna ze haar aandacht op Underpaw richtte. "Underpaw, de training zal vandaag iets na zonhoog plaatsvinden, zorg dat je er klaar voor bent." Mauwde ze rustig, waarna ze wachtte op de reactie van de twee jonge katten. Haar blik gleed even bezorgd naar Crowcall toe, waarna ze haar oor even wiebelde. De zwarte kattin leek zichzelf niet geheel, ze had bijna verwacht dat de zwarte kattin op haar af zou stappen naar de Ceremonie, in plaats daarvan staarde ze maar wat voor zich uit. Ze hoopte maar dat de ander niet ziek was. De ziekte had al genoeg levens gekost.

Tag: Underpaw, Owlkit en Crowcall

Sean ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
NightDew
Member

Doos
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Years
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"   ma 14 mei 2018 - 17:07

Toen OceanStar de clan bijeen riep kwam Night haastig uit De WarriorCavern.
nadat ze zich ergens achter de menigte had geinstalleerd spitste ze haar oren om te luisteren.

"Ten eerste wil ik starten met het intrekken van Crowfur's straf. Hij heeft hard gewerkt en verdiend het om zijn taken als Mentor van Mistpaw weer op te pakken. Daarnaast heb ik gesproken met Crowcall en Leopardpaw. Dit aangezien Halfclanners vaak gezien worden als zonde. Hierbij wil ik iedereen er op attenderen dat de kittens er weinig aan kunnen doen wie hun ouders zijn en wij als Clan het verplicht zijn ze met warme poten te ontvangen. Onthoudt dit goed, zolang ze er voor kiezen trouw te blijven aan onze Clan, zullen ze door ons beschermd worden."
hoorde NightDew OceanStar mauwen. ze probeerde zich te concentreren op OceanStar maar voelde overal pijn van de vorige dag, ze was de vorige dag uitgegleden en hard op haar voorpoot terecht gekomen. ze had geweigerd om te vragen aan LizardPath of die er even naar wou kijken. "ach! ik moet niet zeuren als ik even ben gevallen! ik verspil alleen maar tijd! " had ze gedacht. maar het begon toch meer pijn te doen. ze moest haar best doen om niet te hinken.


- even in the dark night there will be light-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
WINDCLAN CEREMONIE 28 NOVEMBER 2017 "Long Days Past"
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: