Babe ll Walkingkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Babe ll Walkingkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

San
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Babe ll Walkingkit   za 2 dec 2017 - 22:52

Met een slome pas bewoog de kattin zich voort; op weg naar de grot. Waar iedereen- 'gezellig' bij elkaar lag. De poes kon er gewoon niet aanwennen, om met zoveel katten bij elkaar te slapen. Het voelde... verkeerd. Maar hey, dit is wat de leaders wilde. En wie was zij om hun tegen te spreken? Ze was maar een warrior. En het zou niet zo erg zijn als er geen ziekte boven hun hoofde hing, die al veel levens had genomen. En alleen maar verspreid werd door zo dicht op te leven. Maar Honestly? Dood leek niet zo erg, voor Bitter in ieder geval niet. Ze had toch niks voor te leven, geen familie of vrienden. Enkel een leeg gevoel. De kattin zuchtte en probeerde haar sombere gedachtes weg te drukken; zoals ze altijd deed. Haar ogen gleden rond de grot; het was druk zoals altijd.

Walking~


x:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

18
Actief
"Fight the dead, fear the living"

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Babe ll Walkingkit   zo 3 dec 2017 - 16:32

Twee diep blauwde ogen staarde rond door de clan cavern. Verschillende soorten groepen katten waren bij elkaar gekropen en genoten van een hapje prooi. De kou buiten brachten de laatste paar katten binnen en voor je het wist vielen er witte vlokjes naar beneden. Walkingkit keek nieuwsgierig naar de uitgang. Nog nooit had hij sneeuw gezien: natuurlijk wel gehoord in verhaaltjes die zijn vader hem vertelde maar de jonge tom had het nog niet werkelijk zelf meegemaakt. De tom kroop overeind, zijn staart zwiepend terwijl hij zichzelf een grove lik over zijn borst gaf. Zijn gevlekte vacht was stoffig en wild door het spelen en tja een kitten zoals hem die graag op avontuur was was er natuurlijk geen tijd voor een uitgebreide wasbeurt. Walkingkit trippelde veder maar toen hij net richting de uitgang liep om de sneeuwvlokken te bewonderen kwam er een grote witte she-cat op zijn pad. De tom stopte snel met lopen en viel op zijn bips voor zijn diep blauwe ogen die van de ander ontmoette. Ze droeg de zelfde geur als hem en zijn papa, ze was dus een clangenoot. De bengal kitten knipperde met zijn ogen en krabbelde iets achteruit, ze was een warrior en hij wou natuurlijk geen boze krijger achter hem krijgen. “Sorry mevrouw” Mauwde hij verontschuldigend. Hij wou haar niet storen ze zag er namelijk nogal droevig uit.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

San
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Babe ll Walkingkit   zo 3 dec 2017 - 16:58

Teen Idle
De poes keek met grote ogen naar beneden toen er iets tegen haar aankwam; en al snel zagen haar ogen waarom. Een of andere blinde kitten liep tegen haar aan.. “Sorry mevrouw”  verontschuldigend de gevlekte kitten zich. Bitter snoof afkeurend en zwaaide geïrriteerd met haar staart, het mormel was zo te zien al 3 moons. Oud genoeg om uit je doppen te kijken toch? Hmpf nou te minste had hij het fatsoen om sorry te zeggen. 'Het is al goed' bromde ze emotieloos terwijl ze langzaam langs de kitten liep; veder de grot in veder de warmte in. Het begon namelijk te sneeuwen.
x:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

18
Actief
"Fight the dead, fear the living"

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Babe ll Walkingkit   ma 4 dec 2017 - 9:44

De bengal kitten keek op toen de witte she-cat snoof. Haar rode ogen gaf hem de kriebels, het zag er eng maar indrukwekkend uit. Al kon de kleine tom er in lezen dat ze zich niet super top voelde waardoor hij zijn oren een beetje liet wiebelen. Zou er wat aan de hand zijn? Voordat de kitten het kon vragen bromde de warrior wat en liep weg. Walkingkit schrok lichtjes van haar snelle beweging maar liep al snel achter de witte she-cat aan. “Mevrouw..” Begon hij, zijn diep blauwe ogen gericht op zijn clangenoot. “Ik wil u niet storen maar is er misschien wat aan de hand?” Vroeg hij, hij was dan nog jong maar al best hoe zeg je dat.. uh wat veder dan de meeste kittens. De tom keek de witte warrior aan, zijn blik zacht en onschuldig maar vastberaden. Hij wou zijn clangenoot helpen!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

San
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Babe ll Walkingkit   ma 4 dec 2017 - 13:01

Teen Idle
Gimme love, gimme dreams, gimme a good self esteem
Gimme good and pure, what you waiting for?
Gimme everything, all your heart can bring
Something good and true

Ze had de kitten willen negeren; gewoon doorlopen had ze haar zelf verteld. Zelfs toen hij haar weer probeerde aan te spreken. Gewoon door lopen. En het was haar ook bijna gelukt...  “Ik wil u niet storen maar is er misschien wat aan de hand?” vroeg de gevlekte kater. Woorden die door haar kop heen vlogen, waardoor ze in een beweging stopte met lopen. Was het zo Obvious? dat zelfs een kitten het kon zien? Haar ademhaling werd zwaarder; wie hadden het nog meer gezien? 'Er is niks dank u' sprak ze met een zwakke stem. Ze probeerde haar zelf te herpakken; om niet in huilen uit te barsten. Niet hier niet nu. 'Laat me alsjeblieft met rust' commandeerde ze de kitten terwijl ze weer snel veder liep, in de hoop dat hij deed wat ze zei. Maar dat zou hij vast niet doen, dat kon ze nu al van hem zeggen.

I don't wanna feel blue anymore (blue)
I don't wanna feel blue anymore (blue)
x:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Babe ll Walkingkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: