The water is spatting, but its my fould~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The water is spatting, but its my fould~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainfall
Member

Charlie
135

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons.
Gender:
Rank:
Rainfall
BerichtOnderwerp: The water is spatting, but its my fould~   do 29 sep 2011 - 18:45

Smokepaw grijnsde breed uit. 'Ikke ook zoo erg!' Zei hij vrolijk. Zodra de muis voorgoed verdwenen was, gaf hij een teken met zijn staart dat ze konden gaan. Ze bleef nog heel even zitten, kijkend naar zijn argeloze manier van doen. Ze glimlachte even, en volgde hem toen, fast. Het duurde niet zo heel erg lang, maar toch zorgde ze ervoor dat ze achter hem bleef. Ze wist zelf ook niet waarom, maar ze wou hem laten leiden. Ze gingen door het bosje, en algauw hoorde ze geluid van kletterend water. Bij de stroom stopte hij en liep hij naar de kant. 'Kijk diep is het hier niet! We kunnen hier makkelijk leren zwemmen.' Hij glimlachte vriendelijk terwijl hij Rainpaw een kopje gaf. Ze snorde even zachtjes, en keek hem zacht aan. Toen verplaatste ze haar aandacht naar de rivier. Ze dompelde eerst haar pootje in het water, en was redelijk verbaast door de temperatuur van het water. Ze ging langs de kant zitten, als teken dat hij eerst mocht. Toen sprong ze erin. Zomaar, zonder waarschuwing. Het water spatte alle kanten op, en ze lachte uitgelaten. Het was er inderdaad niet diep. Haar witte vacht was helemaal doorweekt, maar ze had er geen erg in. 'Sorry!' Zei ze, maar ze meende het niet echt. 'Kom je nog Slowy?' Ze stak haar hoofd onder, en proestte het water terug uit.

-You're turn, en geef niet, school of ander werk gaat voor Smile -


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   vr 14 okt 2011 - 20:39

Een raar gevoel dook op toen Rainpaw hem een kopje gaf. Maar hij trok zich er niets van aan. hij keke anar het water, Smokepaw was een stoere kater maar toch leek hij een beetje bang te zijn voor het water. Maar hij liet het niet merken! Hij ging er in, en vandaag nog! Voor hij het wist voelde hij het water over zijn vacht heen glijden. Hij zag Rainpaw in het water zitten. 'Sorry!' Riep Rainpaw hem toe. 'Hahaha!' Lachte hij! 'Kom je nog Slowy?' Smokepaw grijnsde, 'natuurlijk! Wat denk jij nou!' Hij liep een stukje naar achteren en rende toen het water in! Met een soort van bommetje lande hij naast Rainpaw. Al het water vloog over Rainpaw heen. 'Sorry!' Zei hij terwijl hij kopje onder ging. Hij trok voor de grap Rainpaw naar onderen. 'Dit is leuk!' Al zijn kleine angsten waren weg gevaagd als sneeuw voor de zon, en die angst had plaats gemaakt voor LOL! hij spetterde water naar Rainpaw en stoeide met haar! Dit was de leukste dag ooit.

[Kort en laat >< maar oké!]Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainfall
Member

Charlie
135

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons.
Gender:
Rank:
Rainfall
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   di 18 okt 2011 - 18:09

Ze gingen door het bosje, en algauw hoorde ze geluid van kletterend water. Bij de stroom stopte hij en liep hij naar de kant. 'Kijk diep is het hier niet! We kunnen hier makkelijk leren zwemmen.' Hij glimlachte vriendelijk terwijl hij Rainpaw een kopje gaf. Ze snorde even zachtjes, en keek hem zacht aan. Toen verplaatste ze haar aandacht naar de rivier. Ze dompelde eerst haar pootje in het water, en was redelijk verbaast door de temperatuur van het water. Ze ging langs de kant zitten, als teken dat hij eerst mocht. Toen sprong ze erin. Zomaar, zonder waarschuwing. Het water spatte alle kanten op, en ze lachte uitgelaten. Het was er inderdaad niet diep. Haar witte vacht was helemaal doorweekt, maar ze had er geen erg in. 'Sorry!' Zei ze, maar ze meende het niet echt. 'Kom je nog Slowy?' Ze stak haar hoofd onder, en proestte het water terug uit. Smokepaw grijnsde, 'natuurlijk! Wat denk jij nou!' Hij liep een stukje naar achteren en rende toen het water in! Met een soort van bommetje lande hij naast Rainpaw. Al het water vloog over Rainpaw heen. 'Sorry!' Zei hij terwijl hij kopje onder ging. Hij trok voor de grap Rainpaw naar onderen. 'Dit is leuk!' Ze grijnsde, ja dit was inderdaad leuk. Ze zuchtte, en zwom onder, toen probeerde ze een onderwaterste sluiptechniek, die erop neerkwam dat ze zijn staartvastgreep, en naar boven kwam oor lucht. Ze lachte uitgelaten, dit was grappig! 'Ik kan al zwemmen! En later, wordt ik de beste zwemster van de RiverClan!' Miauwde ze, dat zou nooit gebeuren, maar het leek haar wel leuk! 'En jij word vast en zeker de leider!' Ze was er wel ergens zeker van, en ze gaf hem een zchte duw, een natte zachte duw.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   do 20 okt 2011 - 14:49

Hij zag hoe Rainpaw onderwater ging sluipen. Smokepaw volgde het witte schimmetje in het water. Tot dat hij een zachte beet in zijn staart voelde. Hij was geschrokken en moest lachen toen Rainpaw boven water kwam. 'Ik kan al zwemmen! En later, wordt ik de beste zwemster van de RiverClan!' Zei Rainpaw. Smokepaw lachte, 'en ik word de beste zwemmer van de Riverclan!' Zei hij met een brede grijns op zijn bek. 'En jij word vast en zeker de leider!' Zei Rainpaw. 'Ik volg mijn vaders poten,' zei hij trots. Rainpaw gaf hem een zachte duw. En Smokepaw deed als of hij zijn evenwicht verloor en liet zich op zijn rugje vallen. Voor één seconden ging hij onder water en bleef toen drijven op zijn rug. Toen sprong hij op en lande boven op Rainpaw. Hij beet speels in haar oor en hielt haar vast. Dit was super.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainfall
Member

Charlie
135

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons.
Gender:
Rank:
Rainfall
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   di 1 nov 2011 - 16:28

'Sorry!' Zei ze, maar ze meende het niet echt. 'Kom je nog Slowy?' Ze stak haar hoofd onder, en proestte het water terug uit. Smokepaw grijnsde, 'natuurlijk! Wat denk jij nou!' Hij liep een stukje naar achteren en rende toen het water in! Met een soort van bommetje lande hij naast Rainpaw. Al het water vloog over Rainpaw heen. 'Sorry!' Zei hij terwijl hij kopje onder ging. Hij trok voor de grap Rainpaw naar onderen. 'Dit is leuk!' Ze grijnsde, ja dit was inderdaad leuk. Ze zuchtte, en zwom onder, toen probeerde ze een onderwaterste sluiptechniek, die erop neerkwam dat ze zijn staartvastgreep, en naar boven kwam oor lucht. Ze lachte uitgelaten, dit was grappig! 'Ik kan al zwemmen! En later, wordt ik de beste zwemster van de RiverClan!' Miauwde ze, dat zou nooit gebeuren, maar het leek haar wel leuk! Smokepaw lachte, 'en ik word de beste zwemmer van de Riverclan!' Zei hij met een brede grijns op zijn bek. 'En jij word vast en zeker de leider!' Ze was er wel ergens zeker van, en ze gaf hem een zchte duw, een natte zachte duw.'Ik volg mijn vaders poten,' zei hij trots. Voor één seconden ging hij onder water en bleef toen drijven op zijn rug. Toen sprong hij op en lande boven op Rainpaw. Hij beet speels in haar oor en hielt haar vast. Dit was super. Ze proestte het uit. 'Ga van me af dikzak!' Lachte ze. 'Smokestar, de grote held van de RiverClan! Met als Deputy Rainheart, ze zijn onoverwinnelijk, ze zijn awesome, ze zijn de beste zwemmers!' Ja, ze zag het al helemaal voor zich!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   do 24 nov 2011 - 12:05

'En jij word vast en zeker de leider!' zei Rainpaw. Smokepaw lachtte. 'Zeker weten!' Althans dat hoopte hij. Hij wou best de leider worden van de Riverclan. Hij wou best de voeten van zijn vader op volgen. Wanner zijn vader Leider zou zijn, zou Smokepaw best wel de Deputy willen zijn. En wanneer Smokepaw leider zou zijn zou Rainpaw zijn deputy worden! Ja, Smokepaw zag het al helemaal voor zich. Én wat zou er dan veel veranderen! Smokepaw speelde met Rainpaw, en ze maakte lol. 'Ga van me af dikzak!' Lachte ze. 'Smokestar, de grote held van de RiverClan! Met als Deputy Rainheart, ze zijn onoverwinnelijk, ze zijn awesome, ze zijn de beste zwemmers!' zei Rainpaw. Smokepaw moest laggen. 'Rainheart de sterkste warrior, en Deputy van de clan, kampioen in het vedrinken van indringers,' zei hij met een gespeelde evil grijns.

[Kort, maar moest toch wat ><Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rainfall
Member

Charlie
135

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons.
Gender:
Rank:
Rainfall
BerichtOnderwerp: Re: The water is spatting, but its my fould~   zo 11 dec 2011 - 17:13

Ze lachte uitgelaten, dit was grappig! 'Ik kan al zwemmen! En later, wordt ik de beste zwemster van de RiverClan!' Miauwde ze, dat zou nooit gebeuren, maar het leek haar wel leuk! Smokepaw lachte, 'en ik word de beste zwemmer van de Riverclan!' Zei hij met een brede grijns op zijn bek. 'En jij word vast en zeker de leider!' Ze was er wel ergens zeker van, en ze gaf hem een zchte duw, een natte zachte duw.'Ik volg mijn vaders poten,' zei hij trots. Voor één seconden ging hij onder water en bleef toen drijven op zijn rug. Toen sprong hij op en lande boven op Rainpaw. Hij beet speels in haar oor en hielt haar vast. Dit was super. Ze proestte het uit. 'Ga van me af dikzak!' Lachte ze. 'Smokestar, de grote held van de RiverClan! Met als Deputy Rainheart, ze zijn onoverwinnelijk, ze zijn awesome, ze zijn de beste zwemmers!' Ja, ze zag het al helemaal voor zich! Rainheart de sterkste warrior, en Deputy van de clan, kampioen in het vedrinken van indringers,' zei hij met een gespeelde evil grijns. 'HE!' Riep ze uit. 'Niet eerlijk!' Ze liep het water uit, 'Dat is gemeen!' Riep ze achterom. Rainpaw schudde haar pels uit, en ging met haar rug naar Smokepaw omzitten. Het was deels gespeeld, maar ook deels echt.

-srry, ben nogal inpsiloos-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The water is spatting, but its my fould~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: