Friends with the monsters. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Friends with the monsters.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Friends with the monsters. DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Friends with the monsters.   Friends with the monsters. Icon_minitimeza 9 dec 2017 - 20:23

Crowfur keek naar boven toen hij een hard geluid hoorde die leek te weerkaatsen in de lucht. Hij hoorde letterlijk het slaan van de vleugels en automatisch voelde hij dat hij zakte op zijn poten zodat datgene dat boven zijn hoofd vloog hem niet zou zien. Het harde slaan van de vleugels klonk vrij hard, zelfs nadat het gevaarlijke beest zich al enkele vossenlengtes verwijderd had van de zwarte tom. Hij rilde bij het idee dat zijn dochter door het woud zou lopen en dit tegen zou komen en niet op tijd weg kon duiken. Hij wist dat hij daar niet te veel aan mocht denken omdat hij Leopardpaw anders de toestemming zou ontzeggen om nog eens naar buiten te gaan, maar toch kon hij het niet laten om zijn blauwe ogen even zorgelijk in de richting van de grot te laten gaan waar zij zich momenteel bevond. Hij was er eindelijk eens op uit mogen gaan om te gaan jagen. En hoewel hij nog steeds geen recht had op het trainen van een apprentice was hij blij dat hij zijn dagelijkse taken zoals jagen voor de elders wel voort mocht zetten. Hij was immers een volgroeide warriors en van warriors werd verwacht dat ze zich bezighielden met het verdedigen en verzorgen van de zwakkeren, hoewel Crowfur eerlijk gezegd geen idee had hij hoe zijn elders moest verdedigen tegen de ziekte die alsmaar erger leek te worden. Leopardpaw had tot dusver geen tekenen vertoond van ziekte, maar hij was wel te weten gekomen dat Crowcall de laatste tijd allemaal aan het hoesten was en dat beviel hem maar niks, ook al zou ze waarschijnlijk beweren dat alles in orde was als hij haar erover aan zou spreken. Crowfur’s aandacht werd getrokken door het slaan van vleugels en hij keek naar boven. Zijn hart schoot in zijn keel toen hij het beest die hij net dacht te zien verdwijnen in de lucht nu recht boven hem vloog, maar blijkbaar geen idee had van de prooi onder hem. Crowfur bleef zo stil mogelijk zitten totdat het grote beest weg zou gaan en durfde zich daarna pas weer te verroeren. Toen trok het geluid van pootstappen zijn aandacht en verstijfde hij onwillekeurig opnieuw.+ Eerste post voor Narrowpaw


Friends with the monsters. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Friends with the monsters.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: