∆ BloodClan ceremonie 12/2017 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 ∆ BloodClan ceremonie 12/2017

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Claw
Member

Julia
3266
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: ∆ BloodClan ceremonie 12/2017   zo 10 dec 2017 - 16:09


BloodClan ceremonie


Eigenlijk had hij er niet heel erg lang over na hoeven te denken. Chawl was een geboren mentor. Hij was nog jong, maar hij zou een hele goede mentor zijn voor een Young one. Hij had gehoord van meerdere katten hoe zijn zoon met kittens omging. Hij kon hem wel een Young one geven. Dat was voor beiden een goede leerschool.  Daarnaast hield hij zijn zoon dan sowieso scherp. Hoefde hij zich daar niet druk over te maken. Hij kwam zijn onderkomen uit en liep naar de rots. Het was nog vroeg in de ochtend, dus was de zon nog niet op. Toch begon de lucht al wat minder zwart te kleuren “Iedereen verzamelen.” Begon hij. “Chawl is er klaar voor om een Young one te trainen” Even ging zijn blik naar zijn zoon, voordat hij naar Letum keek. “Letum jij zal door Chawl getraind worden.” Vervolgde hij toen. Hij sprong van de rots en voegde zich bij zijn members. Voor het geval iemand hem nog wilde spreken.

In het kort:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ BloodClan ceremonie 12/2017
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: