Shadowclan Ceremonie [16-12-'17] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]   za 16 dec 2017 - 11:31Shadowclan Ceremonie December


Een tijd lang had Tall hierover nagedacht, maar eindelijk was dan de beslissing gevallen. Bij gebrek aan anders zou het nu zo gaan. Hoewel het hem misschien open zou stellen tot nieuwe kritiek van bepaalde katten, kuch Butterstar kuch, kon het ook een kans zijn tot wat nieuws, bovendien verdienden die katten gewoon training.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen.” Mauwde hij uiteindelijk toch maar duidelijk, op een soort helling zijn gaan zittende, en de open plek rondkijkende. Een brede glimlach op zijn gezicht want hoewel hij ouder werd, deed hij niet aan opgroeien. Steeds meer begon hij in te zien waarom Shadowclan zich in het haar krabde met deze kat als leider.

"Beste katten," Mauwde hij, rondkijkend met de blik van vernieuwing in zijn ogen. "Ik zou willen beginnen met jullie allemaal bedanken voor de geweldige inzet om de clans te laten overleven, het wordt niet over het hoofd gezien.” Het was niet niets om plots voor meerdere clans te moeten jagen. Weer eens tijd dus de katten te bedanken. "Daarnaast zou ik jullie allemaal nog eens op het hart willen drukken om met vreemde symptomen naar de medicine cats te gaan, we kunnen geen risico lopen." En als klap op de vuurpijl barstte hij in een hoestbui uit, om na een seconde weer te stoppen en even ondeugend te glimlachen. "Grapje, maar zonder gekheid, met zoveel katten bij elkaar verspreiden ziektes zich makkelijker, dus eenieder is gewaarschuwd," Nu dan tijd om leuker nieuws te behandelen. ”Duskkit, jij hebt de leeftijd van zes maanden bereikt en bent nu oud en fit genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zal jij bekend staan als Duskpaw, totdat je warrior wordt. Jouw mentor zal Lizardfang zijn, die alle beschikbare kennis met je zal delen.” Hij gaf de twee de tijd elkaar te zien en begroeten, en ging toen verder.

“Dan rest ons nog het geven van nieuwe mentoren aan apprentices die dat nodig hebben.” Mauwde hij, nu wat serieuzer. ”Vanwege de druk met het jagen en de ziekte, is er echter geen nieuwe mentor beschikbaar, waardoor we het tot rustigere tijden even anders doen,” Daar kwam het dan, zijn leap of faith. ”Tot rustiger tijden zal ik de training van Serpentpaw, Moonpaw, Leafpaw én Willowpaw op mij nemen. We zullen in groepsverband trainen en elkaar beter maken, tot er meer mentoren beschikbaar zijn,” Hij keek de vier aan met een glimlach die zware trainingen beloofde. Om vervolgens weer iedereen te adresseren.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Beertje
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: { 9 moons }
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]   zo 7 jan 2018 - 11:52

And from the dark, into the light
Make for me...
A soft universe
Ze kon zich al bijna warrior noemen, of toch halverwege haar apprentice tijd. Ze was getraind geweest door Battleheart, maar die was nu de elders den in getrokken. Ze bezocht hem één keer per week. Niet om naar zijn verhalen te luisteren, want die kende ze al, maar omdat hij haar beste vriend was geworden. Nu waren ze een maan verder en haar leider kondigde de nieuwe ceremonie aan. Ze duwde haar neusje tegen de wang van haar mentor en huppelde dan naar de plek waar ze samen kwamen. Ze was een beetje te laat en ze hoopte dat hij het niet erg vond. Spijtig genoeg had Willowpaw net zijn grapje gemist. Haar gele kijkers vingen nog net een paar geamuseerde of geschokte blikken op. Duskkit kreeg een mentor en ze feliciteerde hem door zijn nieuwe naam te roepen. Daarna waren er nog een paar aan de beurt, inclusief zij en het rare was dat ze opgesomd werden. Kregen ze dezelfde... haar bekje viel open. Waaat!? Verbaasd liep ze naar voren, om in een rij te wachten, om haar mentor de neus te drukken. Ze wachtte tot de ceremonie voorbij was en hij van de euh verhoging was gesprongen, niet echt, eerder gewandeld. Daarna stond ze als eerste voor zijn neus. "Mag ik vragen wat die grap daarjuist inhield, ik eh... was een beetje te laat." Ze was niet zo tactisch, maar haar ogen twinkelde geamuseerd.

willowpaw
a young shadowclan apprentice
☁️


{ Light intending to burn everything down }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]   zo 14 jan 2018 - 14:42

Het was net voorbij, toen een van zijn kersverse apprentices naam hem toe kwam. Ze vroeg hem om de grap die hij gemaakt toen sommige katten geschokt hadden gekeken en anderen gelachen hadden. Tall grinnikte en boog wat dichter naar haar toe, aangezien ze omringd waren door het iets geschoktere deel van de clan, "Misschien heb ik gedaan alsof ik de mysterieuze ziekte had," Mauwde hij schuldbewust, maar met een twinkeling in zijn ogen. De poes zou hem vast begrijpen. "Trouwens," herinnerde hij zich, en keek de ander weer aan, "Ik hoop dat je de tijdelijke oplossing over trainingen niet erg vindt," En keek haar wat onzeker aan, het was niet de meest perfecte situatie, maar hij zou zijn best doen om ze de allerbeste warriors ooit te maken.

Mijn apprentices mogen hier reageren:
http://www.warriorcatsnl.com/t34748-experiment-1#787557
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nath
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]   zo 14 jan 2018 - 15:40

Al een volle moon zat ze meer in de cave, dan dat ze er buiten aan het trainen was. Demonslayer had geen tijd en aandacht voor haar, bleek. Ze had wel het één en ander geleerd van hem, maar zo ging het dan ook. Één grote training met van alles in één en daar moest ze het dan maar mee doen. Ja, hallo, zo werkte het niet, zo kon ze niks verbeteren.
Er was veel aan de hand en hierdoor was Serpentpaw alleen. Ze tikte met haar poot verveeld tegen een mosbal aan, tot de stem van Tallshadow door de Cave heen galmde. Eens zien of er nu ook was nuttigs voor haar bij zat. Serpentpaw kwam dichterbij en luisterde eerst met half-oor maar vervolgens met beide oren naar de kater toe gericht naar zijn woorden. Wát, ging ze getraind worden door hem met nog drie andere apprentices? De achtmoon jonge apprentice staarde naar haar leider en kwam vervolgens dichterbij. Willowpaw gaf eerst een neusje aan Tallshadow en vervolgens volgde Serpentpaw haar voorbeeld. "Deze tijdelijke oplossing kon wel eens de beste oplossing ooit zijn," sprak Serpentpaw optimistisch. "Beter dan teken van de Elders afplukken, in ieder geval," vervolgde ze, schaamteloos over haar woorden. De elders verdiende het namelijk wel om verzorgd te worden naar al hun inzet van vroeger.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shadowclan Ceremonie [16-12-'17]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: