Air 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Air

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Undersea
Member
Air Img_6610
Queen M
128
Actief
Nøthing kills a man faster than his øwn head.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Undersea
BerichtOnderwerp: Air   Air Icon_minitimema 18 dec 2017 - 20:01

Let's pretend that didn't happen
okay?pandone

with you  
TAG HERE
WORDS HERE
NOTES! keep em short or they may cut off


Underpaw kon de glimlach maar niet van zijn brede snuit af halen. Hij was dolgelukkig dat hij nu eindelijk apprentice was en dat hij zelfs getraind werd door een van de beste katten: Oceanstar! Nooit had hij dat verwacht, hij zag bijvoorbeeld eerder Owlkit getraind worden door de Leadster van Windclan want in zijn ogen zou Owlkit het misschien wel eens enorm ver kunnen schoppen. Hij niet, in iedergeval dat dacht hij. Niet dat Leaderschap op zijn bucket list stond, het enige wat de tom wou was een goeie warrior worden van Windclan. Wat er nog meer op zijn pad zou komen zult hij wel zen. De rode tom kon ook niet eventjes spieken in de hoofd van zijn mentor waarom hij nou precies getraind werd door haar. Er zal vast wel een reden voor zijn maar voor nu wou hij zichzelf daar niet mee bezig houden, hij wou trainen! Zijn moeder trots maken. Met een zwiep van zijn dikke lamge pluizige staart pakte hij het afval op van zijn opgepeuzelde maaltijd en begroef die netjes voor hij zichzelf een paar grote likken gaf over zijn pluizige vacht om deze te netjes te krijgen. Na zijn snelle wasbeurt begaf de kersverse apprentice zich naar de uitgang van de clan cavern. Oceanstar was duidelijk geweest dat ze de rode tom met zonshoog hier wou zien en hier stond hij dan. Keurig op tijd wachtend op zijn mentor terwijl hij toe hoe de zon zachtjes achter de bergtoppen begon te zinken.

- Oceanstar

thanks tay ❤️


Air 8lI7ZiZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Air 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Air   Air Icon_minitimema 18 dec 2017 - 21:31

Het was net iets naar zonhoog toen de jonge Leader de tijd vond om haar Apprentice te vinden. Ze had het namelijk bijna permanent druk en nu had ze bij die drukte ook nog een Apprentice genomen. De zoon van haar goede vriendin en Deputy, Bronzemask. Bronzemask was de zus van haar eigen mentor geweest, de tante van de rosse kater, Underpaw. Hoewel hij haar nooit had gekend, door de trainingen heen zou hij vast dingen leren die zijzelf van Brindleleaf had geleerd. Daarmee zou hij indirect een connectie krijgen met de gestreepte kattin die nu als lid van de Tribe werd gezien. Hoewel ze geen slechte gevoelens had jegens haar vroegere Mentor, wist ze wel hoeveel drama haar vertrek had veroorzaakt en hoe het voor Windclan was geweest. Alles was overhoop gehaald, zo kort voor ook nog eens de slechte weersomstandigheden. Het was maar goed dat ze uiteindelijk de vloedgolf op tijd aan hadden zien komen. Underpaw was een van de katten die nog nooit op Windclan Territorium had rondgelopen. Haar eigen kittens, haar eerste nestje had dat wel. Al zou het haar niet verbazen dat ze het niet zouden herinneren.

Het was aan haar om Underpaw te leren hoe het was om een Windclanner te zijn, hiervoor wou ze dan ook naar de Highlands gaan. Waarschijnlijk zou ze hem eerst de gevaren van het territorium moeten leren, plus de beste jaagplekken. Vechten zou daarna op haar lijstje staan. Het lag er overigens wel aan hoe gevaarlijk het hier was. Ze kon niet zo lang wachtten voordat ze hem wat gevechtstechnieken aanleerde. Ook al waren het enkel ontwijktechnieken in het begin, hij moest een basis hebben voordat hij op pad mocht. Al was ze niet van plan hem op pad te laten gaan zonder toezicht van een Warrior, hij mocht gegroeid zijn en de leeftijd van zes Moons bereikt hebben maar dat bekende niet dat hij alle gevaren aan kon en in kon zien. Een jonge kat had de begeleiding van zijn of haar clangenoten hiervoor nodig. Met rustige passen stapte ze op de gezond ogende kater af, die zonet duidelijk zijn vacht had verzorgd. Haar eigen vacht lag glanzend op haar lichaam, lang en dik, met een gezonde glans. Al viel die natuurlijk minder op dan de felle oranje kleur van Underpaw. "Underpaw, ben je klaar om op pad te gaan?" Mauwde ze rustig, haar stem kalm maar duidelijk. De warmte was in haar moederlijke blauwe ogen te zien, al was ze zeker geen watje, als het moest kon ze behoorlijk fel en streng over komen. Underpaw leek haar echter te respecteren, dus had ze haar normaal duidelijke standvastige houding wat laten verzachten, om een gemoedelijke sfeer te behouden. Al was ze nooit beangstigend. Ze zwiepte met haar staart waarna ze in de richting van de Redwood, dat het dichtstbij de Clan Cavern was, stapte. "Vandaag laat ik je enkele plekken zien waar we voorlopig zullen komen. Er zijn bepaalde plekken waar ik je nog niet wil hebben, totdat je voldoende kennis en vaardigheden bezit. Zoals de Vulture's Drop en Eagle's Peak." Mauwde ze, haar stem klonk nog steeds warm en zacht maar ook streng.

Training 1:
 


Air Oceano10
Air LcrIgCQAir JwNO92gAir EjrsROFAir UK1ajoIAir 3qCkg2fp_oAir 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Undersea
Member
Air Img_6610
Queen M
128
Actief
Nøthing kills a man faster than his øwn head.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Undersea
BerichtOnderwerp: Re: Air   Air Icon_minitimema 8 jan 2018 - 20:50

Let's pretend that didn't happen
okay?pandone

with you  
TAG HERE
WORDS HERE
NOTES! keep em short or they may cut off


Enthousiasme was duidelijk te zien in de groene mint ogen van de Windclan apprentice toen hij zijn mentors gestalte zag. Haar dikke grijze vacht was netjes en glansde net als de zijne al was die van hem rood, of nouja oranje. Het was de kleur van de ondergaande zon met verschillende tekeningen op zijn lijf die er net uitzagen als vurige vlammen. Het zag er mooi uit, heel apart maar hij was ook erg lomp en een beetje wild soms dus vaak stond zijn vacht helemaal gepiekt en bezweet van het spelen met zijn maatje Owlkit. Zijn lompe houding maakte het er ook niet knapper op. Maar Underpaw dacht daar helemaal niet aan, echte schoonheid zat binnen in en niet buiten. Hoe knap je ook mocht zijn of hoe mooi een poes kon lopen. Innerlijkheid is het belangrijkst. Dat had hij wel in zijn oren gepropt gekregen van zijn moeder. Liefde was een belangrijk iets. Oceanstar was naast hem komen te staan. "Underpaw, ben je klaar om op pad te gaan?" Mauwde zijn mentor/leadster kalm. Dolgelukkig knikte hij, zijn mintgroene ogen waren net twee pretlichtjes. Natuurlijk was hij er klaar voor! Ben je mal! Hij wachtte hier al op sinds die een kit was. Blij zwaaiend met zijn staart knikte hij en volgde hij de grijze she-cat naar buiten. "Vandaag laat ik je enkele plekken zien waar we voorlopig zullen komen. Er zijn bepaalde plekken waar ik je nog niet wil hebben, totdat je voldoende kennis en vaardigheden bezit. Zoals de Vulture's Drop en Eagle's Peak. Hm, de Vulture’s Drop en de Eagle’s peak okay! Daar dus niet komen, begrepen! “Ik zal het onthouden!” Mauwde hij dan ook. Zijn stem klonk vast, belovend. Hij zal er niet komen totdat Oceanstar hem vertelde dat hij er klaar voor was.


- Sorry voor het wachten, ik moet echt me draai zien te vinden met Underpaw!
thanks tay ❤️


Air 8lI7ZiZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Air 29puumf
~Butter(fly)~
3392
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Air   Air Icon_minitimedi 1 mei 2018 - 11:41

Het deed haar goed te zien dat Underpaw een gezonde kater leek te zijn. Immers zou ze hem anders niet kunnen trainen, ze wou er zeker zijn dat hij de trainingen vol kon houden, een ongezonde Apprentice zorgde vaak voor meer problemen. De gezondheid was het belangrijkste, want gezonde katten leerden sneller en beter. Ze wist zeker dat hij net zoals zijn moeder een goede Warrior zou worden. Er was een reden waarom ze zijn moeder tot Deputy benoemd had daarbij kwam natuurlijk ook nog het feit dat ze haar ook had vertrouwd met haar kittens en die kittens waren gezond en wel. Ze had daardoor Underpaw ook op zien groeien en wist dat ze hem goed op kon leiden, en kende zijn karakter wel een beetje. Waardoor de Leader zelf ook uit keek naar de training. Ze legde hem uit waar hij nog niet mocht komen en dat leek hij niet zo'n probleem te vinden, want hij stemde in. Ze wou zijn moeder niet vertellen dat hij doordat ze hem niet op tijd had gewaarschuwd was overleden. Oceanbreeze had van Burnetpaw wel wat geleerd. Haar blauwe ogen stonden tevreden waarna ze hem haar liet volgen in de richting van de Redwood. "dit hier is de Redwood, hier jagen wij meestal niet. Omdat onze clan de meeste ervaring heeft met het jagen op vlakten, kan je mij vertellen over de Warrior Code?" Mauwde ze zacht.

OOC: Woepss... echt niet laat ofzo xD


Air Oceano10
Air LcrIgCQAir JwNO92gAir EjrsROFAir UK1ajoIAir 3qCkg2fp_oAir 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Air
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: