Your light will shine when all else fades 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Your light will shine when all else fades

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Your light will shine when all else fades   di 19 dec 2017 - 18:43

Sneeuw viel zachtjes op zijn belittekende lijf toen de zwarte elder naar buiten stapte. Het was weer eens zo ver. Hij mocht na veel gemekker weer na dagen een keertje naar buiten met ofcourse begeleiding. Gelukkig was het wel een kat die hij kende en die hij in zekere zin kon zeggen misschien zelfs wel mocht. Chivypaw. De medicine cat apprentice had hem wel eens een paar keer wat draaien om zijn oren verkocht toch was de she-cat er altijd wel voor hem geweest en ze had hem altijd geholpen. Nu was het tijd om er voor haar te zijn. Hij had het verschrikkelijke nieuws gehoord dat Nightstream overleden was. Veel katten hadden erge last met dit verlies en hier onder ook Chivypaw. Hij kende de oude medicine cat niet super goed ofzo maar hij had haar wel eens gesproken. Dat kwam als je bijna 24/7 in de buurt van de medcats moest liggen. Ravenfall had Chivypaw opgezocht om haar een beetje steun aan te bieden. Ze had hem daarna gevraagd om naar de vulture drop te komen. Daar was hij nu naar op weg. De zwarte elder haakte zijn nagels in de grond en begon langzaam om hoog te klimmen. Hij had sneller gekund maar de sneeuw maakte het moeilijk voor de niks ziende tom toch kwam hij bij zijn bestemming. Geduldig ging hij zitten. De koude wind blies door zijn geklitte zwarte vacht. Zijn witte lange snorharen bliezen licht tegen zijn gezicht aan. Heerlijk was het. De stilte, de frisse lucht, hij voelde zich hier buiten een stuk beter, eindelijk kon hij zich eventjes voelen zoals elke andere kat en niet als een opgesloten blinde haas. Ravenfall sloot zijn ogen en blies een diepe zucht uit. Pootstappen klonken en de geur van de she-cat waar hij op wachtte vulde zijn extra sterke neus. Chivypaw was er.


- ChivypawThe world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   di 19 dec 2017 - 22:02

 
THE LESS I KNOW THE BETTER

Ze zeggen dat de pijn wel weggaat, maar het voelde nog steeds even scherp als eerst. Chivypaw wou dat het wat sneller sleet. Hoewel er nog maar een dag verstreken was, voelde het als vele jaren langer. Ze haatte het gevoel en ze mistte Nightstream in alles. Ze kon niets meer vragen want nu moest ze het alleen doen en dat stoorde haar. Natuurlijk was ze in Starclan en kon ze haar mentor bijna voelen, maar dat was niet het zelfde. Een paar uur daarna was Ravenfall komen polsen. Hoewel ze de kater irritant vond, was het wel lief en Chivypaw had hem nog wat trainingen te goed aan de Vulture's Drop. Ook was het handig om haar gedachten te verzetten. Daarom zette ze met een zwaar hart koers naar de berg. Ze was er nu ook zeker van dat ze niet de mysterieuze ziekte had, maar dat alles een voorgevoel was geweest voor haar mentor, want toen ze wakker werd was ze verlost van het zware, duffe gevoel in haar ledematen.

Na een halfuurtje lopen kwam ze aan bij de top. Ze zag Ravenfall met zijn gezicht van haar weg zitten, maar zijn oren waren wel haar kant op gedraaid. Hij had haar gehoord. "Goed Raven... wat kan je allemaal ruiken?", miauwde ze futloos en schor. Haar keel deed nog zeer van gisteren.


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   do 21 dec 2017 - 13:48

Zijn lange oren waren richting het geluidsbron gedraaid. Chivy was nog een stukje verwijderd tussen hen in maar hij kon de medicine cat apprentice allang horen. Daarnaast bracht de bries die in zijn gezicht blies haar geur mee. Ze rook naar kruidens, verse sneeuw en de frisse buitenlucht al kon de tom makkelijk merken dat er ook verdriet om de she-cat hing. Ravenfall zuchtte. Hij vond het rot om Chivypaw zo verdrietig ‘te zien’. "Goed Raven... wat kan je allemaal ruiken?", Chivypaw’s stem klonk schor. Niet meer zo krachtig en mooi zoals altijd. De tom draaide zijn kop naar de ander toe en liet zijn bewolkte ogen haar kant op staren. Zijn neus ving verschillende geuren op toen hij de lucht proefde. “Ik ruik ons, de vallende sneeuw, de geur van andere katten die hier geweest zijn..” Hij ademde de lucht nog eens op. “Er zijn wat vogels in de buurt, hoogstwaarschijnlijk in de lucht. Er is een oude spoor van wat muizen en..” Hij snoof nog eens. “Kruidens” Bevestigde Ravenfall. Hij had de geur wel eens geroken aan de vacht van één van de andere medicine cat geroken maar hij wist de naam niet. “Chivypaw, je hoef dit niet te doen” Mauwde hij zachtjes zuchtend. “Je heb net iemand verloren.. ik wil je niet tot last zijn met deze ‘trainingen’.” Sprak hij zacht. Zijn zwarte dikke staart sloeg zich om zijn belittekende lijf om hem warm te houden. De kale plekken op zijn lichaam veroorzaakte dat hij het wat sneller koud had dan de andere. De tom had de she-cat al zijn medelijden getoond in de clan cavern maar toch, Chivypaw verdiende tijd om te rouwen om haar overleden mentor en niet dat te verspillen met het ‘trainen’ van een nutteloze blinde elder..The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   vr 22 dec 2017 - 20:08

 
THE LESS I KNOW THE BETTER

Ze morde goedkeurend. Het was nutteloos om te gaan knikken als hij het toch niet kon zien. Hij verbeterde, zelf zij had de oude geur van muis niet geroken, maar dat kwam waarschijnlijk omdat ze er niet op getraind was. Chivypaw zuchtte toen hij emotioneel begon te doen. "Zwijg, ik heb er niets aan als jij zo triestig gaat doen. Ik kom hier om mijn gedachten te verzetten en ga jij me een beetje in het hart steken. Dus doe gewoon wat ik zeg." Ze wandelde langs zijn neus en raakte die met het puntje van haar staart aan. Om toch een klein bedankje te uiten. Ze stopte met luidruchtig te klimmen toen ze aan de top waren. Nu draaide ze zich om, om te kijken waar hij was en sloop ze zo stil mogelijk, in een kleine bocht terug naar beneden. Eens kijken wat hij zou doen. Het horen en volgen? Of stoppen of iets anders?


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   di 26 dec 2017 - 13:28

De tom hoorde Chivypaw goedkeurend murmelen. Iets was hem even een licht trotse gevoel gaf. Het was eens fijn om zo nu en dan te horen dat hij iets goeds deed inplaats van altijd aan te horen dat hij niks kon omdat die net zo blind was als een mol. Chivypaw leek echter niet zo blij met zijn volgende woorden. Zuchtend liet hij zijn kop hangen, hij wou de medicine cat apprentice helpen maar zijn hulp werd met een harde stem afgewezen. Gelukkig was die haar felle karakter gewend. Ravenfall wiebelde met zijn neus toen hij Chivy’s staart op zijn snuit voelde en volgde haar. Op een gevende moment werd het stil, de elder spitste zijn oren. Waar was ze heen? Ravenfall proefde de lucht. Ze was nog steeds in de buurt want haar geur streelde zachtjes zijn neusvleugels. De zwarte tom luisterde weer goed. Zachte langzame pootstappen drongen zijn gevoelige oren binnen wat hem vertelde dat Chivypaw zachtjes naar beneden sloop. Ravenfall trok zijn wenkbrauw wat op maar besloot gewoon haar te volgen zoals ‘opgedragen’ was. “Waarom sluipen we?” Vroeg hij zachtjes onder zijn ademhaling. Misschien zag Chivypaw een prooi en hij wou haar jacht niet verpesten, tenminste als dat de reden was waarom ze aan het sluipen waren. Er hing niet echt een verse prooi lucht in de lucht. Het was allemaal een beetje verwarrend voor de tom.
The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivypaw
Med. cat apprentice

Beertje
1378
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   wo 27 dec 2017 - 1:34

 
THE LESS I KNOW THE BETTER

Haar eerste gedachten bleek juist te zijn, zoals meestal. Dat moest ze echt onthouden, voordat ze begon te twijfelen aan haar eigen. Hij fluisterde heel zacht, ze kon het bijna niet horen. Gelukkig slopen ze dicht bij elkaar en kon ze hem, met een draai van haar oor, horen. Chivypaw bleef even verder sluipen om na te denken. Het duurde allemaal ongeveer een halve minuut voordat het bij haar inviel wat ze het best deed. Daarom draaide ze zich ook om, al leek het raar voor een vreemdeling dat een poes een blinde kater aanviel. Toch deed Chivypaw het. Ze wierp hem omver en boorde haar tanden in zijn schouder. Terwijl ze dat deed bereidde ze al een mengsel van kruiden voor hem in haar hoofd en waarschijnlijk ook voor haarzelf. Hij moest harder worden en zij moest leren vechten. Simpeler kon het niet, nu ze medicijn kat was rust de clan op haar schouders en wat als er een das ofzoiets haar den binnenkwam? Kansloos, dat gefluister spookte al langer door haar hoofd. "Komop Raven, ik weet dat je het kunt," miauwde ze door zijn vlees heen, maar haar stem klonk wel bemoedigend. Ze was geen tiran.


♕ C H I V Y ♕

:l o v e:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
818
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Your light will shine when all else fades   wo 27 dec 2017 - 13:06

Ravenfall volgde nog steeds Chivypaw al gaf de medicine cat apprentice, oh nee wacht.. ze was nu medicine cat.. ze gaf geen antwoord op zijn vraag. Was er wat aan de hand? Of viel dit onder hun training? Sluipen kon die wel, dat had de blinde elder nou zo vaak geoefend met het naar buiten sneaken van de clan cavern. Het was bekant appeltje eitje geworden hah. De elder sloop veder, maar na ongeveer een half minuutje hoorde hij Chivy een beweging maken. Het laagje sneeuw dat op de grond lag vloog op en lande op zijn zwarte vacht. De medicine cat had zich snel opgedraaid maar haar volgende beweging had hij niet zien aankomen. Tanden zonken in zijn brede schouder nadat hij met een beuk omver gegooid werd en van de schrik liet de tom een kleine schreeuw horen. Zijn hart begon te bonken en adrenaline begon door zijn aderen heen te stromen. Wat gebeurde er? De tom probeerde onder uit te wurmen maar het lukte niet. "Komop Raven, ik weet dat je het kunt," Chivy’s stem klonk. Haar kaken nog steeds om zijn schouder geslagen. Mousedung. Mousedung. Mousedung. Hij had nog nooit gevochten! Wat verwachte de medicine cat nou! Pijn brandde op de plek waar Chivypaws tanden nog steeds in geboord zaten tot het de elder binnenschoot: De puntjes van lange witte snorharen vertelde hem dat Chivy’s gezicht/nek in bereik was dus met al zijn kracht die de jonge tom in zich had gooide hij zichzelf wat omhoog en hapte naar haar nek toe. De nagels van zijn voorpoten klapte uit en sloeg met een harde beweging richting haar schouder toe om daar zijn lange nagels ergens in haar lijf te slaan. Het maakte niet uit waar zijn klauwen terecht kwamen als het maar ergens in haar lijf gehaakt werd en niet in de lucht.The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Your light will shine when all else fades
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: